kostakis1978nov Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Πρόσφατα αγόρασα το Tablet Samsung Galaxy Tab A T510 (2019) 10.1 WiFi 32GB. Επειδή θέλω να το συνδέσω σε ένα προτζέκτορα μέσω της υποδοχής USB Type C, αγόρασα έναν αντάπτορα POWERTECH converter USB Type-C σε VGA + HDMI (https://www.cosmoprice.gr/product/56435/powertech-converter-usb-type-c-se-vga-hdmi-4k-pth.html?ref=6) Δυστυχώς, το tablet δε δίνει σήμα (ούτε με hdmi ούτε με vga) στον προτζέκτορα. Έψαξα λίγο σε ξένα forums και κάποιοι λένε ότι το συγκεκριμένο tablet δεν μπορεί να μεταφέρει την εικόνα με έναν τέτοιο απλό αντάπτορα. Δοκίμασα επίσης τον αντάπτορα και στο κινητό μου Xiaomi Redmi Note 8 pro, μέσω της υποδοχής USB Type C, αλλά και εκεί χωρίς επιτυχία. Διάβασα ότι η υποδοχή στα κινητά Xiaomi είναι USB Type C 2.0, ενώ έπρεπε να είναι USB Type C 3.1 αν ήθελα να υποστηρίζει μεταφορά εικόνας. Το ερώτημα μου είναι εάν υπάρχει λύση για το πρόβλημα και στο Tablet και στο κινητό, για τη μεταφορά της εικόνας με καλώδιο (δεν με ενδιαφέρει η λύση chromecast κτλ); Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος αντάπτορας USB-C σε HDMI, ίσως πιο ακριβός που κάνει τη δουλειά; Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Κι εμένα θα με ενδιέφερε απάντηση στο θέμα καθώς έχω ένα tab s7 και θέλω να το συνδέσω σε προτζέκτορα με vga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Νομίζω Στις 6/11/2020 στις 8:31 ΜΜ, kostakis1978nov είπε Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Πρόσφατα αγόρασα το Tablet Samsung Galaxy Tab A T510 (2019) 10.1 WiFi 32GB. Επειδή θέλω να το συνδέσω σε ένα προτζέκτορα μέσω της υποδοχής USB Type C, αγόρασα έναν αντάπτορα POWERTECH converter USB Type-C σε VGA + HDMI (https://www.cosmoprice.gr/product/56435/powertech-converter-usb-type-c-se-vga-hdmi-4k-pth.html?ref=6) Δυστυχώς, το tablet δε δίνει σήμα (ούτε με hdmi ούτε με vga) στον προτζέκτορα. Έψαξα λίγο σε ξένα forums και κάποιοι λένε ότι το συγκεκριμένο tablet δεν μπορεί να μεταφέρει την εικόνα με έναν τέτοιο απλό αντάπτορα. Δοκίμασα επίσης τον αντάπτορα και στο κινητό μου Xiaomi Redmi Note 8 pro, μέσω της υποδοχής USB Type C, αλλά και εκεί χωρίς επιτυχία. Διάβασα ότι η υποδοχή στα κινητά Xiaomi είναι USB Type C 2.0, ενώ έπρεπε να είναι USB Type C 3.1 αν ήθελα να υποστηρίζει μεταφορά εικόνας. Το ερώτημα μου είναι εάν υπάρχει λύση για το πρόβλημα και στο Tablet και στο κινητό, για τη μεταφορά της εικόνας με καλώδιο (δεν με ενδιαφέρει η λύση chromecast κτλ); Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος αντάπτορας USB-C σε HDMI, ίσως πιο ακριβός που κάνει τη δουλειά; Ευχαριστώ πολύ https://us.community.samsung.com/t5/Tablets/SM-T510-and-HDMI/m-p/1206384#M12614 The SM-T510 does not support MHL, and will not connect via HDMI. Από ότι διαβάζω εδώ δεν υποστηρίζει hdmi.... και μάλλον δεν δίνει εικόνα video γενικότερα από το usb c. Τώρα για το κινητό καλύτερα είναι να ρωτήσεις στο αντίστοιχο thread για κινητά. Edited: Από ότι ειδα υπάρχουν καλωδια με εξωτερική τροφοδοσία και Bluetooth που υποστηρίζουν ότι γίνεται η μεταφορά εικόνας και ήχου σε όλα τα Android tablets. Δες αυτό: https://www.amazon.com/Adapter-Support-Netflix-Mirroring-Projector/dp/B08DN5M8TY/ref=sr_1_2_sspa?dchild=1&keywords=mhl+to+hdmi+adapter+tab+a&qid=1604879065&sr=8-2-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExQUo4RDhWOUk3WklBJmVuY3J5cHRlZElkPUEwMzk5NTk3MjU4NDgwNDgwVFoyRyZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwODU3NDM2UFA2QTFYNURaOURVJndpZGdldE5hbWU9c3BfYXRmJmFjdGlvbj1jbGlja1JlZGlyZWN0JmRvTm90TG9nQ2xpY2s9dHJ1ZQ== . Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα