Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με ποιότητα DVD Shrink

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ετσι εμπειρικά, μετά από πόσο τις εκατό συμπίεση χαλάει η ποιότητα της εικόνας; Μία ταινία είναι μεγάλη (2h+) και μου ζητάει συμπίεση 85%. Θα παίζει καλά μετά; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Θα παίζει άψογα!

Δε θα καταλαβαίνεις τη διαφορά...

Αρκεί να επιλέξεις "Deep analysis"

Αργεί περισσότερο αλλά έχεις πολύ καλά αποτελέσματα...

Δημοσ.

Άψογα, συμφωνώ. Εγώ να φανταστείς έκανα σε 1 DVD τις 2 πλευρές του ΙΤ (Stephen King's) με ποιότητα γύρω στο 55% και παίζει πολύ καλά. :shock: :D Προχώρα

Δημοσ.
Ετσι εμπειρικά, μετά από πόσο τις εκατό συμπίεση χαλάει η ποιότητα της εικόνας; Μία ταινία είναι μεγάλη (2h+) και μου ζητάει συμπίεση 85%. Θα παίζει καλά μετά; Ευχαριστώ!

ΔΕΝ ζητάει συμπίεση 85%.

Στο shrink βλέπεις ανάποδα τα ποσοστά.

Στην συκεκριμένη περίπτωση η συμπίεση θα φτάσει το 15%.

Δημοσ.

gRooV, εξαρτάται και από το είδος της ταινίας, δεν υπάρχουν standars. Αν μιλάμε για high-action ταινίες, μπορεί να ανακαλύψεις ότι έστω και λίγη να είναι η συμπίεση, σου γεμίζει macroblocks την εικόνα. Ε, αν μιλάμε για ταινίες του Αγγελόπουλου :D , πιθανόν να γίνεται καλή δουλίτσα και με μεγάλη συμπίεση.

Μια δοκιμή θα σας πείσει :wink:

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΔΕΝ ζητάει συμπίεση 85%.

Στο shrink βλέπεις ανάποδα τα ποσοστά.

Στην συκεκριμένη περίπτωση η συμπίεση θα φτάσει το 15%.

To γνωρίζω αυτό Παναγιώτη απλά το έγραψα έτσι πιο λα'ι'κά, ίσως να μην το εξήγησα καλά. Τουλάχιστον έγραψα την διάρκεια της ταινίας και καταλάβατε. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

bravo re sis re pedia, kai oti ixa aporia.

As mou pi kapios, epilegontas deep analysis grafete kalitera i tenia kai giati? kanei diaforetiki epeksergasia?

opios gnwrizei as mou to eksigisei me apla logia gia na to katalabw giati ime kai ligo (ti ligo diladi, poli ime) asxetos.

SORRY pou grafw me latinikous xaraktires alla exw sinithisei etsi

Δημοσ.

Εχω γράψει μεχρι και 60%. Δεν παρατηρησα διαφορα απο το πρωτοτυπο. Κανω λάθος, μηπως δεν ειδα καλα?

Δημοσ.

mexri kai 60% den vlepeis diafora stin TV.

An omos prospathiseis na to deis se magaliteri eikona se projector

tote i diafora file mou einai polli aisthiti.

Gia mena epithimiti simpiesi einai mexri 85% meta mporeis na grafeis tin tenia se 2 DVD me piotita 100% opos to prototipo. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...