Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε windows 10 laptop και σταθερό.Να αναφέρω το εξής.Μέχρι στιγμής δεν το έχω κάνει λόγω κυρίως 2 παραγόντων.Της εμφάνισης-συνήθειας και του οτι κάθε λίγο αλλάζει κάτι στα 10,που εκ των πραγμάτων θα μου σπάσει τα νεύρα.

Αυτό που ζητάω λοιπόν είναι 1)αν υπάρχει κάποια λύση με παρεμφερή με τα 7 εμφάνιση,την οποία θα εγκαταστήσω και θα ξεχάσω.Δε θα έχω μπήκε η μπάρα,βγήκε ο πίνακας ελέγχου κλπ.(διάβαζα για τα ltsc αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνω.)

2)θα τα αγοράσουμε που θα τα αγοράσουμε,κάποιο αξιοπρεπές κλειδάδικο,ώστε να μην είμαστε παράνομοι..διαβάζω τις διαφημίσεις του insomnia αλλά δεν έχω καταλάβει πλήρως αν πρόκειται για αυθεντικά κλειδιά ή είναι λίγο "γκρίζα"..

Οποιαδήποτε βοήθεια,ευπρόσδεκτη,παιδιά..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, karavidas_jako είπε

Μέχρι στιγμής δεν το έχω κάνει λόγω κυρίως 2 παραγόντων.Της εμφάνισης-συνήθειας και του οτι κάθε λίγο αλλάζει κάτι στα 10 αν υπάρχει κάποια λύση με παρεμφερή με τα 7 εμφάνιση

https://www.tsouk.gr/pos-na-kaneis-ta-windows-10-san-ta-windows-7/

Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε windows 10 laptop και σταθερό

το εχουμε κανει εκατομμυρια χρηστες  

που εκ των πραγμάτων θα μου σπάσει τα νεύρα.

τα νευρα μπορει να στα σπασει μονο ο κακος γειτονας και η πεθερα  :)

θα τα αγοράσουμε που θα τα αγοράσουμε,κάποιο αξιοπρεπές κλειδάδικο,ώστε να μην είμαστε παράνομοι..διαβάζω τις διαφημίσεις του insomnia αλλά δεν έχω καταλάβει πλήρως αν πρόκειται για αυθεντικά κλειδιά ή είναι λίγο "γκρίζα"..

αν τα 7 ρια που έχεις είναι ενεργοποιημενα πηγαινεις σε αναβάθμιση και δεν χρειάζεσαι άλλο κλειδί 

Δημοσ.

11 ώρες πριν, karavidas_jako είπε

.....2) θα τα αγοράσουμε που θα τα αγοράσουμε,κάποιο αξιοπρεπές κλειδάδικο,ώστε να μην είμαστε παράνομοι..διαβάζω τις διαφημίσεις του insomnia αλλά δεν έχω καταλάβει πλήρως αν πρόκειται για αυθεντικά κλειδιά ή είναι λίγο "γκρίζα"..

Οποιαδήποτε βοήθεια,ευπρόσδεκτη,παιδιά..

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα αν τα windows είναι ενεργοποιημένα (γνήσια ή από...).

Θα πας εδώ, θα κατεβάσεις το media creation tool, και θα το τρέξεις. Θα επιλέξεις αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή και διατήρηση των αρχείων και των εφαρμογών σου. Δες εδώ τον οδηγό για αναβάθμιση σε windows10 από τα windows 7, τα 8 ή τα 8.1 από το pcsteps.

Αν θέλεις τα 10άρια να μοιάζουν στα windows 7 τότε όπως σου έγραψε ο hp8 με το Classic Shell μπορείς να το πετύχεις σε μεγάλο βαθμό. Δες εδώ τον οδηγό.

Δημοσ.

σε ο,τι αφορά την ενεργοποίηση,προτιμώ να δώσω 15-20 ευρώ και να πάρω την έκδοση που θα βολεύει,παρά να συνεχίσω με τη home(αν δε βολεύει..)Γι αυτό αναρωτιόμουν αν είναι γνήσια τα κλειδαδικα και για την ltsc που κάπου διάβασα πως τη βάζεις και την ξεχνάς..

για τον οδηγό σας ευχαριστώ όσο δε φαντάζεστε..γιατί δεν τον είχα δει.και η συνήθεια είναι τόσο σημαντική..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...