Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αυτή την κουβέντα με μια φίλη η όποια δε μπόρεσε να μου πει λόγο γιατί να μην υπάρχει όνομα στο κουδούνι. 

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, djkostas84 είπε

@StamTheMan  Πες μας και που δουλεύεις, για να προσέχουμε μη σε ενοχλήσουμε.

Να ο πρώτος από αυτούς που περιγράφει ο StamTheMan

StamTheMan , σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν χρειάζεται να απολογείσαι. Τους γελοίους ωχαδερφιστές τους βλέπουμε παντού στην κοινωνία. Ταγάρια μου θέλετε και delivery.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Φαντασου πως ειναι η ταυτοτητα του.Σαν τα εγγραφα της CIA για την δολοφονία Κένεντι,Μαυρισμένα με μαρκαδόρο!!!!! Nai

Ναι εντάξει ότι πεις.

Άλλωστε ο δολοφόνος του JFK αυτό έχει καημό. Μη τον πιάσουμε από το όνομα στο κουδούνι όταν το δει κάποιος πιτσαδόρος.

Και η CIA τέτοια σβήνει με μαρκαδόρο ... Από κάτω είχε το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ του δολοφόνου καθώς και το ιστορικό αγορών του από το SEARS ... Αλλά ήταν προσωπικό δεδομένο και ήπιαν να σεβαστούν την ιδιοτικοτητα του και το σβησανε

Στη τελική ρε φίλε άμα σκότωσες τον JFK ή ζητά από τη μαφία νέο όνομα ή τι να κάνουμε μη παραγγέλνεις πίτσες. You win some you lose some.

Επεξ/σία από DrLo
  • Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, DrLo είπε

Ναι εντάξει ότι πεις.

Άλλωστε ο δολοφόνος του JFK αυτό έχει καημό. Μη τον πιάσουμε από το όνομα στο κουδούνι όταν το δει κάποιος πιτσαδόρος.

Στη τελική ρε φίλε άμα σκότωσες τον JFK η ζητά από τη μαφία νέο όνομα ή τι να κάνουμε μη παραγγέλνεις πίτσες. You win some you lose some.

Δεν κατάλαβες τίποτα απο αυτό που έγραψα,δεν πειράζει.

Δημοσ.

@djkostas84 Πες εσύ που μένεις , να γίνει ban από όλα τα delivery ... δυστυχώς εγώ δεν το εννοώ , ενώ εσύ το εννοείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι εξαιρετικά δύσκολο να βάλετε το όνομά σας στο κουδούνι, μπορείτε να κάνετε το εξής. Στο ειδοποιητήριο των κοινοχρήστων που λαμβάνετε υπάρχει πάνω ο κωδικός του διαμερίσματός σας. Πχ εγώ έχω το Γ1. Βάλτε αυτό στο κουδούνι τουλάχιστον, να μπορούν να κάνουν δουλειά αυτοί που τους βάζετε να σας φέρνουν πράγματα. Επιπρόσθετα, προσθέστε στα σχόλια της παραγγελίας σας τον όροφο, είναι συνήθως ένα από τα βασικά προβλήματα που έχουν οι courier σε διαμερίσματα πολυκατοικίας.

Τώρα, για την ερώτηση του OP,  συνήθως ο λόγος για την απόκρυψη του ονόματος στο κουδούνι έχει να κάνει με χρέη, και δημοσιότητα (σε περιπτώσεις διαζυγίων, περιοριστικών μέτρων κλπ). Κανένας απλός άνθρωπος δεν επιλέγει να μην βάλει όνομα για λόγους ανωνυμίας ή διάρρηξης..εκτός αν είναι στόκος και δεν ξέρει πως λειτουργεί η ανωνυμία ή οι διαρρήκτες. 😛

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απο οτι γνωριζω δεν υπαρχει καποιος νόμος που να αναγκάζει καποιον να εχει ονομα στο κουδουνι .Απο κει και περα πως θα λυσει το προβλημα με τούς κουριερ και τα ντελιβερι ειναι δικο του προβλημα οπως και να φροντισει να μην ενοχλει τους άλλους ενοίκους.....Ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε

Δημοσ.

