Adon1s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Πολλές φοιτήτριες είτε αφήνουν το επίθετο του ιδιοκτήτη του σπιτιού είτε αλλάζουν το δικό τους στην αντρική έκδοση (ξερωγω αντί για Βασιλειάδου ==> Βασιλειάδης) "Για ασφάλεια".
StamTheMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ποτε μα ποτε δεν θα το κανω αυτο. Σιγα μην αφησω και τα κλειδια απο εξω οταν παω διακοπες για να τους βοηθησω κιολας. Χτυπα εσυ κουδουνι, και θα σου πουμε τον οροφο ΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ! 2
SabotazNic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε ΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ! δλδ ρωτας σε ποιον οροφο ειστε, και δεν απαντανε? Γτ καποιος μπορει να ξεχαστει και να μην το αναφερει
StamTheMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε δλδ ρωτας σε ποιον οροφο ειστε, και δεν απαντανε? Γτ καποιος μπορει να ξεχαστει και να μην το αναφερει Σαν κουριερ,παραπανω απο τις μισες φορες δε μου λεγαν οροφο,και οταν ξαναχτυπουσα για να ρωτησω δεν απαντουσαν,οποτε αναγκαστικα εψαχνα μονος μου. Δεν ειναι οτι ξεχνιουνται,ειναι οτι δεν το σκεφτονται καν,γιατι ειναι στον κοσμο τους. Μονο ελαφρυντικο,οτι σε καποια δεματα εφταιγε και το ιδιο το eshop που δεν ειχε αναγραψει τον οροφο στο δεμα,μου το εχουν πει πολλοι παραληπτες οτι γραφαν οροφο ( και κουδουνι ) και δεν το εγραφαν απο το eshop. Σαν διανομεας,θα βοηθουσε πολυ,ειδικα σε πολλες πολυκατοικιες που ειναι ανοικτα κατω και φυσικα δεν εχουν ονομα στο κουδουνι. Οπως και να εχει,επειδη δεν ξερεις ουτε απο δευτερο χερι τι λεμε,θα ηθελα απλα να δεχθεις αυτα που λεω απο πρωτο χερι. 1
777andreas777 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Στις 7/11/2020 στις 1:27 ΜΜ, kitharas είπε Καλησπερα, μπορείτε να μου πείτε λόγους για τους οποίους κάποιος δε θα ήθελε το όνομα του να φαίνεται στο κουδούνι της πολυκατοικίας; Μπορείς να μας πεις γιατί σε νοιάζει αν ο άλλος έχει το όνομα του στο κουδούνι; Θες να του χτυπήσεις; Σου χτύπησε κούριερ, ντελίβερι ή εξωγίηνοι και δεν τον βρίσκουν, όπως γράφουν αρκετοί παραπάνω; Αν δηλαδή βάλει ψεύτικο όνομα στο κουδούνι δεν θα σε ενοχλεί; Σε νοιάζει να γράφει κάτι το κουδούνι; Είναι κανένα γκομενάκι που θες να ψάξεις στα ρουφιάνο-social; Εγώ λοιπόν από αυτό το σχόλιο καταλαβαίνω τον λόγο να μην έχει κάποιος όνομα στο κουδούνι. Για κάτι θείτσες και θείτσους, που αντί να είναι στα χωριά τους και να κουτσομπολεύουν τι κάνει ο γείτονας, κάθονται στα μπαλκόνια και ξέρουν μέχρι και τι βρακί φοράει όλο το τετράγωνο. Και μετά όταν κλέβουν κανέναν γιατί έχει πει σε όποιον ξέρει αν κάποιος έχει αυτοκίνητο καινούριο, ακριβά ρούχα ή οτιδήποτε, έκλεψαν τον άνθρωπο που είχα κουτσομπολέψει σε όποιον ξέρω και δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις