Θοδωρής005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχη μου για 100 mps fiber to home γιατί έχουν σκάψει στην πολυκατοικια μου όμως αν βάλω 100 mps fiber to home θα πρεπει να μπει η οπτική ίνα μέσα στο σπίτι;; γιατί δεν θέλω να μπλέκω με τεχνικούς μόνο να το συνδέσουν κατευθείαν χωρις να περασουν μέσα από το σπίτι γίνεται;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Το fiber to the home, σημαίνει αυτό ακριβώς......FIBER to the HOME! Πες τους να την αφήσουν την οπτική στην είσοδο, και πάρε την εσύ μετά να την τερματίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θοδωρής005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Εννοώ γίνεται να τους πως να έρθει μέχρι την καμπίνα και να μην έρθει στο σπίτι μέσα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Πως θα έρθει η οπτική στο σπίτι φίλε μου? Μαγικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis76 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Στις 7/11/2020 στις 12:42 ΜΜ, Θοδωρής005 είπε Εννοώ γίνεται να τους πως να έρθει μέχρι την καμπίνα και να μην έρθει στο σπίτι μέσα ;;; Εννοεις Fiber To The Cabin (FTTC)? Μπορεις να εχεις 100Mbps με vectoring (χωρις να αλλαξεις το τηλ. καλωδιο που εχεις τωρα...), ρωτα τον παροχο σου αν στο προσφερει στην περιοχη σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα