Boubis1411 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μπορώ να μεταφέρω με στικακι κάποιες εφαρμογές στο Xbox; Δεν τις βρίσκω στο market του xbox one x
Boubis1411 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, zx1234r είπε Δεν γίνεται Κρίμα... Έβαλα kodi μέσα αλλά χρειάζομαι και vpn. Παίζει να βάζω;
k_dinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Επίσημα ότι υπάρχει στο store Τώρα για το κόλπο του vpn δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις καμία πατέντα στο router
Boubis1411 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, k_dinos είπε Επίσημα ότι υπάρχει στο store Τώρα για το κόλπο του vpn δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις καμία πατέντα στο router το πουλησα σπαστικα....δεν μπορεις να κανεις πολλα πολλα. Ισως φτιαξω PC για ταινιες κλπ
k_dinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε το πουλησα σπαστικα....δεν μπορεις να κανεις πολλα πολλα. Ισως φτιαξω PC για ταινιες κλπ Ε ναι, αν είναι για ταινίες κτλ δεν υπάρχει λόγος να πάρεις xbox. Φτιάχνεις ένα Raspberry Pi με 50€ ή ένα android box και είσαι άρχοντας
Boubis1411 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, k_dinos είπε Ε ναι, αν είναι για ταινίες κτλ δεν υπάρχει λόγος να πάρεις xbox. Φτιάχνεις ένα Raspberry Pi με 50€ ή ένα android box και είσαι άρχοντας Δεν αντέχουν τα μικρά σε ανάλυση 4Κ... Έχω 2 ήδη tv box δεν τραβάνε.. Θες καλό μηχάνημα στυλ xbox one X.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα