iparou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Ενδιαφέρομαι για ένα smartwatch με δυνατότητα NFC για ελληνικές κάρτες eurobank και alpha, που θα μετράει καρδιακούς παλμούς αλλά και διάρκεια/ποιότητα ύπνου, ενώ θα μπορεί να συνδέεται με το κινητό για να δείχνει ειδοποιήσεις/SMS/όνομα αυτου που καλεί. Θα ήθελα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπαταρία. Προαιρετικά να έχει sports tracking. Αυτή τη στιγμή έχω το miband 4, αλλά η έλλειψη NFC με αναγκάζει να το αλλάξω. Είναι ασύγκριτο το γεγονός ότι το φορτίζω 1 φορά στις 20 μέρες όμως ! https://www.skroutz.gr/s/20551005/Garmin-Vivoactive-3-43mm-Black-Silicone-Slate.html?from=account_favorites Σκέφτομαι να πάρω το Garmin Vivoactive 3. Υπάρχει κάτι άλλο σαν πρόταση ?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Το Garmin pay όπως και το Apple Pay είναι διαθεσιμα μόνο από την alpha bank. Το garmin που αναφέρεις είναι το entry model και είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Εάν είσαι σε περιβάλλον iOS το Apple Watch είναι μονόδρομος !!!!
iparou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, arispz είπε Το Garmin pay όπως και το Apple Pay είναι διαθεσιμα μόνο από την alpha bank. Το garmin που αναφέρεις είναι το entry model και είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Εάν είσαι σε περιβάλλον iOS το Apple Watch είναι μονόδρομος !!!! Είμαι σε Android. Το Garmin Pay δέχεται Curve, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να πάρει όλες τις Ελληνικές κάρτες. Δεν με ενδιαφέρουν πολύ οι λοιπές δυνατότητές του πέραν από πολύ μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, NFC, μέτρηση παλμών και ύπνου και notifications από το κινητό.
elio_1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Χρησιμοποιώ garmin pay σε vivoactive 4 με revolut Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα
Voodooman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Στις 7/11/2020 στις 7:28 ΜΜ, iparou είπε Είμαι σε Android. Το Garmin Pay δέχεται Curve, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να πάρει όλες τις Ελληνικές κάρτες. Δεν με ενδιαφέρουν πολύ οι λοιπές δυνατότητές του πέραν από πολύ μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, NFC, μέτρηση παλμών και ύπνου και notifications από το κινητό. Μια χαρά είναι, και στην τιμή που βρίσκεται τώρα είναι vfm. Έχει όλες τις βασικές λειτουργίες ενός smartwatch, οι αισθητήρες του είναι πολύ ακριβείς και η μπαταρία του αντέχει 5-6 ημέρες σίγουρα, ιδίως αν δεν χρησιμοποιείς το GPS.
iparou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Voodooman είπε Μια χαρά είναι, και στην τιμή που βρίσκεται τώρα είναι vfm. Έχει όλες τις βασικές λειτουργίες ενός smartwatch, οι αισθητήρες του είναι πολύ ακριβείς και η μπαταρία του αντέχει 5-6 ημέρες σίγουρα, ιδίως αν δεν χρησιμοποιείς το GPS. Απίθανο να βρω κάτι με αυτονομία γύρω στο 20ήμερο όπως το Miband ?
Voodooman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, iparou είπε Απίθανο να βρω κάτι με αυτονομία γύρω στο 20ήμερο όπως το Miband ? Ναι!
stark Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Στις 7/11/2020 στις 6:06 ΜΜ, iparou είπε Καλησπέρα στην παρέα. Ενδιαφέρομαι για ένα smartwatch με δυνατότητα NFC για ελληνικές κάρτες eurobank και alpha, που θα μετράει καρδιακούς παλμούς αλλά και διάρκεια/ποιότητα ύπνου, ενώ θα μπορεί να συνδέεται με το κινητό για να δείχνει ειδοποιήσεις/SMS/όνομα αυτου που καλεί. Θα ήθελα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπαταρία. Προαιρετικά να έχει sports tracking. Αυτή τη στιγμή έχω το miband 4, αλλά η έλλειψη NFC με αναγκάζει να το αλλάξω. Είναι ασύγκριτο το γεγονός ότι το φορτίζω 1 φορά στις 20 μέρες όμως ! https://www.skroutz.gr/s/20551005/Garmin-Vivoactive-3-43mm-Black-Silicone-Slate.html?from=account_favorites Σκέφτομαι να πάρω το Garmin Vivoactive 3. Υπάρχει κάτι άλλο σαν πρόταση ? Αν είναι σημαντικό για σένα το sleep tracking, ξέχνα τα Garmin. Είναι και το μοναδικό μείον τους. Επίσης θα ήταν καλό να λάβεις υπόψη την τεχνολογία της οθόνης τους, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τις amoled των samsung watches, apple watches, κλπ.
iparou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, stark είπε Αν είναι σημαντικό για σένα το sleep tracking, ξέχνα τα Garmin. Είναι και το μοναδικό μείον τους. Επίσης θα ήταν καλό να λάβεις υπόψη την τεχνολογία της οθόνης τους, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τις amoled των samsung watches, apple watches, κλπ. Τι θα πρότεινες ?
stark Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, iparou είπε Τι θα πρότεινες ? Η επιλογή έχει να κάνει με το τι είναι σημαντικότερο για σένα. Στο sleep tracking η Fitbit είναι χρόνια μπροστά. Όμως κι αυτή έχει άλλα θέματα, όπως το ότι τα smartwatches της δεν είναι και τόσο smart. Και οι HR sensors της είναι ελαφρώς κατώτεροι από αυτους της Garmin. Το Fitbit pay υποστηρίζει μόνο Revolut, bunq (Mastercard) και Curve (Mastercard), αλλά πρέπει να δεις ποια ακριβώς ρολόγια το έχουν. Νομίζω μόνο το Versa και το Sense. Τα οποία υπόψιν δεν είναι καν ...στρογγυλά. Προσωπικά, επειδή το fitness activities tracking είναι για μένα σημαντικότερο, επέλεξα μόλις πριν λίγες μέρες να φύγω από την Fitbit και να πάω σε Garmin. Smartwatch που να έχει όλα όσα επιθυμείς και γράφεις στο πρώτο σου post δε νομίζω ότι υπάρχει. Από όσα λες, ίσως το Vivo 3 να σου κάνει, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος για μια πολύ dimmed οθόνη, χαμηλής ανάλυσης και μπαταρία 4-5 ημερών max. Τουλάχιστον θα έχεις NFC (για Alpha Bank: VISA, Curve: MASTERCARD, Revolut: MASTERCARD, Revolut: VISA, TransferWise: MASTERCARD), ειδοποιήσεις από apps / sms / κλπ και αρκετά καλά fitness metrics. Συνολικά για όσα προσφέρει το Vivo 3, με την τρέχουσα τιμή του είναι VFM. 1
iparou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, stark είπε Η επιλογή έχει να κάνει με το τι είναι σημαντικότερο για σένα. Στο sleep tracking η Fitbit είναι χρόνια μπροστά. Όμως κι αυτή έχει άλλα θέματα, όπως το ότι τα smartwatches της δεν είναι και τόσο smart. Και οι HR sensors της είναι ελαφρώς κατώτεροι από αυτους της Garmin. Το Fitbit pay υποστηρίζει μόνο Revolut, bunq (Mastercard) και Curve (Mastercard), αλλά πρέπει να δεις ποια ακριβώς ρολόγια το έχουν. Νομίζω μόνο το Versa και το Sense. Τα οποία υπόψιν δεν είναι καν ...στρογγυλά. Προσωπικά, επειδή το fitness activities tracking είναι για μένα σημαντικότερο, επέλεξα μόλις πριν λίγες μέρες να φύγω από την Fitbit και να πάω σε Garmin. Smartwatch που να έχει όλα όσα επιθυμείς και γράφεις στο πρώτο σου post δε νομίζω ότι υπάρχει. Από όσα λες, ίσως το Vivo 3 να σου κάνει, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος για μια πολύ dimmed οθόνη, χαμηλής ανάλυσης και μπαταρία 4-5 ημερών max. Τουλάχιστον θα έχεις NFC (για Alpha Bank: VISA, Curve: MASTERCARD, Revolut: MASTERCARD, Revolut: VISA, TransferWise: MASTERCARD), ειδοποιήσεις από apps / sms / κλπ και αρκετά καλά fitness metrics. Συνολικά για όσα προσφέρει το Vivo 3, με την τρέχουσα τιμή του είναι VFM. yeap, έτσι κατάλαβα κι εγώ. Δεν είναι deal-breaker η ανάλυση οθόνης για εμένα ούτε με πολυπειράζει το γεγονός ότι θα το φορτίζω μια φορά την εβδομάδα. Φαντάζομαι όμως wireless charging σε υλοποιήσεις ρολογιών μέχρι 250-300 ευρώ να το ξεχάσω ?
PedroG Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Στις 7/11/2020 στις 6:06 ΜΜ, iparou είπε Καλησπέρα στην παρέα. Ενδιαφέρομαι για ένα smartwatch με δυνατότητα NFC για ελληνικές κάρτες eurobank και alpha, που θα μετράει καρδιακούς παλμούς αλλά και διάρκεια/ποιότητα ύπνου, ενώ θα μπορεί να συνδέεται με το κινητό για να δείχνει ειδοποιήσεις/SMS/όνομα αυτου που καλεί. Θα ήθελα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπαταρία. Προαιρετικά να έχει sports tracking. Αυτή τη στιγμή έχω το miband 4, αλλά η έλλειψη NFC με αναγκάζει να το αλλάξω. Είναι ασύγκριτο το γεγονός ότι το φορτίζω 1 φορά στις 20 μέρες όμως ! https://www.skroutz.gr/s/20551005/Garmin-Vivoactive-3-43mm-Black-Silicone-Slate.html?from=account_favorites Σκέφτομαι να πάρω το Garmin Vivoactive 3. Υπάρχει κάτι άλλο σαν πρόταση ? το δουλευα 6 μηνες ειναι απροβληματιστο για NFC με τις καρτε ςπου αναφερθηκαν και εχει καλες μετρησεις σε Δραστηριοτητες... το μνονο προβλημα του ειναι η μπαταρια του! ειναι μικρουλα!!!
iparou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, PedroG είπε το δουλευα 6 μηνες ειναι απροβληματιστο για NFC με τις καρτε ςπου αναφερθηκαν και εχει καλες μετρησεις σε Δραστηριοτητες... το μνονο προβλημα του ειναι η μπαταρια του! ειναι μικρουλα!!! To πήρα εδώ και 10 μέρες. Δουλεύει άψογα και η μπαταρία κρατάει περίπου 1 εβδομάδα. Συνηθίζεται βέβαια αυτό και -κυρίως- φορτίζει γρήγορα. Πολύ ευχαριστημένος γενικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα