Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, από εβδομάδα θα παραγγείλω μία τηλεόραση 32'' για το δωμάτιο μου, αρχική επιλογή είναι αυτή της SONY https://www.skroutz.gr/s/11388944/Sony-KDL-32WD757-Smart-Full-HD-32.html?from=favorites_popup αλλά είναι μοντέλο του 2016 με Linux.

Εναλλακτικά σκέφτομαι αυτήν εδώ της Philips https://www.skroutz.gr/s/24166829/Philips-32PFS6855-32.html?from=account_favorites μοντέλο 2020 με Saphi(δεν έχω ιδέα τι είναι).

Ποια θεωρείτε καλύτερη επιλογή; 

Samsung, LG δεν με ενδιαφέρουν έχουν κορεσμένα χρώματα, θέλω πιο ''φυσικά'' να το πώ έτσι.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Στις 7/11/2020 στις 8:08 ΜΜ, Milkofree είπε

Καλησπέρα, από εβδομάδα θα παραγγείλω μία τηλεόραση 32'' για το δωμάτιο μου, αρχική επιλογή είναι αυτή της SONY https://www.skroutz.gr/s/11388944/Sony-KDL-32WD757-Smart-Full-HD-32.html?from=favorites_popup αλλά είναι μοντέλο του 2016 με Linux.

Εναλλακτικά σκέφτομαι αυτήν εδώ της Philips https://www.skroutz.gr/s/24166829/Philips-32PFS6855-32.html?from=account_favorites μοντέλο 2020 με Saphi(δεν έχω ιδέα τι είναι).

Ποια θεωρείτε καλύτερη επιλογή; 

Samsung, LG δεν με ενδιαφέρουν έχουν κορεσμένα χρώματα, θέλω πιο ''φυσικά'' να το πώ έτσι.

Ευχαριστώ

Καλησπερα, 

Εχω παρει πριν κατι μερες αυτο το μοντελο της SONY 32''  εμενα μου ετυχε ελλατωματικη κανει τσικ τσακ εναν ενοχλητικο ηχο και κατα την διαρκεια λειτουργιας και μετα την απενεργοποιηση της για 1 ωρα. Το teletext ειναι μονιμως κολλημενο και μου παρουσιασε και κολληματα στην εικονα. Ζητησα αντικατασταση απο το καταστημα MEDIA MARKT 3 τηλεφωνα εχω κανει δεν εχω βρει ακρη. Οσο για την εικονα, χρωματα ειναι καλη αλλα μονο αυτο δινεις τοσα λεφτα μονο για το ονομα και την εικονα δεν αξιζει και μην σου τυχει και ελλατωματικη σαν και εμενα. 

Δημοσ.

1 ΓΙΑΤΙ.... 32" οταν μπορεις να παρεις μεγαλυτερη..?  ΔΕΝ δεχομαι την ελλειψη χωρου, ΜΟΝΟ εαν μπει ""κουτι"" σε επιπλο...!!!  

2 ΓΙΑΤΙ.... ΟΧΙ samsung - LG, και ΔΕΝ δεχομαι δικαιολογιες για τα χρωματα, αφου μπορεις να την καλιμπραρεις και να φερεις τα χρωματα στα μετρα σου.....!!! 

3 ΓΙΑΤΙ... κοιτας μοντελα ΠΡΙΝ το 2019, ενω ξερεις (υποθετω) οτι περιπου στην 5ετια, ουσιαστικα...σταματαει η υποστηριξη....?????  

Δημοσ.

Tελικά την αγόρασα από SONY Center, μια χαρά είναι μου έκαναν και καλύτερη τιμή 339€, και αγόρασα και το κινητό Sony Xperia mark ii από 919€ στα 699€ μου τα άφησαν τιμή Black Friday, μια χαρά είναι, η τηλεόραση δεν έχει κανένα πρόβλημα, πολύ καλή εικόνα, μπαίνει και στο Youtube, Netflix όλα καλά, το κινητό επίσης πάει μπάλα, και έχει και καλές κάμερες, ειδικά στο photo pro χωρίς να έχει night mode κάνει την νύχτα μέρα, απλά πρέπει να ξέρεις να τις ρυθμίσεις.

Σας βάζω και φώτο μια χαρά είναι η τηλεόραση

sony tv 32.png

Δημοσ.
16 ώρες πριν, hd1515 είπε

Eνδιαφερομαι να πάρω κι εγώ τη  Sony KDL-32WD757  'Hθελα να ρωτήσω browser έχει ?

Δεν είμαι ο πλέον ειδικός στην τεχνολογία για να σου απαντήσω, μπαίνει πάντως κανονικά στο Youtube και το Netflix. Αν εννοείς αν μπαίνει στο Google νομίζω πως όχι.. για περισσότερες πληροφορίες τηλεφώνησε στο SONY Center.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, graphist83 είπε

339 για 32'' 😮

Sorry που παρεμβαίνω στο θέμα, αλλά επειδή είμαι και εγώ στο ψάξιμο για 32 ιντσών, υπάρχει κάποια πρόταση σε fhd και smart αρκετά ώστε να παίζει cosmote tv χωρίς το tvbox της cosmote?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, graphist83 είπε

339 για 32'' 😮

Πληρώνεις το όνομα SONY, όπως όταν παίρνεις APPLE πληρώνεις και το όνομα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, johnieXoX είπε

Sorry που παρεμβαίνω στο θέμα, αλλά επειδή είμαι και εγώ στο ψάξιμο για 32 ιντσών, υπάρχει κάποια πρόταση σε fhd και smart αρκετά ώστε να παίζει cosmote tv χωρίς το tvbox της cosmote?

Ναι η Samsung UE32T5302. Έχει ενσωματωμένο το app. Στα επιπλέον θετικά έχει και va panel. Άρα είναι καλύτερη σε αντίθεση και από την προανεφερομενη Sony η οποία μάλλον είναι ips. 

Κυμαίνεται όμως και αυτή στην περιοχή των 300 euro!! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, graphist83 είπε

Ναι η Samsung UE32T5302. Έχει ενσωματωμένο το app. Στα επιπλέον θετικά έχει και va panel. Άρα είναι καλύτερη σε αντίθεση και από την προανεφερομενη Sony η οποία μάλλον είναι ips. 

Κυμαίνεται όμως και αυτή στην περιοχή των 300 euro!! 

Ευχαριστώ για την πρόταση! Θα την έχω υπόψη μου τώρα στο black Friday!

Κάτι σε sony δεν έχουμε προτείνουμε, που στο τηλεοπτικό σήμα πάει καλύτερα εε? Δεν βλέπω κάποια 32 ιντσών, μοντέλο του 2020..

Δημοσ.

Δεν ισχύει πλέον αυτό με το τηλεοπτικό σήμα οι περισσότερες εταιρείες σε επεξεργαστές διαχειρίζονται Μία χαρά το τηλεοπτικό σήμα Πέραν αυτού σε 32 ίντσες Όλες είναι κάτω του μετρίου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...