logarpanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Πήρα ένα νέο κινητό και δεδεται nano sim.Η sim που έχω τώρα είναι στη φωτογραφία.Μπορω εγώ να τη κόψω;Τώρα το ανακάλυψα και δεν ξέρω αν θα είναι και ανοιχτά η Vodafone.Thank's!
koutsis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, logarpanos είπε Πήρα ένα νέο κινητό και δεδεται nano sim.Η sim που έχω τώρα είναι στη φωτογραφία.Μπορω εγώ να τη κόψω;Τώρα το ανακάλυψα και δεν ξέρω αν θα είναι και ανοιχτά η Vodafone.Thank's! Όπως φαίνεται δεν μπορείς να την κόψεις . το τσιπακι πιάνει όλη την επιφάνεια...
SeNNinhA Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, logarpanos είπε Πήρα ένα νέο κινητό και δεδεται nano sim.Η sim που έχω τώρα είναι στη φωτογραφία.Μπορω εγώ να τη κόψω;Τώρα το ανακάλυψα και δεν ξέρω αν θα είναι και ανοιχτά η Vodafone.Thank's! ΟΧΙ. Δεν μπορεις να κοψεις το τσιπακι. Πηγαινε σε κανενα mall ή περιμενε την Δευτερα. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από SeNNinhA 1
samsunglife Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Εγώ στη θέση σου θα ρίσκαρα να την κόψω μόνος μου με κοπίδι. Στην τελική αν δεν τα καταφέρεις πήγαινε αύριο σε κατάστημα Voda να την αλλάξεις, ανοικτά θα είναι (εξαιρούνται από το lockdown).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα