Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Ετσι εμπειρικά, μετά από πόσο τις εκατό συμπίεση χαλάει η ποιότητα της εικόνας; Μία ταινία είναι μεγάλη (2h+) και μου ζητάει συμπίεση 85%. Θα παίζει καλά μετά; Ευχαριστώ!
mentor Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Θα παίζει άψογα! Δε θα καταλαβαίνεις τη διαφορά... Αρκεί να επιλέξεις "Deep analysis" Αργεί περισσότερο αλλά έχεις πολύ καλά αποτελέσματα...
panokali Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Άψογα, συμφωνώ. Εγώ να φανταστείς έκανα σε 1 DVD τις 2 πλευρές του ΙΤ (Stephen King's) με ποιότητα γύρω στο 55% και παίζει πολύ καλά. Προχώρα
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Ετσι εμπειρικά, μετά από πόσο τις εκατό συμπίεση χαλάει η ποιότητα της εικόνας; Μία ταινία είναι μεγάλη (2h+) και μου ζητάει συμπίεση 85%. Θα παίζει καλά μετά; Ευχαριστώ! ΔΕΝ ζητάει συμπίεση 85%. Στο shrink βλέπεις ανάποδα τα ποσοστά. Στην συκεκριμένη περίπτωση η συμπίεση θα φτάσει το 15%.
parsifal Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 gRooV, εξαρτάται και από το είδος της ταινίας, δεν υπάρχουν standars. Αν μιλάμε για high-action ταινίες, μπορεί να ανακαλύψεις ότι έστω και λίγη να είναι η συμπίεση, σου γεμίζει macroblocks την εικόνα. Ε, αν μιλάμε για ταινίες του Αγγελόπουλου , πιθανόν να γίνεται καλή δουλίτσα και με μεγάλη συμπίεση. Μια δοκιμή θα σας πείσει :wink:
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 ΔΕΝ ζητάει συμπίεση 85%. Στο shrink βλέπεις ανάποδα τα ποσοστά. Στην συκεκριμένη περίπτωση η συμπίεση θα φτάσει το 15%. To γνωρίζω αυτό Παναγιώτη απλά το έγραψα έτσι πιο λα'ι'κά, ίσως να μην το εξήγησα καλά. Τουλάχιστον έγραψα την διάρκεια της ταινίας και καταλάβατε. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
redrose_gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 bravo re sis re pedia, kai oti ixa aporia. As mou pi kapios, epilegontas deep analysis grafete kalitera i tenia kai giati? kanei diaforetiki epeksergasia? opios gnwrizei as mou to eksigisei me apla logia gia na to katalabw giati ime kai ligo (ti ligo diladi, poli ime) asxetos. SORRY pou grafw me latinikous xaraktires alla exw sinithisei etsi
karib Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Εχω γράψει μεχρι και 60%. Δεν παρατηρησα διαφορα απο το πρωτοτυπο. Κανω λάθος, μηπως δεν ειδα καλα?
xristinakis Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 mexri kai 60% den vlepeis diafora stin TV. An omos prospathiseis na to deis se magaliteri eikona se projector tote i diafora file mou einai polli aisthiti. Gia mena epithimiti simpiesi einai mexri 85% meta mporeis na grafeis tin tenia se 2 DVD me piotita 100% opos to prototipo. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
morpheous Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 odos se tv den tha deis diafora..to bad boys (poly grigirh tainia) me sibiesh 70 nomizw(30% dil) den vlepeis kamia diafora...se tv 29' at least!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.