Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν έχεις κουδούνι, δεν χρειάζεται να έχεις ονοματεπώνυμο. 😎

_20201107_195823.JPG

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάποιοι μένετε σε οικοδομές και συμπεριφέρεστε λες και μένετε σε ιδιόκτητο μόνοι σας.

Υπάρχει θυροτηλέφωνο? Κάπου χτυπάει, κάτι πρέπει να γράφει. Αν μη τι άλλο, για να μην χτυπάνε θυροτηλέφωνα σε άσχετους ανθρώπους για να ρωτάνε που είναι ο μλκας/μένη που ζητούνε.

Σοβαρευτείτε.

• Like 7
Δημοσ.
9 ώρες πριν, kitharas είπε

Καλησπερα,

μπορείτε να μου πείτε λόγους για τους οποίους κάποιος δε θα ήθελε το όνομα του να φαίνεται στο κουδούνι της πολυκατοικίας;

Επειδή βλέπω ότι σε νοιάζει πολύ αυτό το ζήτημα, θες να μας εξηγήσεις το λόγο;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, eMike είπε

Γιατί δε γουστάρει απλά....

Οτι να'ναι. Και μετα απορειτε που δε σας βρισκουν οι κουριερ/διανομεις.
Αν δε γουσταρεις να βαλεις το αληθινο σου ονομα, βαλε ενα ακυρο,και  γραψτο οταν παραγγελνεις.

Δεν ειναι δυνατον να βλεπω παραγγελια efood  " το τριτο κουδουνι " και οι στηλες με τα κουδουνια να ειναι 3.

1 ώρα πριν, iml είπε

Υπάρχει θυροτηλέφωνο? Κάπου χτυπάει, κάτι πρέπει να γράφει. Αν μη τι άλλο, για να μην χτυπάνε θυροτηλέφωνα σε άσχετους ανθρώπους για να ρωτάνε που είναι ο μλκας/μένη που ζητούνε.

Θυμαμαι πελατισσα που παρηγγελνε  ρουχα και λοιπες μαλακιες καθε βδομαδα,και περιμενε να τη βρουμε χωρις ονομα στο κουδουνι.

Η να πρεπει να παραδωσω φαγητο,το κινητο να εχει ΦΡΑΓΗ,και το κουδουνι να μην υπαρχει.

Μετα απορουν που δεν τους εξυπηρετουν στην ωρα τους.
Και κατι ακομα,οταν κανει καποιος τετοιες μ@λακιες,την πληρωνουν και οι επομενοι,γιατι πολυ απλα ο διανομεας τρωει ολο το χρονο του με το να ψαχνει να βρει τον πελατη/παραληπτη.

• Like 10
Δημοσ.

Όποιος θέλει να μην έχει το κουδούνι στο όνομα του είτε το κεντρικό είτε της πόρτας διαμερίσματος, ας μην παραγγέλνει με κουριερ ούτε και φαγητό με delivery. Όχι μόνο ταλαιπωρούν τον άνθρωπο που ήρθε αλλά ενδέχεται ο άνθρωπος να χτυπησει άλλο κουδούνι με ίδιο όνομα η επώνυμο και να ενοχλει κόσμο άσκοπα και να φάει και βρισίδια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηλιθιότητα να κάνεις κάτι τέτοιο, αν χρωστάς η σε ψάχνουν πρόβλημα σου δεν φταίνε οι άλλοι. 

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι courier μπορούν να πάρουν τηλέφωνο, το θέμα είναι να βρίσκεσαι στο σπίτι στις ώρες παράδοσης και να υπάρχει αριθμός οδού στην πόρτα.

Ρωτήστε τους delivery τι τραβάνε που κάποιοι πελάτες είναι σπίτι σε πολυκατοικία και αργούν να ανοίξουν.

Το κουδούνι είναι χρήσιμο αλλά όχι απαραίτητο.

Εμένα ο σκύλος αντιλαμβάνεται τον delivery πρίν ακόμα φτάσει και βγαίνει στο μπαλκόνι 😆.Φυσικά πάντα έχω το νού μου, ποτέ δεν έχω καθυστερήσει, έρχεται με το παπί και τον ακούω γιατί πάντα έχω ανοιχτή την μπαλκονόπορτα.