Είναι αρκετά συνηθισμένο (και εν μέρει κατανοητό) από γυναίκες, που δε θέλουν - για ευνόητους λόγους - να φωνάζουν από την εξώπορτα ότι σε κάποιο διαμέρισμα μένει γυναίκα μόνη της. Η συνήθης πρακτική σε αυτή την περίπτωση είναι να βάζουν κάποιο ανδρικό όνομα (π.χ. πατέρα).

Επίσης, για να παίξω το συνήγορο του διαβόλου, ενίοτε σε πολυκατοικίες μπορεί να μην είναι και τόσο προφανές το πώς αλλάζει το χαρτάκι με το όνομα στη μπουτονιέρα (εκτός αν δε σε ενδιαφέρει να προκαλέσεις και να χρεωθείς καμιά 300αριά ευρώ ζημιά). Αυτό βέβαια θα όφειλε να το λύσει ο ένοικος με τον διαχειριστή.

Δημοσ.

Το λοιπον εγω απο αυριο θα βαλω John Fistikis στο κουδουνι μου, ετσι για να μαθουν τα ντελιβερι.

ΥΓ: Περα απο την πλακα ενα ονομα και ενα επωνυμο δεν προσδιοριζουν ενα συγκεκριμενο ατομο. Μπορει με το ιδιο ονοματεπωνυμο να υπαρχουν αλλοι 10 στην Ελλαδα η και περισσοτεροι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dante80 είπε

Στο ειδοποιητήριο των κοινοχρήστων που λαμβάνετε υπάρχει πάνω ο κωδικός του διαμερίσματός σας. Πχ εγώ έχω το Γ1. Βάλτε αυτό στο κουδούνι τουλάχιστον, να μπορούν να κάνουν δουλειά αυτοί που τους βάζετε να σας φέρνουν πράγματα. Επιπρόσθετα, προσθέστε στα σχόλια της παραγγελίας σας τον όροφο, είναι συνήθως ένα από τα βασικά προβλήματα που έχουν οι courier σε διαμερίσματα πολυκατοικίας.

Ετσι ακριβως,οταν δουλευα κουριερ δε μου λεγαν ποτε τον οροφο,τους επιανα απροετοιμαστους,πατουσαν απλα να ανοιξει  και τρεχαν να βρουν λεφτα.
Εψαχνα λοιπον και εγω στα κοινοχρηστα,αλλιως ανεβαινα σαν το μαλακα και εψαχνα τους οροφους εναν εναν,να δω που διαολο εχει ανοιξει η πορτα..
Καμια λογικη οι ανθρωποι..

1 ώρα πριν, logokrimenos είπε

Ούτε εγώ έχω το όνομά μου. Χωρίς λόγο απλά για το troll εχω βάλει Φουσέκης

Εσυ ομως θα  πεις στο διανομεα  οτι το κουδουνι λεει Φουσεκης.
Οι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν ουτε αυτο να κανουν.

Οπως επισης δεν καταλαβαινουν να βαλουν εναν αριθμο στην πορτα,που αντε να δεχθω οτι δε θελουν για δηθεν διαρρηκτες.
Στην τελικη βαλε στο κατω κουδουνι Φουσεκης και πανω βαλε Γ1,ΑΛΛΑ ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Στην τελικη βαλε στο κατω κουδουνι Φουσεκης και πανω βαλε Γ1,ΑΛΛΑ ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!

Ποτε μα ποτε δεν θα το κανω αυτο. Σιγα μην αφησω και τα κλειδια απο εξω οταν παω διακοπες για να τους βοηθησω κιολας. Χτυπα εσυ κουδουνι, και θα σου πουμε τον οροφο :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον σε νέες Πολ.κιες εχουν απευθειας νούμερα 101..201 ή α1...β1... 

Οπότε μετα από χρόνια να μην υπάρχουν σελοτειπ,κίτρινα/ άσπρα χαρτάκια ,γραμμένα στο χέρι ή σε άλλη γραμματοσειρά,μαρκαδοροι κτλ..

Δεν έχω ιδέα τι παίζει από προστασία δεδομένων αλλά ακόμη κ τα κοινόχρηστα δεν πρέπει να είναι στην είσοδο Πολ.κιων  ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε τρίτους αλλά στο υπόγειο/1ο όροφο..

Επεξ/σία από kage
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...