Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλες και όλους του φόρουμ. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε περίπτωση που μπορεί κάποιο να μου απαντήσει.. θα ήθελα να μάθω πως λειτουργεί η φάση με τα δοκιμαστικά πριν την πρόσληψη. Αφού ολοκληρωθεί το δοκιμαστικό, στην περίπτωση μου τριήμερο, η ενημέρωση για μια θετική ή αρνητική ανταπόκριση γίνεται αμέσως ή μετά από κάποιον χρόνο? Υποθέτω ότι δεν είναι κάτι στάνταρντ αλλά με βάση τις δικές σας εμπειρίες ποιό είναι το πιο συνηθισμένο? Πότε ενημερώνεται ο εν δυνάμει εργαζόμενος?

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.`

Δημοσ.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία δοκιμαστικού.  Συνήθως όσοι παίρνουν δοκιμαστικό είναι στο 90% να σε πάρουν αλλά θέλουν να σε δουν και λίγο πρακτικά. ΒΛακεία κατ' εμέ, καθώς είμαι της άποψης ότι κάθε εργάσιμη ημέρα ανεξαρτήτου προθέσεως πρέπει να πληρώνεται. Τεσπα. Είμαι σίγουρος σε προσέλαβαν απλά θέλουν να το επισημοποιήσουν.

Απλά πρόσεχέ μην είναι από τις κακόβουλες επιχειρήσεις που σε παίρνουν δήθεν δοκιμαστικά για να βγάλεις δουλειά για να μην πληρώνουν προσωπικό. Ο ΣΔΟΕ είχε πιάσει κάτι τέτοιες πριν λίγους μήνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/11/2020 στις 2:50 ΜΜ, Nuevil είπε

Καλημέρα σε όλες και όλους του φόρουμ. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε περίπτωση που μπορεί κάποιο να μου απαντήσει.. θα ήθελα να μάθω πως λειτουργεί η φάση με τα δοκιμαστικά πριν την πρόσληψη. Αφού ολοκληρωθεί το δοκιμαστικό, στην περίπτωση μου τριήμερο, η ενημέρωση για μια θετική ή αρνητική ανταπόκριση γίνεται αμέσως ή μετά από κάποιον χρόνο? Υποθέτω ότι δεν είναι κάτι στάνταρντ αλλά με βάση τις δικές σας εμπειρίες ποιό είναι το πιο συνηθισμένο? Πότε ενημερώνεται ο εν δυνάμει εργαζόμενος?

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.`

Όπως ανέφερε και ο JohnGTA δεν προβλέπεται κάτι συγκεκριμένο για δοκιμαστική περίοδο.

Οπότε ο εργοδότης μπορεί να βαφτίσει ως «δοκιμαστική περίοδο» οποιοδήποτε διάστημα θέλει.

Σε κάθε περίπτωση το αντίστοιχο διάστημα οφείλει να το δηλώνει και να το πληρώνει κανονικά.

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...