Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

μπορείτε να μου πείτε λόγους για τους οποίους κάποιος δε θα ήθελε το όνομα του να φαίνεται στο κουδούνι της πολυκατοικίας;

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω φίλη που βάζει για χρόνια ονόματα από διάσημες γυναίκες. Τζένη Καρέζη , Αλίκη Βουγιουκλάκη κλπ. Αυτή το βρίσκει αστείο και γελάει με τις ερωτήσεις από ντελιβεραδες.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kitharas είπε

Καλησπερα,

μπορείτε να μου πείτε λόγους για τους οποίους κάποιος δε θα ήθελε το όνομα του να φαίνεται στο κουδούνι της πολυκατοικίας;

Γιατί δε γουστάρει απλά....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Έχω φίλη που βάζει για χρόνια ονόματα από διάσημες γυναίκες. Τζένη Καρέζη , Αλίκη Βουγιουκλάκη κλπ. Αυτή το βρίσκει αστείο και γελάει με τις ερωτήσεις από ντελιβεραδες.

...το κάναμε φοιτητές (όλοι η παρέα) με χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες,

Τάιλερ Ντέρντεν, Τόνυ Σταρκ, Δον Κορλεόνε, Τζον Τίκης, Κώστας Μπόκολης, etc...

Πολύ γέλιο (αλλά κ μπερδέματα)... ειδικά με τα delivery κ τις εταιρείες courier.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Στην πολυκατοικία μας, που πρόσφατα αλλαξαμε σε συστημα θυροτηλεορασης, εφτιαξα σε υπολογιστη ολα τα χαρτάκια με τα ονοματα και τον οροφο. Ενας εφερε ενστάσεις και απαιτησε μονο το μικρο του να φαίνεται. 

Ειχε "νομικα" θεματα αποκαλυφτηκε τελικα

Δημοσ.

Στην τελευταία πολυκατοικία που μέναμε ήταν ένα ζευγάρι που δεν ήθελαν τα ονόματά τους στο θυροτηλέφωνο χωρίς πουν τον λόγο.

Τελικά διαπιστώσαμε ότι ο άντρας ήταν σε κόντρα με την πρώην σύζυγο που του έστελνε συνέχεια εξώδικα και ασφαλιστικά μέτρα!

Όσο και αν κρύβεσαι αυτός που έχει λόγους να σε βρει θα σε βρει και ας μην υπάρχει το όνομά σου στο θυροτηλέφωνο!

Δημοσ.

Καλο  ειναι   στις   πολυκατοικιες   να  μην  αντιστοιχει   το  ονομα   του   κατω   κουδουνιου   με   το   πανω   για   λογους   ασφαλειας.

Πολλοι   χτυπανε   ασχετες   ωρες   για   να   δουνε   αν  υπαρχουν  ενοικοι   συγκεκριμενες   ωρες.

Ειδικα   σε    καιρους   διακοπων   καλο   ειναι  να   μην  υπαρχει   αντιστοιχηση.

Και  φυσικα   να   μην   γραφεται   στο  κουδουνι   ο  οροφος....

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...