Im_alive Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα φίλοι/ες Δεν ξέρω που να απευθυνθώ δεν έχω κανέναν να ρωτήσω ή να με βοηθήσει. Έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν έβγαλα άκρη. Είμαι 26 στα 27 σε μια ιδιαίτερη φάση... Δεν έχω κάνει φορολογική δήλωση ακόμα. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Θα έχω κάποιο πρόστιμο? Άμα ναι πόσο θα είναι? Τι γίνεται με την εφορία? Διάβασα για μια κάρτα ανεργίας. Τι προνόμια έχω. Πώς μπορώ να πάρω κάποιο επίδομα. Συμβουλές δεκτές για καθοδήγηση σας παρακαλώ. Να είστε καλά με υγεία και ιδιαίτερα με ψυχική υγεία. 1
d3v4st4tor Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Αν δεν είχες δουλειά/εισοδήματα κατά τα χρόνια που δεν έκανες φορολ. δήλωση το πρόστιμο είναι 100 ευρώ ανά έτος. Αν είχες εισοδήματα τότε επιπλέον θα κληθείς να πληρώσεις ότι φόρο αναλογεί στα ποσά αυτά συν επιβάρυνση 0,73% επί του ποσού ανά μήνα καθυστέρησης.
Im_alive Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Φαίνεται περίεργο αυτό που έγραψα και τώρα το αντιλήφθηκα αλλά δεν κάνω πλάκα... Είναι μεγάλη ιστορία... Δικά μου δεν είχα και ούτε έχω κάποιο ισοδύναμα, εκτός από κάτι λίγα που μου δίνουν κάποιοι ανθρωποι χωρίς αυτά δεν θα είχα συνέλθει στην πραγματικότητα. Αλλά δεν μπορώ να τους ζητήσω βοήθεια και δεν θέλω. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Σαν πρεζακι τα γράφω. Πόσο θα ήθελα να ήξερα πως να μάθω τι γίνεται με το σύστημα. Υπάρχει κάποια υπηρεσία για αυτό?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Ν' απευθυνθείς στον λογιστή σου. Θα σε κατατοπίσει για τα των δηλώσεων, και πιθανώς για κάτι άλλο που μπορεί να δικαιούσαι. Επιπλέον, βγάζεις κάρτα ανεργίας asap (γίνεται κι ονλάιν), ν' αρχίσεις να μετράς μήνες. Τώρα, δεν μπορώ να σκεφτώ πού αλλού μπορείς ν' απευθυνθείς για βοήθεια. Εφόσον τα φέρνεις δύσκολα, δεν θα ήταν κακό ν' απευθυνθείς και σε κάποιο κοινωνικό παντοπωλείο, ώστε να παίρνεις σε μηνιαία βάση κάποια τρόφιμα, απορρυπαντικά κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα