Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να κάνουμε μια πολύ σοβαρή κουβέντα πάνω στο θέμα του εθισμού από το ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέχρι χθες σκεφτόμουν να ασχοληθώ ενεργά με το youtube και γενικότερα να χτίσω ένα ωραίο κανάλι μέρα με την μέρα αλλά συνέβη ένα σοβαρό σκηνικό, το οποίο και θα σας αναφέρω, το οποίο με έκανε να αναθεωρήσω για μια ακόμη φορά τις απόψεις μου πάνω στο θέμα και να τις "κλειδώσω" οριστικά αυτή την φορά. Ενώ καθόμουν χτες όμορφα και ωραία στο λάπτοπ μου και έφτιαχνα playlists με τα αγαπημένα μου αρχεία στο youtube, ήθελαν να παίξουν μαζί μου η ανιψιά μου και ένας μικρός φίλος της. Εγώ λοιπόν ενοχλήθηκα έντονα από το ότι μου χτυπούσανε το τζάμι και θέλαν να παίξουνε μαζί μου. Και όταν άνοιξαν την πόρτα στο δωμάτιό μου χωρίς να τους δώσω την άδεια, έγινα ηφαίστειο. Και βγήκα έξω φωνάζοντάς τους ότι θα τα δείρω έτσι και ξανανοίξουν την πόρτα χωρίς την άδειά μου. Και σημειωτέον ότι είναι και τα 2 ξένα, και όχι δικά μου παιδιά, έτσι; Τώρα που κάθισα και το σκέφτηκα όντας ήρεμος και συναισθηματικά νηφάλιος είπα από μέσα μου: "Μα καλά τέτοιος άνθρωπος θέλεις να γίνεις; Έτσι θα είσαι με τον εαυτό σου, με τα παιδιά σου και με τα παιδιά των φίλων σου αύριο-μεθαύριο;". Και κατάλαβα σήμερα ότι έπρεπε να το διαγράψω όλο οριστικά, τώρα που είναι νωρίς. Πριν αρχίσω να δικτυώνομαι και εθιστώ για άλλη μια φορά και σε αυτό, όπως είχα κάνει παλαιότερα με το facebook και το instagram. Για αυτό σας συμβουλεύω να αφήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ασχοληθείτε ο ένας με τον άλλο. Με την οικογένειά σας, με τους φίλους σας και τους συγγενείς σας. Ή αν δεν έχετε τίποτα από αυτά με ένα κατοικίδιο ή να προσφέρετε είτε με εθελοντική, είτε με πληρωμένη, εργασία έργο στην κοινωνία. Αυτός για μένα είναι ο σκοπός και το νόημα της ζωής και όχι το να καθόμαστε μπροστά από μία οθόνη και να καταστρέφουμε το σώμα μας και την ψυχή μας διαδικτυακά. Και για να προλάβω όσους μου πουν ότι όλα γίνονται αν έχεις μέτρο. Εγώ προσωπικά θα πω όχι, ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Καθώς η μέρα έχει πολύ λίγες ώρες που είμαστε διαθέσιμοι για να χωρέσουμε και αυτό το κομμάτι του ίντερνετ στην ζωή μας, ιδίως αν έχουμε και μωρά, ή πιο μεγάλα, παιδιά. Εξαίρεση σε όλα τα παραπάνω που ανέφερα αποτελεί το insomnia το οποίο και αποφάσισα ότι θα είναι το μόνο μέσο το οποίο θα κρατήσω διαδικτυακά. Γιατί θεωρώ ότι το επίπεδο όλων σας, ανεξαιρέτως, εδώ μέσα είναι πολύ υψηλό και έχετε να προσφέρετε πολλές χρήσιμες συμβουλές και για την τεχνολογία αλλά και για την ζωή γενικότερα. Αλλά ακόμη και ο χρόνος που δαπανούμε στο insomnia και αυτός θέλει μέτρο. Επιπροσθέτως, θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη σε όσους από εδώ μέσα έχω πληγώσει ή τους έχω αναφερθεί με άσχημο τρόπο και ελπίζω κάποια μέρα να με συγχωρήσουν, αν και ξέρω ότι έχω πολλά να κάνω ακόμη και πολύ δρόμο να διανύσω μπροστά μου για να ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη τους.

Και κλείνοντας θα ήθελα να αφήσω ένα βίντεο το οποίο πραγματικά πιστεύω πως δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θα γινόταν ο κόσμος καλύτερος αν όλοι μιμούμασταν αυτό τον άντρα.

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Χ.Ν.

Επεξ/σία από NinjaMan
Δημοσ.
5 ώρες πριν, NinjaMan είπε

Εξαίρεση σε όλα τα παραπάνω που ανέφερα αποτελεί το insomnia το οποίο και αποφάσισα ότι θα είναι το μόνο μέσο το οποίο θα κρατήσω διαδικτυακά. Γιατί θεωρώ ότι το επίπεδο όλων σας, ανεξαιρέτως, εδώ μέσα είναι πολύ υψηλό και έχετε να προσφέρετε πολλές χρήσιμες συμβουλές και για την τεχνολογία αλλά και για την ζωή γενικότερα.

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!! 
Καλή προσπάθεια με μπέρδεψε λίγο στην αρχή , αλλά μετά εφόσον είδα αυτό και ότι σήμερα είναι  Σάββατο, έχω να πω 7/10 καλή προσπάθεια .  

• Like 1
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!! 
Καλή προσπάθεια με μπέρδεψε λίγο στην αρχή , αλλά μετά εφόσον είδα αυτό και ότι σήμερα είναι  Σάββατο, έχω να πω 7/10 καλή προσπάθεια .  

15 Best Bible Verses for Putting the Past Behind You - Encouraging Scripture

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασα μόνο το μισό κείμενο και σταμάτησα. Δεν φταίει κανένα youtube και τίποτα άλλο αν εσύ έχεις τα νεύρα σου και απειλείς παιδιά να τα δείρεις. Το αν ήταν δικά σου ή όχι είναι άσχετο με το θέμα, άνοιξε και πες τους ότι έχεις δουλειά και δεν μπορείς και να μην σε ενοχλούν τόσο. 

Είχα περάσει και εγώ την φάση του εθισμού όταν ήταν στα φόρτε του το IRC, πλέον μπαίνω μια στο τόσο, στο YouTube είχα ανοίξει account για να σηκώνω βίντεο με δευτερογενες υλικό από το 2007, τώρα έχω 113k συνδρομητές και με κάνουν add 1000 άτομα το μήνα δίχως κάτι ιδιαίτερο, απλά για να περνάω την ώρα μου και να σχολιάζω και για χαβαλέ. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε

Διάβασα μόνο το μισό κείμενο και σταμάτησα. Δεν φταίει κανένα youtube και τίποτα άλλο αν εσύ έχεις τα νεύρα σου και απειλείς παιδιά να τα δείρεις. Το αν ήταν δικά σου ή όχι είναι άσχετο με το θέμα, άνοιξε και πες τους ότι έχεις δουλειά και δεν μπορείς και να μην σε ενοχλούν τόσο. 

Είχα περάσει και εγώ την φάση του εθισμού όταν ήταν στα φόρτε του το IRC, πλέον μπαίνω μια στο τόσο, στο YouTube είχα ανοίξει account για να σηκώνω βίντεο με δευτερογενες υλικό από το 2007, τώρα έχω 113k συνδρομητές και αποκτω 1000 άτομα το μήνα δίχως κάτι ιδιαίτερο, απλά για να περνάω την ώρα μου και να σχολιάζω.

Όταν θα κάτσεις να το διαβάσεις όλο τότε θα θεωρήσω και εγώ την γνώμη σου άξια διαβάσματος και απάντησης.

Με αγάπη,

Χ.Ν.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...