Προς το περιεχόμενο

HDMI 2.1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Πριν 5 μήνες αγόρασα μια νέα τηλεόραση με την αφορμή του ερχομού των νέων γενιάς κονσολων.Το Ps5 συγκεκριμένα που όπως λέει η Sony θα υποστηρίζει gaming σε 4κ με 120fps.Γ αυτό και εγώ διάλεξα την samsung qled q60r σε 65 ίντσες.Το θέμα είναι ότι τότε δεν γνώριζα για το HDMI 2.1 και ότι οι νέες κονσόλες θα προσφέρουν τις maximum δυνατότητες μόνο εάν η τηλεόραση έχει τέτοια θύρα.Τωρα λοιπόν που είδα ότι δεν έχει παρά μόνο 4 θύρες  HDMI 2.0 θα ήθελα γνώμες για το τι θα κάνω προκειμένου να έχω 4κ στα 120FPS ,αν γίνεται χωρίς να αγοράσω καινούρια τηλεόραση και αν υπάρχει περίπτωση να γίνει αλλαγή από τη samsung.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Mits93 είπε

Καλησπέρα σε όλους.Πριν 5 μήνες αγόρασα μια νέα τηλεόραση με την αφορμή του ερχομού των νέων γενιάς κονσολων.Το Ps5 συγκεκριμένα που όπως λέει η Sony θα υποστηρίζει gaming σε 4κ με 120fps.Γ αυτό και εγώ διάλεξα την samsung qled q60r σε 65 ίντσες.Το θέμα είναι ότι τότε δεν γνώριζα για το HDMI 2.1 και ότι οι νέες κονσόλες θα προσφέρουν τις maximum δυνατότητες μόνο εάν η τηλεόραση έχει τέτοια θύρα.Τωρα λοιπόν που είδα ότι δεν έχει παρά μόνο 4 θύρες  HDMI 2.0 θα ήθελα γνώμες για το τι θα κάνω προκειμένου να έχω 4κ στα 120FPS ,αν γίνεται χωρίς να αγοράσω καινούρια τηλεόραση και αν υπάρχει περίπτωση να γίνει αλλαγή από τη samsung.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

θεωρητικά το 2.0 μπορεί να παίξει 4k  120hz απλά χωρίς hdr και 10bit χρώματα. Αν θα στο επιτρέπει η sony δεν το γνωρίζω.

Επεξ/σία από Sakiz105

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...