madboy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, peronoforos είπε Κι εγώ είμαι στην hellasdirect αλλά φέτος κοροϊδία η έκπτωση black friday. Ψάχνω να βρω καμία άλλη φτηνότερη που να έχει τα βασικά . νομική βοήθεια,θραύση κρυσταλλων,οδική βοήθεια.... Κανείς?? Δες την Anytime. Και εγώ HD ήμουν και πήγα στην Anytime. Με την προσφορά που τρέχει η Anytime πλήρωσα τα ίδια χρήματα που είχα πληρώσει στην HD. 1
Candela Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Έχω ένα μηχανάκι 125 κυβικά που η ασφάλεια του λήγει τον Ιούλιο του 2024 και θέλω να παραδώσω τις πινακίδες μέχρι τέλος του 2023. Έχω και ένα άλλο δεύτερο μηχανάκι 125 κυβικά κι αυτό και θέλω να επαναφέρω τις πινακίδες για το 2024. Γίνεται να μεταβιβάσω την ασφάλεια από το πρώτο στο δεύτερο μηχανάκι που θα κυκλοφορήσω το 2024? 'Η πρέπει να γίνει καινούργια ασφάλεια για το δεύτερο μηχανάκι?
papoys1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Λογικά γίνεται με το χαρτί παράδοσης των πινακίδων στην ασφάλεια , και θα βγάλουν τη διαφορά από την νέα ασφάλεια. Το είχα κάνει στο παρελθόν όταν απέσυρα οριστικά μοτοσυκλέτα και τη διαφορά την μετέφεραν σε άλλο συμβόλαιο αυτοκινήτου στην ίδια εταρεία. 45 λεπτά πριν, Candela είπε Καλησπέρα. Έχω ένα μηχανάκι 125 κυβικά που η ασφάλεια του λήγει τον Ιούλιο του 2024 και θέλω να παραδώσω τις πινακίδες μέχρι τέλος του 2023. Έχω και ένα άλλο δεύτερο μηχανάκι 125 κυβικά κι αυτό και θέλω να επαναφέρω τις πινακίδες για το 2024. Γίνεται να μεταβιβάσω την ασφάλεια από το πρώτο στο δεύτερο μηχανάκι που θα κυκλοφορήσω το 2024? 'Η πρέπει να γίνει καινούργια ασφάλεια για το δεύτερο μηχανάκι? 1
Candela Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, papoys1 είπε Λογικά γίνεται με το χαρτί παράδοσης των πινακίδων στην ασφάλεια , και θα βγάλουν τη διαφορά από την νέα ασφάλεια. Το είχα κάνει στο παρελθόν όταν απέσυρα οριστικά μοτοσυκλέτα και τη διαφορά την μετέφεραν σε άλλο συμβόλαιο αυτοκινήτου στην ίδια εταρεία. Με την μόνη διαφορά σε εμένα ότι αν γίνει μεταφορά της ασφάλειας από την πρώτη μοτοσυκλέτα που θέλω να παραδώσω πινακίδες στην δεύτερη μοτοσυκλέτα, δεν θα πληρώσω τίποτα επειδή είναι και οι 2 μοτοσυκλέτες με ίδια κυβικά ( εκτός κι αν άλλαξε η τιμή της ασφάλειας ). Σωστά?
papoys1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Candela είπε Με την μόνη διαφορά σε εμένα ότι αν γίνει μεταφορά της ασφάλειας από την πρώτη μοτοσυκλέτα που θέλω να παραδώσω πινακίδες στην δεύτερη μοτοσυκλέτα, δεν θα πληρώσω τίποτα επειδή είναι και οι 2 μοτοσυκλέτες με ίδια κυβικά ( εκτός κι αν άλλαξε η τιμή της ασφάλειας ). Σωστά? Δεν γνωρίζω αλλα αυτό θα σου το πει η ασφάλειά σου. 1
villasg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Πλεον δεν γινεται Τωρα ειναι ακυρωση ,επιστροφη ποσου , νεα ασφαλεια στο αλλο
Joshua21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 52 minutes ago, Candela said: Με την μόνη διαφορά σε εμένα ότι αν γίνει μεταφορά της ασφάλειας από την πρώτη μοτοσυκλέτα που θέλω να παραδώσω πινακίδες στην δεύτερη μοτοσυκλέτα, δεν θα πληρώσω τίποτα επειδή είναι και οι 2 μοτοσυκλέτες με ίδια κυβικά ( εκτός κι αν άλλαξε η τιμή της ασφάλειας ). Σωστά? Αν και κάθε ασφαλιστική έχει τους δικούς της όρους και τις δικές της διαδικασίες, το πιο πιθανό είναι να σου ζητήσουν να κάνεις και να πληρώσεις νέο συμβόλαιο, να ζητήσεις ακύρωση του παλιού, και μετά να σου επιστρέψουν τα μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα του παλιού. Διάβασε τους όρους του συμβολαίου σου, ή ρώτα την ασφαλιστική σου, ή τον ασφαλιστή σου αν δεν έχεις ασφαλιστεί απευθείας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα