Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε αναζήτηση για καινούριο τηλέφωνο. Είμαι ανάμεσα στο P40 Lite 5G και στο Μi Note 10 lite. Σε θέμα hardware τινω προς P40 αλλά με προβληματιζει πάρα πολύ ότι δεν έχει google servises. Είμαι άνθρωπος που κατέχω βασικές γνώσεις από τηλέφωνα και θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω τα google servises μόνος μου άλλα αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι εφαρμογές της google να δέχονται κανονικά τα updates και να μην υπάρχει περίπτωση για σφάλματα. Χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση το google maps και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο τηλέφωνο σε αυτά τα λεφτά που να καλύπτει και τις ανάγκες πολύ ευχαρίστως.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Παναγιώτης Χατζ. είπε

Είμαι σε αναζήτηση για καινούριο τηλέφωνο. Είμαι ανάμεσα στο P40 Lite 5G και στο Μi Note 10 lite. Σε θέμα hardware τινω προς P40 αλλά με προβληματιζει πάρα πολύ ότι δεν έχει google servises. Είμαι άνθρωπος που κατέχω βασικές γνώσεις από τηλέφωνα και θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω τα google servises μόνος μου άλλα αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι εφαρμογές της google να δέχονται κανονικά τα updates και να μην υπάρχει περίπτωση για σφάλματα. Χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση το google maps και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο τηλέφωνο σε αυτά τα λεφτά που να καλύπτει και τις ανάγκες πολύ ευχαρίστως.

Όπως κατάλαβες μακριά από το p40 lite...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Παναγιώτης Χατζ. είπε

redmi note 9 pro 6/128 , θα εξοικονομησεις και χρηματα και εφοσον χρησιμοποεις το maps , θες και καλη μπαταρια , και το 9 προ εχει μπαταρια κτηνος . και το poco x3 nfc ειναι καλη επιλογη αλλα θεωρω οτι (τωρα) ειναι ακομα ακριβο

Δημοσ.
18 ώρες πριν, koutsis είπε

Όπως κατάλαβες μακριά από το p40 lite...

Φιλε μου το p40 lite ΤΑ ΣΠΑΕΙ αλλα δεν ενδεικνειται για τον φιλο που θελει οπωσδηποτε google maps....και προκειμενου να μην αντιμετωπισει μελλοντικο προβλημα προτεινα αυτο....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...