Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα απόλα θα πρέπει να το βάλεις από την έξω προς την μέσα μεριά της πόρτας. Δηλαδή εσύ θα γυμνάζεσαι σε ένα δωμάτιο και θα πρέπει να σπρώξει την πόρτα για να βγεις. Αν το βάλεις ανάποδα υπάρχει πιστεύω πολύ σοβαρή πιθανότητα να βρεθείς στο πάτωμα.

Εγώ προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουν αυτό το κόλπο και πολύ. Σε σχετικά παλιά πόρτα σκέφτομαι πως ίσως αρχίσουν να κρεμάνε σιγά σιγά οι μεντεσέδες. Αν η πόρτα που έχεις εσύ σου φαίνεται γερή μπορείς να δοκιμάσεις με προσοχή

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Πρώτα απόλα θα πρέπει να το βάλεις από την έξω προς την μέσα μεριά της πόρτας. Δηλαδή εσύ θα γυμνάζεσαι σε ένα δωμάτιο και θα πρέπει να σπρώξει την πόρτα για να βγεις. Αν το βάλεις ανάποδα υπάρχει πιστεύω πολύ σοβαρή πιθανότητα να βρεθείς στο πάτωμα.

Εγώ προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουν αυτό το κόλπο και πολύ. Σε σχετικά παλιά πόρτα σκέφτομαι πως ίσως αρχίσουν να κρεμάνε σιγά σιγά οι μεντεσέδες. Αν η πόρτα που έχεις εσύ σου φαίνεται γερή μπορείς να δοκιμάσεις με προσοχή

έχω μια μεταλική μασιφ οποτε θεωρώ δύσκολα να διαλυθεί.. έχω και ξύλινες που θεωρώ αρκετά πιθανό να γίνει μαλακία.. γενικά όμως το ΤRX το θεωρώ πολύ χρήσιμο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε

Οπότε μάλλον πήρες την απάντησή σου

μένω σε μονοκατοικία οπότε έχω επιλογές, απλά θα ήθελα στην πόρτα του δωματιού μου που δεν είναι και η πιο γερήδυστυχώς.

• Moderators
Δημοσ.

Γενικα προσεξτε με τα ΤΡΧ, ειναι φοβερη μεθοδος εκγυμνασης κλπ, αλλα αν δεν στηριχθει σωστα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ατυχηματος, ειδικα οταν μιλαμε για εσωτερικο σπιτιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...