parisopth Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα στο forum.Μπορεί κάποιος να μου πεί την γνώμη του για τι iPhone se 2020.Εννοώ Είναι αξιόπιστο; κρατάει η μπαταρία του; Η φωτογραφική μηχανή του έχει όλες αυτές τις δυνατότητες που διαφημίζουν; Και ό,τιδήποτε άλλο που θεωρεί αξιόλογο να σχολιαστεί και τέλος είναι μεγάλη η διαφορά του από το iPhone 7 ?
paris_chav Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, parisopth είπε Καλησπέρα στο forum.Μπορεί κάποιος να μου πεί την γνώμη του για τι iPhone se 2020.Εννοώ Είναι αξιόπιστο; κρατάει η μπαταρία του; Η φωτογραφική μηχανή του έχει όλες αυτές τις δυνατότητες που διαφημίζουν; Και ό,τιδήποτε άλλο που θεωρεί αξιόλογο να σχολιαστεί και τέλος είναι μεγάλη η διαφορά του από το iPhone 7 ? 1. Μπαταρία μην περιμένεις να κρατάει ιδιαίτερα, σίγουρα η χειρότερη αυτονομία από τα iphone που βγήκαν από το 2018 και μετά. 2. Έχει κάμερα επιπέδου ναυαρχίδας, αρκεί να μη σε νοιάζουν telephoto, ultra wide και night mode. 3. H διαφορά του από το iphone 7 θα είναι σίγουρα εμφανής σε κάμερα, ταχύτητα και επιδόσεις (επεξεργαστής). Κατά τ΄ άλλα εγώ θα σου πρότεινα, αν το επιτρέπουν τα οικονομικά σου φυσικά, να εξέταζες την περίπτωση του iphone 11 για να έχεις μια πιο σύγχρονη εμπειρία χρήσης (gestures, face id, ultra wide, night mode) Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από paris_chav 1
koutsis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, parisopth είπε Καλησπέρα στο forum.Μπορεί κάποιος να μου πεί την γνώμη του για τι iPhone se 2020.Εννοώ Είναι αξιόπιστο; κρατάει η μπαταρία του; Η φωτογραφική μηχανή του έχει όλες αυτές τις δυνατότητες που διαφημίζουν; Και ό,τιδήποτε άλλο που θεωρεί αξιόλογο να σχολιαστεί και τέλος είναι μεγάλη η διαφορά του από το iPhone 7 ? Καλύτερα αν το budget σου είναι περιορισμένο, να πας σε ένα μεταχειρισμένο 11 ή xr με τα ίδια λεφτά πάρα σε καινούργιο se. Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου...
SeNNinhA Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, parisopth είπε Καλησπέρα στο forum.Μπορεί κάποιος να μου πεί την γνώμη του για τι iPhone se 2020.Εννοώ Είναι αξιόπιστο; κρατάει η μπαταρία του; Η φωτογραφική μηχανή του έχει όλες αυτές τις δυνατότητες που διαφημίζουν; Και ό,τιδήποτε άλλο που θεωρεί αξιόλογο να σχολιαστεί και τέλος είναι μεγάλη η διαφορά του από το iPhone 7 ? Η διαφορά του SE από το 7 είναι όσο η διαφορά του 11 από το 7. Το εσωτερικό είναι το ίδιο με του 11 απλά με μια κάμερα και το σουλούπι του 8. Η μπαταρία είναι όσο του 8 αλλά θα σου κρατάει κάπως περισσοτερο. Μια μέρα βγάζει μια χαρά. Οσο και τα Android με 3500-4000 mAh μπαταρίες. Σαν διαστάσεις και σουλούπι είναι πιο μαζεμενο από το 11 αλλά με μικρότερη οθόνη. Εμένα με βολεύει ακόμη το 7 πάντως. Προσωπικα το σουλουπι και οι διαστάσεις και οι αναλογιες των Χ & 11 ποτέ δεν μου καθησαν καλα και ειναι και ένας από τους λόγους που δεν άλλαξα. Εγω θα πρότεινα την αγορά ενός 12 mini που στην ουσία είναι και το iPhone SE που νομίζω πάντα θα θέλαμε. 1
parisopth Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε.Είχα τις αμφιβολίες μου μου τίς επιβεβαιώσατε! Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από parisopth
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα