kgliat Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, jamiraquai είπε διαβάζω πολυ άσχημες κριτικές σκρουτζ. 3 παιδια που το πήραν και τα 3 ελαττωματική παρτίδα... μου φαίνεται υπερβολικά φθηνό 🕘 Εμένα βγήκε off σε 10 ημέρες, δεν φόρτιζε καν η συσκευή!! Μου έκανε χθες αντικατάσταση το eshop, αντε να δούμε το καινούριο πως θα βγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jamiraquai Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, kgliat είπε 🕘 Εμένα βγήκε off σε 10 ημέρες, δεν φόρτιζε καν η συσκευή!! Μου έκανε χθες αντικατάσταση το eshop, αντε να δούμε το καινούριο πως θα βγει αντε να δουμε, θέλω να παραγγείλω σήμερα. το καλό είναι ότι το eshop σε αυτά τα αλλάζει αμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 εγώ παιδιά δύο έχω πάρει από eshop δουλεύουν κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaskas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά όποιος μπορεί ας μου απαντήσει για να ξέρω αν θα το πάρω.Σε κινητό Xiaomi φορτίζει με turbo charge?? Έχω το redmi note 9 pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carolosjk Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Έγω του έχω κάνει πρόσφατα 3-4 πλήρους κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης και μόλις φτάσει 30-40% πέφτει σχεδόν ακαριαία στο 0%... Δεν είναι ούτε 10.000mah, φορτίζει με το ζόρι 2 φορές το κινητό μου, ίσως οριακά δίνει λιγότερη μπαταρία από άλλα 10.000mah powerbanks που εχω, ενω υποτιθεται ειναι 20.000.Γράφει βέβαια πάνω rated capacity 12.000mah...... Έπισης έχει efficiency 75%, ενώ τα περισσότερα powerbanks σήμερα έχουν >90% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, tsaskas είπε Το έχει πάρει κάποιος με κινητό Xiaomi?? Υποστηρίζει turbo charge?Έχω το redmi note 9 pro. Ναι υποστηρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaskas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, carolosjk είπε Έγω του έχω κάνει πρόσφατα 3-4 πλήρους κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης και μόλις φτάσει 30-40% πέφτει σχεδόν ακαριαία στο 0%... Δεν είναι ούτε 10.000mah, φορτίζει με το ζόρι 2 φορές το κινητό μου, ίσως οριακά δίνει λιγότερη μπαταρία από άλλα 10.000mah powerbanks που εχω, ενω υποτιθεται ειναι 20.000.Γράφει βέβαια πάνω rated capacity 12.000mah...... Έπισης έχει efficiency 75%, ενώ τα περισσότερα powerbanks σήμερα έχουν >90% Κι εμένα το ίδιο κάνει.Οι υπόλοιποι έχετε το ίδιο πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Και το δικό μου μόλις φτάσει στο 30% περίπου πέφτει απίστευτα γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris71 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, carolosjk είπε Έγω του έχω κάνει πρόσφατα 3-4 πλήρους κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης και μόλις φτάσει 30-40% πέφτει σχεδόν ακαριαία στο 0%... Δεν είναι ούτε 10.000mah, φορτίζει με το ζόρι 2 φορές το κινητό μου, ίσως οριακά δίνει λιγότερη μπαταρία από άλλα 10.000mah powerbanks που εχω, ενω υποτιθεται ειναι 20.000.Γράφει βέβαια πάνω rated capacity 12.000mah...... Έπισης έχει efficiency 75%, ενώ τα περισσότερα powerbanks σήμερα έχουν >90% Τελικά είναι πατάτα? Να ακυρώσουμε? Με λιγότερα λεφτά παίρνεις κανονικό 10άρι και είναι μισό σε μέγεθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaskas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, mynam3 είπε Ναι υποστηρίζει. Σε ποια θύρα υποστηρίζει? Δοκίμασα σε όλες με το μαμά καλώδιο και type c σε type c αλλά μόνο γρήγορη φόρτιση μου βγάζει όχι turbo charge.Στην type c κιόλας δεν μου βγάζει ούτε καν γρήγορη φόρτιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carolosjk Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά μη σας πάρω στο λαιμό μου. Είναι γρήγορο πιάνει όντως τις ταχύτητες που λέει, αλλά από θέμα capacity και μεγέθους(όγκο) κάτι πάει λάθος μάλλον. Δε ξέρω αν έχει πολλά ελαττωματικά ή όλα είναι έτσι, αλλά πέραν της ταχύτητας των 45W δε βρίσκω άλλο λόγο να το χρησιμοποιήσω αντί για τα xiaomi που έχω... Είδικα η μπαταρία που πέφτει εκεί στο 30% είναι πολύ παραπλανητικό... Νομιζείς φορτίζεις το κινητό σου και 5 λεπτά μετά έχει πάει 0% το powerbank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaskas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, carolosjk είπε Παιδιά μη σας πάρω στο λαιμό μου. Είναι γρήγορο πιάνει όντως τις ταχύτητες που λέει, αλλά από θέμα capacity και μεγέθους(όγκο) κάτι πάει λάθος μάλλον. Δε ξέρω αν έχει πολλά ελαττωματικά ή όλα είναι έτσι, αλλά πέραν της ταχύτητας των 45W δε βρίσκω άλλο λόγο να το χρησιμοποιήσω αντί για τα xiaomi που έχω... Είδικα η μπαταρία που πέφτει εκεί στο 30% είναι πολύ παραπλανητικό... Νομιζείς φορτίζεις το κινητό σου και 5 λεπτά μετά έχει πάει 0% το powerbank Ποιο κινητό έχεις αν επιτρέπεται? Πιάνει όντως 30w στις usb θύρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Προφανώς ανάλογα με το discharge rate θα κυμανθεί και η συνολική ενέργεια που θα πάρεις από το powerbank. Αν το αποφορτίσεις στα 45W που είναι το δυσμενέστερο σενάριο, λογικό ειδικά με τη μετατροπή DC-DC 3,8->20V να υπάρχουν μεγάλες απώλειες και να υπάρξει πολύ απότομη "καμπύλη" στο τέλος της χωρητικότητας (δεν είναι γραμμική η απόδοση των συγκεκριμένων μπαταριών). Η λογική της ταχύτητας των 45W είναι το βάζω να πάω το κινητό μου πχ απο το 40 στο 80% σύντομα για να μην ξεμείνω. Το να είναι το powerbank ή η συσκευή προς φόρτιση σε ακραίες τιμές (χοντρικά powerbank 0-30% και συσκευή προς φόρτιση 70-99%) δεν βοηθάει τη διαδικασία φόρτισης. Ίσως εκεί είναι καλύτερα να μπαίνει σε πιο αργή θύρα (λογικά λιγότερες απώλειες στο 3,8->5/9/12V και με χαμηλότερο discharge rate σε σχέση με τα 20V/45W) μπας και βελτιωθεί ελαφρώς η κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Το κάνει και σε λιγότερα V, πχ στη φόρτιση του S10+ με 9V x 1.6A. Βέβαια όταν είναι γεμάτο πέφτει πολύ αργά το ποσοστό. Ίσως απλά να είναι κάποιο λάθος στον τρόπο υπολογισμού της μπαταρίας. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manpower Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 2 minutes ago, djuan1988 said: Βέβαια όταν είναι γεμάτο πέφτει πολύ αργά το ποσοστό. Ίσως απλά να είναι κάποιο λάθος στον τρόπο υπολογισμού της μπαταρίας. ακριβώς αυτό! για να αναπαραστήσεις σωστά σε γραμμική κλίμακα 0...100% την απόκριση των μπαταριών αυτών η οποία είναι σιγμοειδής και εξαρτάται από το ρυθμό εκφόρτισης και τη θερμοκρασία, θα ήταν απο μόνο του ενα project για τα εντόσθια ενός οικονομικού powerbank. Εδώ το βλέπουμε σε κινητά αξίας xxx€, αλλά εκεί ίσως με κάποιο update να φτιάχνει. Προφανώς θα μπορούσαν να είχαν κάνει καλύτερη δουλειά βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις