Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε,αν μπορει καποιος να με βοηθησει με μια απορια που εχω..
Βλεπω οτι πολλοι αφυγραντηρες εχουν και καθαρισμο αερα..ποια η διαφορα τους με ενα προιον που ειναι μονο καθαριστης αερα?
Αυτα που ειναι μονο καθαριστες ειναι ανωτερα ως αποδωση/χαρακτηριστικα σε σχεση με τους αφυγραντηρες??
και να δωσω ενα παραδειγμα πχ..
https://www.skroutz.gr/s/20992475/Winix-Zero-Pro.html

με 

https://www.skroutz.gr/s/24781678/Inventor-Αφυγραντήρας-20lt-με-Ιονιστή-Atmosphere-XL-AT-IONUV-20L.html

Δημοσ.

Ο καθαριστής αέρα απλά καθαρίζει τον αέρα από βλαβερα μικροσωματίδια, ο αφυγραντήρας συνήθως κάνει το ίδιο + αφαιρεί την υγρασία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, george1807 είπε

Ο καθαριστής αέρα απλά καθαρίζει τον αέρα από βλαβερα μικροσωματίδια, ο αφυγραντήρας συνήθως κάνει το ίδιο + αφαιρεί την υγρασία.

ναι η απορια μου ειναι στην αποδοση καθαρισμου του αερα..
ειναι πανω κατω τα ιδια οποτε συμφερει η αγορα αφυγραντηρα αφου εχει και αυτο το χαρακτηριστικο οποτε εχεις και την αφυγρανση αν την χρειαστεις  ή αγοραζεις εναν  καθαριστη αερα σε περιπτωση που εχει καλυτερη αποδοση? (πχ περισσοτερα φιλτρα,καλυτερη λειτουργια δεν ξερω τι αλλο :))
ποια ειναι καλυτερη επιλογη ως προς τον καθαρισμο αερα? και αν υπαρχει διαφορα αξιζει η αγορα εναντι ενος αφυγραντηρα ή ειναι ελαχιστη?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mixos23 είπε

ναι η απορια μου ειναι στην αποδοση καθαρισμου του αερα..
ειναι πανω κατω τα ιδια οποτε συμφερει η αγορα αφυγραντηρα αφου εχει και αυτο το χαρακτηριστικο οποτε εχεις και την αφυγρανση αν την χρειαστεις  ή αγοραζεις εναν  καθαριστη αερα σε περιπτωση που εχει καλυτερη αποδοση? (πχ περισσοτερα φιλτρα,καλυτερη λειτουργια δεν ξερω τι αλλο :))
ποια ειναι καλυτερη επιλογη ως προς τον καθαρισμο αερα? και αν υπαρχει διαφορα αξιζει η αγορα εναντι ενος αφυγραντηρα ή ειναι ελαχιστη?

Βάσει λογικής ο καθαριστής αέρα πρέπει να κάνει καλύτερη δουλειά από έναν αφυγραντήρα όσον αφορά τον καθαρισμό του αέρα. Τώρα στην πράξη δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...