Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!
Διαπίστωσα ότι χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο το αδύναμο πλέον laptop μου σε σχέση με το desktop. Και δεδομένου του ότι θα χρειαζόμουν πάνω από 600 ευρώ για ένα laptop αντίστοιχων δυνατοτήτων με το desktop μου, σκεφτόμουν να πάρω μια φορητή οθόνη που θα την συνδέσω στο desktop κι έτσι θα καταργήσω το παλιό laptop. Άλλωστε, το laptop είναι μόνιμα στο σπίτι και στο ρεύμα. Πρόβλημα με το μήκος των καλωδίων μάλλον δεν θα έχω, αφού θα το χρησιμοποιώ στο κρεβάτι και στον καναπέ που είναι αρκετά κοντά στο desktop.
Σκέφτομαι να πάρω το BlitzWolf BW-PCM3.
https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-PCM3-15_6-Inch-Touchable-FHD-1080P-Type-C-Portable-Computer-Monitor-Gaming-Display-Screen-for-Smartphone-Tablet-Laptop-Game-Consoles-p-1595706.html?rmmds=category&cur_warehouse=CZ
Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν κύρια οθόνη; Έχετε δοκιμάσει παρόμοια οθόνη; Η ποιότητά της είναι ανάλογη με την ποιότητα των οθονών των οικονομικών (κάτω των 500€) laptops;
Το "45% NTSC" θα πρέπει να με προβληματίζει;
Και το σημαντικότερο, επειδή στα reviews βλέπω να χρησιμοποιείται είτε σαν δεύτερη οθόνη είτε σαν οθόνη για κονσόλες και όχι σαν κύρια οθόνη desktop... μπορώ να το συνδέσω απευθείας στην κάρτα γραφικών (όχι onboard) και να το χρησιμοποιώ σαν μοναδική οθόνη;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τί ακριβώς θες να επιτύχεις με τη φορητή οθόνη; Αφού θα την πάρεις και θα τη συνδέσεις στο desktop, τί σόι φορητή οθόνη θα είναι; Χάνω κάτι που κερδίζεις έναντι μιας κανονικής οθόνης;

Για το NTSC θα πρέπει να προβληματίζεσαι αν ασχολείσαι με editing περισσότερο.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το παλιό μου λάπτοπ πλέον περισσότερο από τον σταθερό, απλά γιατί μπορώ να το πάρω στον καναπέ ή στο κρεβάτι και όχι υποχρεωτικά στο γραφείο. Το δωμάτιο είναι μικρό, οπότε την ίδια δουλειά θεωρητικά θα μπορούσα να την κάνω με μια φορητή οθόνη και ένα σλιμ πληκτρολόγιο συνδεδεμένα στο σταθερό. αντί να χρησιμοποιώ το παρωχημένο πλέον λάπτοπ. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να κάνω βόλτες την 24άρα οθόνη και να την βάζω στο κρεβάτι ή στο τραπεζάκι του καναπέ, γι' αυτό σκεφτόμουν μια φορητή οθόνη. Το ένα καλώδιο επιπλέον (ήδη το λάπτοπ είναι μόνιμα με καλώδιο ρεύματος) πιστεύω ότι δεν θα είναι πρόβλημα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, diamantis80 είπε

Το δωμάτιο είναι μικρό

Οκ, αυτή είναι η φράση κλειδί που τα εξηγεί όλα. Γιατί πριν δεν έβγαζε πολύ νόημα.

Απλά δηλαδή θες να γλυτώσεις το ένα από τα 2 καλώδια ενός κανονικού μόνιτορ και συγκεκριμένα το καλώδιο του ρεύματος. Οκ.

Επί του πρακτέου δεν έχω εμπειρία και δεν μπορώ να σου δώσω εγώ απάντηση. Απλά προσπαθούσα να καταλάβω τι ζητάς, γιατί μου φάνηκε ακατανόητο νωρίτερα.

Δημοσ.

Αυτό που θα μου προσφέρει είναι ότι θα μεταφέρω την οθόνη όπου θέλω μέσα στο δωμάτιο, όπως ακριβώς κάνω τώρα με το λάπτοπ. Δεν είναι πρακτικό να βάλω την 6κιλη 24άρα οθόνη πάνω στο κρεβάτι ή στο μικρό τραπεζάκι. Ενώ αυτή την οθόνη που ζυγίζει λιγότερο από κιλό την τοποθετώ όπου θέλω, με μοναδικό περιορισμό το μήκος των καλωδίων (θεωρητικά). Έτσι, δεν θα έχω την ανάγκη να χρησιμοποιώ το λάπτοπ, όταν θα μπορώ να κάνω το ίδιο πράγμα με τον πολύ ισχυρότερο σταθερό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...