Στην πολυκατοικία δεν υπάρχουν κουδούνια ούτε σύστημα να ανοίγουμε αυτόματα απο το σπίτι εδώ και πολλά χρόνια,  χρειάζεται ολόκληρη αλλαγή η εγκατάσταση.Ούτε ασανσέρ υπάρχει ούτε κεντρική θέρμανση αφού δεν υπάρχει χώρος για λεβητοστάσιο.

Προσωπικά είμαι στον 1ο όροφο και κατεβαίνω, είμαι η χαρά του delivery.Εξάλλου θα μπω και θα βγω απο το σπίτι κάθε μέρα τουλάχιστον 2-3 φορές.1 φορά την εβδομάδα αν θα παραγγείλω, συνήθως βγαίνω βόλτα και πάω στο μαγαζί.

Αν θέλω κουδούνι,  βάζω 1 ασύρματο όπως έχει κάνει ο άλλος στον 2ο και όποτε θέλω το ξυλώνω.

Αν περιμένω κάποιον φίλο, απλά θα μου κάνει αναπάντητη η θα με πάρει τηλέφωνο.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να ειμαι δικαιος,το φαινομενο παραγγελιας "Παρτε τηλεφωνο ειναι χαλασμενο το κουδουνι " ( που δεν ειναι απλα βαριουνται να γραψουν ονομα ) 

εχει μειωθει τωρα που λειπαν αυτα τα διποδα που ονομαζονται φοιτητες.

Παραμενει ομως το μεγαλυτερο προβλημα της δουλειας,καθως δε μας εμποδιζει η βροχη και το κρυο,αλλα μας εμποδιζει μια κλειστη πορτα.

Εχω ερθει πολλες φορες  σε διαπληκτισμο παντως με ατομο που ενοχληθηκε απο το κουδουνι,καθως ο πελατης μου εγραφε μ@λ@κισμενες οδηγιες για το ποιο ειναι το κουδουνι,με αποτελεσμα να χτυπησω λαθος. Σε πολλες μαλιστα περιπτωσεις που εχω βρει με τα χιλια ζορια ποιο ειναι το κουδουνι,εχω σημειωσει τα πρωτα γραμματα του ονοματος

( οπως σημειωνω και με μαρκαδορο τον αριθμο του κτιριου οταν δεν εχει αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση ) .

Και πειτε μου εμενα τωρα,οταν γραφει ο πελατης "κουδουνι το τριτο απο την αρχη " τι μπορει να εννοει;

Και θα σας προλαβω,στην πλειοψηφια ( μεγαλο ποσοστο ) των περιπτωσεων εννοουν το τριτο απο πανω,αλλα υπαρχουν και καποιοι που εννοουν απο  κατω,με αποτελεσμα να εχουμε ιστοριες,τηλεφωνα,κακη συνεννοηση και φυσικα..καθυστερηση !!

Δεν ειναι λοιπον δουλεια μου φιλε, ηλιθιε πελατη, να σε παρω τηλεφωνο επειδη ΕΣΥ δε θες να γραψεις εστω καποιο ψευτικο ονομα στο κουδουνι.

Δεν ειναι μερος της δουλειας μου ουτε την καρτα μου να τρωω,ουτε τη μπαταρια μου να χαλαω,ουτε το τηλεφωνο μου να γεμιζω νερο επειδη ΕΣΥ θες τηλεφωνο ενω βρεχει ο θεος με το θεο.

Και οχι,επιχειρημα του τυπου "να σας δωσουν τηλεφωνα απο το μαγαζι" δεν στεκουν επειδη ΕΣΥ δε θες να βαλεις ονομα στο κουδουνι σου.

Ειδικα μεσω του "απροσωπου" efood εχει τυχει πολλες φορες να μην πιανει το κινητο του πελατη,να μην το ακουνε,η ... να εχει φραγη. Ναι καλα ακουσατε,φραγη.

Εχω επιστρεψει παρα πολλες παραγγελιες στο μαγαζι για τους πιο πανω λογους,και μαλιστα μας εχουν παρει με τσαμπουκα για παραπονα,και να πουλησουν στη συνεχεια  τρελα οτι "δε βρηκαμε κληση",λες και εγω δε θελω να παραδωσω την παραγγελια,αλλα θελω να την κανω βολτες και να ξαναπηγαινω δευτερη φορα στη διευθυνση.
Σορρυ για το σεντονι,αλλα πραγματικα δε με εχει κουρασει αλλο κομματι της δουλειας τοσο.

Εν κατακλειδι,αναπαντητες να ζητατε στους φιλους σας και στις γκομενες σας να σας κανουν,οχι στους διανομεις.

@apos2008 Δες και αυτο.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 15
Δημοσ.

Μηπως την λενε Ελενα Π@υτση την κοπελα;
Προσφατα το ειδα στο ΑΜΑΝ και ενταξει μπορω να πω οτι θα την καταλαβαινα αν δεν το ειχε αλλαξει η ιδια σε αυτο (οποτε να μην θελει να ειναι το ονομα της στο θυροτηλεφωνο ειναι παραξενο)....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Για να ειμαι δικαιος,το φαινομενο παραγγελιας "Παρτε τηλεφωνο ειναι χαλασμενο το κουδουνι " ( που δεν ειναι απλα βαριουνται να γραψουν ονομα ) 

εχει μειωθει τωρα που λειπαν αυτα τα διποδα που ονομαζονται φοιτητες.

Παραμενει ομως το μεγαλυτερο προβλημα της δουλειας,καθως δε μας εμποδιζει η βροχη και το κρυο,αλλα μας εμποδιζει μια κλειστη πορτα.

Εχω ερθει πολλες φορες  σε διαπληκτισμο παντως με ατομο που ενοχληθηκε απο το κουδουνι,καθως ο πελατης μου εγραφε μ@λ@κισμενες οδηγιες για το ποιο ειναι το κουδουνι,με αποτελεσμα να χτυπησω λαθος. Σε πολλες μαλιστα περιπτωσεις που εχω βρει με τα χιλια ζορια ποιο ειναι το κουδουνι,εχω σημειωσει τα πρωτα γραμματα του ονοματος

( οπως σημειωνω και με μαρκαδορο τον αριθμο του κτιριου οταν δεν εχει αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση ) .

Και πειτε μου εμενα τωρα,οταν γραφει ο πελατης "κουδουνι το τριτο απο την αρχη " τι μπορει να εννοει;

Και θα σας προλαβω,στην πλειοψηφια ( μεγαλο ποσοστο ) των περιπτωσεων εννοουν το τριτο απο πανω,αλλα υπαρχουν και καποιοι που εννοουν απο  κατω,με αποτελεσμα να εχουμε ιστοριες,τηλεφωνα,κακη συνεννοηση και φυσικα..καθυστερηση !!

Δεν ειναι λοιπον δουλεια μου φιλε, ηλιθιε πελατη, να σε παρω τηλεφωνο επειδη ΕΣΥ δε θες να γραψεις εστω καποιο ψευτικο ονομα στο κουδουνι.

Δεν ειναι μερος της δουλειας μου ουτε την καρτα μου να τρωω,ουτε τη μπαταρια μου να χαλαω,ουτε το τηλεφωνο μου να γεμιζω νερο επειδη ΕΣΥ θες τηλεφωνο ενω βρεχει ο θεος με το θεο.

Και οχι,επιχειρημα του τυπου "να σας δωσουν τηλεφωνα απο το μαγαζι" δεν στεκουν επειδη ΕΣΥ δε θες να βαλεις ονομα στο κουδουνι σου.

Ειδικα μεσω του "απροσωπου" efood εχει τυχει πολλες φορες να μην πιανει το κινητο του πελατη,να μην το ακουνε,η ... να εχει φραγη. Ναι καλα ακουσατε,φραγη.

Εχω επιστρεψει παρα πολλες παραγγελιες στο μαγαζι για τους πιο πανω λογους,και μαλιστα μας εχουν παρει με τσαμπουκα για παραπονα,και να πουλησουν στη συνεχεια  τρελα οτι "δε βρηκαμε κληση",λες και εγω δε θελω να παραδωσω την παραγγελια,αλλα θελω να την κανω βολτες και να ξαναπηγαινω δευτερη φορα στη διευθυνση.
Σορρυ για το σεντονι,αλλα πραγματικα δε με εχει κουρασει αλλο κομματι της δουλειας τοσο.

Εν κατακλειδι,αναπαντητες να ζητατε στους φιλους σας και στις γκομενες σας να σας κανουν,οχι στους διανομεις.

@apos2008 Δες και αυτο.

Πρέπει

1) να μάθεις να σέβεσαι αυτούς που σε εξασφαλίζουν σε σημαντικό βαθμό  να έχεις/ έχετε εργασία

2) να μάθετε όταν σας έχουν δώσει εκτός από επώνυμο και μικρό όνομα  και επισήμανση ότι υπάρχουν και άλλα κουδούνια με το ίδιο επώνυμο στην πολυκατοικία δεν πατάμε  όποιο κουδούνι με αυτό το επώνυμο βρούμε η ακόμη χειρότερα με άλλο επώνυμο που ταιριάζουν τα τρία πρώτα γράμματα (μου έχει τύχει και αυτό  1 η ώρα το βράδυ).

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teot είπε

1) να μάθεις να σέβεσαι αυτούς που σε εξασφαλίζουν σε σημαντικό βαθμό  να έχεις/ έχετε εργασία

Τι να σεβαστω ακριβως,το οτι  δεν τους απασχολει καν το πως θα βρω εγω το σπιτι για να παραδωσω την παραγγελια;

Να τους χεσω τετοιους πελατες,ισα ισα που καθυστερουν ολες τις επομενες παραγγελιες,αρα δεν με απασχολει να τους κρατησω κιολας.

Εχεις ιδεα γενικοτερα απο τετοια σκηνικα,απο κανα φιλο σου διανομεα η κατι τετοιο, η απλα απο οτι σου εχει τυχει εσενα σαν πελατης;
Στο 2ο που λες θα συμφωνησω,και οταν γινεται η επισημανση στο τηλεφωνο παντα θα σημειωσω οτι μου πουν.

• Like 5
Δημοσ.

Βασικά, αυτές τις βλακειες του στυλ "το ταδε κουδούνι από το τέλος αρχή και δεν ξέρω τι", πρέπει να τα κόβουν οι υπάλληλοι στο τηλέφωνο όταν παίρνουν τηλέφωνο στο μαγαζί οι πελάτες, η πείτε όνομα να ξέρουμε που να χτυπήσουμε η δεν σας στέλνουμε παραγγελία, γενικά μαγαζί που κάθετε φτιάχνει φαγητό και στέλνει παραγγελίες στο κουτουρού σε πελάτες που δεν έχουν δώσει όνομα στο κουδούνι και ταλαιπωρεί άσκοπα τον διανομέα, δεν είναι σοβαρό για μένα. Αλλά τι να γίνει, μην και χάσουμε τον μπελατη.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Γιατί δεν θέλει τα προσωπικά του δεδομένα σε κοινή θέα. Μπορεί να βάλεις emojis αντί για όνομα.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, teot είπε

Πρέπει

2) να μάθετε όταν σας έχουν δώσει εκτός από επώνυμο και μικρό όνομα  και επισήμανση ότι υπάρχουν και άλλα κουδούνια με το ίδιο επώνυμο στην πολυκατοικία δεν πατάμε  όποιο κουδούνι με αυτό το επώνυμο βρούμε η ακόμη χειρότερα με άλλο επώνυμο που ταιριάζουν τα τρία πρώτα γράμματα (μου έχει τύχει και αυτό  1 η ώρα το βράδυ).

Αντίστοιχα πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που δουλευουν. 

Ισως και να βάλετε ένα φως στην είσοδο ή στα κουδουνια να βλέπει ο κόσμος που θα πατήσει.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, DIL είπε

Γιατί δεν θέλει τα προσωπικά του δεδομένα σε κοινή θέα. Μπορεί να βάλεις emojis αντί για όνομα.

Facepalm

Επεξ/σία από DrLo
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...