GiwrgosP- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Έχω ένα mi 8 lite, το οποίο σιγά σιγά γίνεται πιο αργό και σκέφτομαι να πάω στo mi 10 lite 5g. Θεωρείτε πως είναι αρκετά value for money συσκευη; Αξίζει η αναβάθμιση; Με ενδιαφέρει να είναι αρκετά responsive, μιας και το mi 8 lite με κούρασε λίγο με τα κολληματακια του, και να έχω αξιοπρεπείς κάμερες (στο οποίο μπορώ να πω ότι το mi 8 lite με ικανοποιεί σχετικά). 1
tasvar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Στο mi 8 lite, φαντάζομαι, έχεις πάρει την τελευταία ενημέρωση MIUI12... Επειδή έχω την ίδια συσκευή, Επειτα από την αναβάθμιση, έκανα μια επαναφορά. Δοκιμασέ το αν δεν το έχεις κάνει. Οσο για την ερωτησή σου, εννοείται πως αξίζει μια πιο καινούρια συσκευή. 5G, amoled οθόνη, κ.τ.λ.... 1
Prasino Mantarinh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα και εγω κατοχος του Mi 8 lite σκεφτομαι για αναβαθμιση στο mi 10 lite Αμα το θελεις τωρα αμεσα πιστευω ειναι καλη επιλογη Εαν μπορεις να περιμενεις μεχρι η xiaomi Να βγαλει κατι καινουργιο οπως το Mi A4 (γιατι βγαζει καινουρια καθε 2 μηνες) και σε ενοχλει το MIUI τοτε μπορεις να ξεκλειδωσεις το bootloader και να περασεις Custom rom 1
GiwrgosP- Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Nikoleo είπε Εγώ που έχω το Mi 10 lite δηλώνω πως ικανοποιημένος. Είναι ένα future proof και vfm καθώς διαθέτει υποστήριξη 5G και πανίσχυρο επεξεργαστή που σε συνδυασμό με τα 6gb δε θα έχεις θέμα. Θα πρεπει όμως να αναφέρω ότι εχω εντοπίσει ένα bug που δε σε αφήνει να βάλεις την Always on Display για πάνω από 10secs. Τέλος να σημειώσω ότι κάθεται καλά στο χέρι και είναι ελαφρύ σε σύγκριση με άλλα κινητά της κατηγορίας του. Γενικά από ταχύτητα πως το βλέπεις; Μπορείς να το συγκρίνεις με κάποιο "mainstream" κινητο; Επίσης άμα δε σου κάνει κόπο ανέβασε και κάνα 2 φωτογραφίες με night mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα