mastoras007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Θέλω να φτιάξω ενα setup των windows 10 με ετοιμες ρυθμήσεις και κάποια προγράμματα το οποίο με κάποιο τρόπο να περάσω σε στικάκι και να κάνω κλώνους σκληρους δισκους. Διαβασα διάφορα αρθρα αλλά μου φαινετε δυσκοληδιαδικασία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
zx1234r Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Πες μας σε τι σενάριο το θέλεις για να σου πούμε εναλλακτικές.
mastoras007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, sayyid1099 είπε Έχεις ήδη το Windows image iso; Όχι αλλά αυτό φαντάζομαι είναι το εύκολο 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Πες μας σε τι σενάριο το θέλεις για να σου πούμε εναλλακτικές. Θέλω να στήσω ένα Pc με διάφορες ρυθμίσεις ίσος και κάνα δυο προγράμματα. Αυτό που θα κάνω θέλω να το περάσω σε πολλούς υπολογιστές ακριβώς το ίδιο Για να μην το κάνω σε έναν ένα ξεχωριστά. Πρόκειται για ίντερνετ καφέ
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Όχι αλλά αυτό φαντάζομαι είναι το εύκολο Θέλω να στήσω ένα Pc με διάφορες ρυθμίσεις ίσος και κάνα δυο προγράμματα. Αυτό που θα κάνω θέλω να το περάσω σε πολλούς υπολογιστές ακριβώς το ίδιο Για να μην το κάνω σε έναν ένα ξεχωριστά. Πρόκειται για ίντερνετ καφέ Απολύτως ίδιες συνθεσεις;Image απο τον έτοιμο και αντιγραφή στους άλλους;
mastoras007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Κάποια τεμάχια ναι είναι ολόιδια κάποια όχι. Τα δεκάρια δεν προσαρμόζονται? Ναι θέλω να το στήσω σε έναν υπολογιστή να κάνω όλες της ρυθμίσεις και τα update να περάσω 1-2 προγράμματα και μετά να το περάσω σε όλους τους άλλους με κάποιο τρόπο
zx1234r Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Για μένα καλύτερα κάνε το μέσω δικτύου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Αν το δίκτυο είναι γρήγορο, είναι προτιμότερο από το φλασάκι.
mastoras007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Για μένα καλύτερα κάνε το μέσω δικτύου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Αν το δίκτυο είναι γρήγορο, είναι προτιμότερο από το φλασάκι. Πως? Δεν ξέρω κάν τι να ψάξω
zx1234r Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, mastoras007 είπε Πως? Δεν ξέρω κάν τι να ψάξω Τότε άστο. Σεταρε έναν υπολογιστή από την αρχή με όλα τα προγράμματα, κατέβασε το acronis, κάνε image τον υπολογιστη, αποθήκευσε το σε έναν εξωτερικό δίσκο, φτιάξε ένα acronis bootable usb stick και με το δίσκο και το στικάκι κάνε restore το image στους υπόλοιπους.
mastoras007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, zx1234r είπε Τότε άστο. Σεταρε έναν υπολογιστή από την αρχή με όλα τα προγράμματα, κατέβασε το acronis, κάνε image τον υπολογιστη, αποθήκευσε το σε έναν εξωτερικό δίσκο, φτιάξε ένα acronis bootable usb stick και με το δίσκο και το στικάκι κάνε restore το image στους υπόλοιπους. Θα το δοκιμάσω τώρα. Στο ίδιο στικάκι μπορεί να γίνει? Να το κάνω bootable και να εχω και το image μέσα
zx1234r Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Θα το δοκιμάσω τώρα. Στο ίδιο στικάκι μπορεί να γίνει? Να το κάνω bootable και να εχω και το image μέσα Ίσως ναι. Κάνε πρώτα το στικάκι bootable και μετά αποθήκευσε το image σαν αρχείο μέσα σε κάποιο φάκελο.
mastoras007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δεν βγάζω άκρη ολο σφάλματα βγαζουν ότι και να κάνω κάτι κάνω λάθος Πώς κάνω Image τιν σκληρό? με αυτό το πρόγραμμα όταν κάνω την διαδικασία μου βγαζει 2-3 αρχεία και όχι ένα iso Μετα που εκανα bootable το στικακι μπήκα οκ ξεκίνησε η διαδικασία αλλά μετα εβγαζε corrupted files και δεν ανοιγε καν
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Λοιπόν, να τα πάρουμε από την αρχή. Για να πάρεις image την δίσκο θα πρέπει να έχεις έναν 2ο δίσκο στο pc ή έναν εξωτερικό. Ίσως και να δουλέψει αν έχεις 2ο partition αλλά θα πρέπει να προσαρμόσεις το image ώστε να μην προσπαθήσει να πάρει image το partition όπου θα αποθηκεύεις το image. Θα πρέπει όμως να πάρεις υποχρεωτικά και τα κρυφά partitions που είναι για boot. Τώρα. Θα κατεβάσεις το acronis true image (την trial ή την full) και θα το εγκαταστήσεις σε έναν υπολογιστή. Από αυτό θα δημιουργήσεις ένα recovery usb. Μετά θα μπουτάρεις από το usb (το πως θα γίνει εξαρτάτε από τον υπολογιστή σου) και θα πας να κάνεις full backup. Θα πάρεις το image σε άλλον δίσκο ή αν χωράει στο usb φαντάζομαι θα στο επιτρέψει. Όταν τελειώσεις θα επαναφέρεις το image στα υπόλοιπα pc με το acronis. 1
mastoras007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Όλα οκ το έκανα έτσι. Απλά πριν πατούσα λάθος επιλογή στην δημιουργία αντιγράφων. Έφτιαξα το στικάκι έχω αποθηκεύσει στο ίδιο το στικάκι το αντίγραφο του σκληρού δίσκου και όταν μπουταρω από το στικάκι επιλέγω recovery και τα περνάει και όλα κομπλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα