Προς το περιεχόμενο

Equalizer στα windows 10?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έψαξα στις ρυθμίσεις ήχου στον πίνακα ελέγχου να βρω κάποιο equalizer, βλέποντας τις οδηγίες από βίντεο στο YouTube. Η καρτέλα με τις σχετικές ρυθμίσεις απουσιάσει από τις δικές μου ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου, άρα μάλλον λόγω ελεγκτή ήχου της mb μου, δεν υπάρχει εγκατεστημένο equalizer. Με ενδιαφέρει να βάλω equalizer εντός των windows 10 ή με ξεχωριστό πρόγραμμα αλλά θα ήθελα να είναι μόνιμο. Δηλαδή να τρέχει αυτόματα με την εκκίνηση χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να το ανοίγω και να κρατάει τις ρυθμίσεις που του έχω θέσει. Θέλω να ρυθμίσω τις συχνότητες ήχου από όλες τις πηγές: mp3, YouTube κτλ στα ηχεία μου για να μην βγαίνει flat ο ήχος. Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό? Ξέρετε κάποιο καλο και ελαφρύ σε ram προγραμμα? Ευχαριστώ!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Καλησπέρα. Έψαξα στις ρυθμίσεις ήχου στον πίνακα ελέγχου να βρω κάποιο equalizer, βλέποντας τις οδηγίες από βίντεο στο YouTube. Η καρτέλα με τις σχετικές ρυθμίσεις απουσιάσει από τις δικές μου ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου, άρα μάλλον λόγω ελεγκτή ήχου της mb μου, δεν υπάρχει εγκατεστημένο equalizer. Με ενδιαφέρει να βάλω equalizer εντός των windows 10 ή με ξεχωριστό πρόγραμμα αλλά θα ήθελα να είναι μόνιμο. Δηλαδή να τρέχει αυτόματα με την εκκίνηση χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να το ανοίγω και να κρατάει τις ρυθμίσεις που του έχω θέσει. Θέλω να ρυθμίσω τις συχνότητες ήχου από όλες τις πηγές: mp3, YouTube κτλ στα ηχεία μου για να μην βγαίνει flat ο ήχος. Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό? Ξέρετε κάποιο καλο και ελαφρύ σε ram προγραμμα? Ευχαριστώ!

δε ξερω τι τσιπακι φορας στους τελευταιους realtek drivers εχω κανονικα ρυθμισεις

ghvbvbv.JPG.046aa7233b4d6daeb95021552838fe38.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η mb είναι η https://www.asrock.com/mb/AMD/A320M-HDV/index.asp

Αν και βασικά δεν με ενδιαφέρει για αυτό pc γιατί τα ηχεία που έχω έχουν ρυθμιστικό μπάσσου, αλλά για και παλιά asrock g31m-s https://www.asrock.com/mb/intel/g31m-s/

Όπου θα συνδέσω ηχεία πιο μικρά χωρίς ρυθμιστικο μπάσου. Απλά το έψαχνα στο pc με το ryzen που έχω και δεν βρίσκω κάτι.

Κάποιο πρόγραμμα μικρό eq που να τρέχει με την έναρξη υπάρχει?

Επεξ/σία από tzitzikas2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρίξε μια ματιά στο store των windows, με μία πρόχειρη ματιά βρήκα μία ή δύο εφαρμογές.

Επεξ/σία από D___G
Δημοσ.
1 ώρα πριν, D___G είπε

Ρίξε μια ματιά στο store των windows, με μία πρόχειρη ματιά βρήκα μία ή δύο εφαρμογές.

καλησπέρα. ποιες λες? είναι εφαρμογές απλά equilizer? δεν θέλω δηλαδή να είναι media player. αυτό που χρειάζομαι είναι με την εκκίνηση του υπολογιστή να φορτώνει αυτόματα η εφαρμογή και ο κάθε ήχος του υπολογιστή να περνάει μέσα απο τις ρυθμίσεις του equilizer. ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...