Γιωργος356 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια... Εδω και μερικες μερες το καζανακι του μπανιου δε γεμιζει, η γεμιζει πολυ αργα. Πριν μερικες μερες το ειχα ξαναπαθει. Μολις εβγαλα το καπακι, το καζανακι γεμισε αμεσως "ως δια μαγειας". Τωρα ομως, ξαναεβγαλα το καπακι, και δεν γινεται τιποτα. Το εψαξα λιγο ονλαην, για να δω αν μπορω να αφαιρεσω και να καθαρισω καποια κομματια. Αλλα το καζανακι μου ειναι διαφορετικου τυπου απο αυτα που εχω δει σε βιντεακια. Επισυναπτω φωτος. Ευχαριστω πολυ για οποιαδηποτε βοηθεια! Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από Γιωργος356
xsterg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 αν ειναι οπως τα λες τοτε καπου βρισκει το καπακι οταν το τοποθετεις. κοιτα μην εχει στραβωσει-σπασει κατι και εμποδιζει την ροη. εν αναγκη παρε αλλον μηχανισμο και αλλαξε τον (δεν ειναι ακριβος). αν δεν ξερεις φωναξε υδραυλικο.
Invader Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Αλλαξε ένα φλοτέρ βυθού,κανα 10αρικο κανει.Αλατα,χωματα κτλ ευθύνονται για το βούλωμα.Σε οποιοδήποτε κατάστημα με υδραυλικά θα βρεις.
dpolal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Γιωργος356 είπε Γεια σας παιδια... Εδω και μερικες μερες το καζανακι του μπανιου δε γεμιζει, η γεμιζει πολυ αργα. Πριν μερικες μερες το ειχα ξαναπαθει. Μολις εβγαλα το καπακι, το καζανακι γεμισε αμεσως "ως δια μαγειας". Τωρα ομως, ξαναεβγαλα το καπακι, και δεν γινεται τιποτα. Το εψαξα λιγο ονλαην, για να δω αν μπορω να αφαιρεσω και να καθαρισω καποια κομματια. Αλλα το καζανακι μου ειναι διαφορετικου τυπου απο αυτα που εχω δει σε βιντεακια. Επισυναπτω φωτος. Ευχαριστω πολυ για οποιαδηποτε βοηθεια! Λογικά και έτσι όπως το περιγράφεις πρέπει να έχεις διαροή συνέχεια στην λεκάνη, για αυτό το λόγο δεν γεμίζει εντελώς το καζανάκι. Όταν τοποθετείς το καπάκι φρόντισε να έχει κάτσει σωστά και ίσια και μην βιδώσεις τέρμα σφικτά το δακτυλίδι γύρω από το κουμπί. Φρόντισε να είναι χαλαρό και να μην το τερματίσεις. Πολλές φορές το καπάκι δεν κάθεται καλά και μόλις σφίξεις το δακτυλίδι τότε αυτό πιέζει όλο το μηχανισμό και δεν κλείνει σωστά με αποτέλεσμα να έχεις μικρή διαρροή στη λεκάνη. Αν δεν ισχύει το παραπάνω τότε τοποθέτησε το καπάκι ξανά και κοίτα να «βρίσκει» πάνω στον μηχανισμό του φλοττέρ.
Γιωργος356 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις. Ξανακλεισα το καπακι (οχι πολυ σφιχτα). Και το ξανα-ανοιξα. Τωρα το καζανακι γεμιζει μεχρι τη μεση... αλλα πολυ αργα. Τι να σημαινει αραγε αυτο? 🤔
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Γιωργος356 είπε Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις. Ξανακλεισα το καπακι (οχι πολυ σφιχτα). Και το ξανα-ανοιξα. Τωρα το καζανακι γεμιζει μεχρι τη μεση... αλλα πολυ αργα. Τι να σημαινει αραγε αυτο? 🤔 Μπορεί να έχει βουλώσει το φλοτερ. 1
giorgos04 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Φλοτερ φιλος. Ενταξει,μην το ψειριζουμε τοσο για ενα φλοτερακι που εχει πιασει αλατα, ή έχει σπασει καποιο πλαστικο κομμάτι. Δωσε 8-10 ευρω και παρε αλλο. 1
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Πού θα βρει βέβαια δεν ξέρω. Είναι ανοιχτά τέτοια μαγαζιά;
acomaedo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Αρχικά δες μήπως είναι το σωληνάκι το οποίο φέρνει το νερό μέσα. Συνήθως έχει ένα πλαστικό καπάκι με μικρές τρύπες για να κρατάει πετραδάκια - χώματα, το οποίο βουλώνει εύκολα. Οπότε καθάρισε το. Αν δεν είναι αυτό μετά αλλάζεις φλοτέρ. 2
papoys1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Στα καζανάκια επειδή η είσοδος του νερού για να γεμίσει είναι μία μικρή τρυπούλα μπορεί να έρθει ένα πετραδάκι να φράξει μερικώς την τρυπούλα και να μην μπορεί να περάσει . Αποτέλεσμα είναι να περνάει λίγο ή και καθόλου νερού. Το έχω πάθει δύο φορές και αργούσε πολύ ώρα να γεμίσει το καζανάκι. Σε αυτή τη βλάβη πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου να βγάλεις το μηχανισμό στην είσοδο του νερού να ελέγξεις. Όπως το περιγράφει ο TS νομίζω είναι μία τέτοια βλάβη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα