TROLLMINATOR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Ποσό που διαθέτουμε : 1000 Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Video editing, OBS Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν γίνεται από ένα χωρίς να έχει μεγάλη επίπτωση στο budget. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Μπορώ να το στήσω μόνος μου. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι Θέλω να χτήσω καινούργιο Gaming PC, δεν χρειάζομαι περιφεριακά μόνο το Desktop. Δεν θέλω RGB και άλλα cosmetics θέλω κάτι που να κάνει την δουλεία του. Ευχαριστώ.
simplemind79 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) βγαινει λιγο πιο πανω αλλα πιστευω σε καλυπτει σε πολλους τομεις Αν υπαρχουν και καλυτερες προτασεις δεκτες απλα επελεξα το eshop σε περιπτωση που θες να στο συναρμολογησουν Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από simplemind79 1
Deathy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 δε θα σου συστηνα να στησεις μηχανημα απο e-shop ασε που οι τιμες ειναι τσιμπημενες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα