kitharas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα, μπορείτε να μου πείτε λόγους για τους οποίους κάποιος δε θα ήθελε το όνομα του να φαίνεται στο κουδούνι της πολυκατοικίας;
SilentVoice Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Έχω φίλη που βάζει για χρόνια ονόματα από διάσημες γυναίκες. Τζένη Καρέζη , Αλίκη Βουγιουκλάκη κλπ. Αυτή το βρίσκει αστείο και γελάει με τις ερωτήσεις από ντελιβεραδες.
eMike Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, kitharas είπε Καλησπερα, μπορείτε να μου πείτε λόγους για τους οποίους κάποιος δε θα ήθελε το όνομα του να φαίνεται στο κουδούνι της πολυκατοικίας; Γιατί δε γουστάρει απλά.... 2
HERTHAN Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μπορει το επιθετο να ειναι Χατζηπαπαγεωργακοπουλοκωνσταντινογιαννοπουλος και να μην χωραει.
TechnoState Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SilentVoice είπε Έχω φίλη που βάζει για χρόνια ονόματα από διάσημες γυναίκες. Τζένη Καρέζη , Αλίκη Βουγιουκλάκη κλπ. Αυτή το βρίσκει αστείο και γελάει με τις ερωτήσεις από ντελιβεραδες. ...το κάναμε φοιτητές (όλοι η παρέα) με χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες, Τάιλερ Ντέρντεν, Τόνυ Σταρκ, Δον Κορλεόνε, Τζον Τίκης, Κώστας Μπόκολης, etc... Πολύ γέλιο (αλλά κ μπερδέματα)... ειδικά με τα delivery κ τις εταιρείες courier. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από TechnoState
czarjuly Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 μπορει να χρωσταει ή να ειναι στοχος ή απλα ειναι καραπ....ριο
Fotis_Greece Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Στην πολυκατοικία μας, που πρόσφατα αλλαξαμε σε συστημα θυροτηλεορασης, εφτιαξα σε υπολογιστη ολα τα χαρτάκια με τα ονοματα και τον οροφο. Ενας εφερε ενστάσεις και απαιτησε μονο το μικρο του να φαίνεται. Ειχε "νομικα" θεματα αποκαλυφτηκε τελικα
kitharas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Βέβαια, το χω παρατηρήσει περισσότερο σε γυναίκες...
SB_1957 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Στην τελευταία πολυκατοικία που μέναμε ήταν ένα ζευγάρι που δεν ήθελαν τα ονόματά τους στο θυροτηλέφωνο χωρίς πουν τον λόγο. Τελικά διαπιστώσαμε ότι ο άντρας ήταν σε κόντρα με την πρώην σύζυγο που του έστελνε συνέχεια εξώδικα και ασφαλιστικά μέτρα! Όσο και αν κρύβεσαι αυτός που έχει λόγους να σε βρει θα σε βρει και ας μην υπάρχει το όνομά σου στο θυροτηλέφωνο!
xaratsi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Επειδή έχει εφάμιλλο επώνυμο από το βίντεο με τα κάλαντα του ΑΜΑΝ
stelios18120 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Όταν βλέπω άτομα που δεν βάζουν όνομα στο κουδούνι, καταλαβαίνω αμέσως η ότι τον ψάχνουν, η χρωστάει κτλπ
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Γιατί θέλει να γίνει θέμα στο insomnia.
tigergreg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Καλο ειναι στις πολυκατοικιες να μην αντιστοιχει το ονομα του κατω κουδουνιου με το πανω για λογους ασφαλειας. Πολλοι χτυπανε ασχετες ωρες για να δουνε αν υπαρχουν ενοικοι συγκεκριμενες ωρες. Ειδικα σε καιρους διακοπων καλο ειναι να μην υπαρχει αντιστοιχηση. Και φυσικα να μην γραφεται στο κουδουνι ο οροφος.... 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις