Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτασε η ωρα της αναβαθμισης!

ΔΕΝ χρειαζόμαστε οθονη πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι 

Οθονη: mii34 curved 4k - samsung 2k 27

Koυτι: NZXT H510 Elite White Η΄ kolink observatory
Psu: Thermaltake smart pro rgb 850w bronze

Gpu: msi 1080ti

Το πιο "δυνατο" παιχνιδι θα ειναι το pubg(1-2ωρες) και  καποια κλασσικα παιχνιδακια 

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Ψαχνουμε για:

Mobo - cpu - ram
ακουστικα 

Δημοσ.

Budget δε λες.

Αν θες να το στήσεις άμεσα δεν έχεις πολλές επιλογές αλλά αν περιμένεις κάνα 20ήμερο ακόμα που θα στοκάρουν τα καταστήματα και τους τελευταίους Ryzen 5000 τότε μόνο τη τσέπη σου θα ωφελήσεις και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

μια επιλογή από μένα που θα σου μείνει top για καιρό

Ryzen 5 5600Χ

MSI B550M Mortar

2x8 3200 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, argosixna είπε

Εφτασε η ωρα της αναβαθμισης!

ΔΕΝ χρειαζόμαστε οθονη πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι 

Οθονη: mii34 curved 4k - samsung 2k 27

Koυτι: NZXT H510 Elite White Η΄ kolink observatory
Psu: Thermaltake smart pro rgb 850w bronze

Gpu: msi 1080ti

Το πιο "δυνατο" παιχνιδι θα ειναι το pubg(1-2ωρες) και  καποια κλασσικα παιχνιδακια 

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Ψαχνουμε για:

Mobo - cpu - ram
ακουστικα 

4k & pubg, Μάλλον για κάρτα είσαι παρά για τα υπόλοιπα  

Δημοσ.
15 ώρες πριν, leros2004 είπε

4k & pubg, Μάλλον για κάρτα είσαι παρά για τα υπόλοιπα  

Τα 144φπς τα πιανω αλλα το θεμα μου ειναι οτι δεν ειναι smooth και απ οτι καταλαβαινω φταιει η memory . 

Εχω 4790κ χωρις oc (θα μπορουσα να ανεβω στα 4.6 και να μην αλλαξω συστημα ισως). Πανω σε Η97pro gamer και μνημες 2χ8gb 3200? hyper x και εκει ειναι το προβλημα.

Μου τις διαβαζει με μεγιστο το 1600/1600 και γι αυτο ζοριζεται το συστημα.

21 ώρες πριν, greekfragma είπε

Budget δε λες.

Αν θες να το στήσεις άμεσα δεν έχεις πολλές επιλογές αλλά αν περιμένεις κάνα 20ήμερο ακόμα που θα στοκάρουν τα καταστήματα και τους τελευταίους Ryzen 5000 τότε μόνο τη τσέπη σου θα ωφελήσεις και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

μια επιλογή από μένα που θα σου μείνει top για καιρό

Ryzen 5 5600Χ

MSI B550M Mortar

2x8 3200 

Δεν υπαρχει καποιο οριο(i wish!) αλλα υπολογιζω 150 + 300 + 100 για αυτα τα 3. Αν χρειαστει υδροψυξη +150 η να ξαναβαλω dark rock που την εχω δοκιμασμενη?

15 ώρες πριν, Eliaskat είπε

Η να παίζει στο 2k μόνιτορ

αλλα και παλι θελει update η καρτα γραφικων 

Να σου πω , το εχω σκεφτει να βαλω σαν main monitor το 27αρι και αφου το λεει και 2ο ατομο ισως να ειναι καλη ιδεα!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, argosixna είπε

Τα 144φπς τα πιανω αλλα το θεμα μου ειναι οτι δεν ειναι smooth και απ οτι καταλαβαινω φταιει η memory . 

Εχω 4790κ χωρις oc (θα μπορουσα να ανεβω στα 4.6 και να μην αλλαξω συστημα ισως). Πανω σε Η97pro gamer και μνημες 2χ8gb 3200? hyper x και εκει ειναι το προβλημα.

Μου τις διαβαζει με μεγιστο το 1600/1600 και γι αυτο ζοριζεται το συστημα.

Δεν υπαρχει καποιο οριο(i wish!) αλλα υπολογιζω 150 + 300 + 100 για αυτα τα 3. Αν χρειαστει υδροψυξη +150 η να ξαναβαλω dark rock που την εχω δοκιμασμενη?

Να σου πω , το εχω σκεφτει να βαλω σαν main monitor το 27αρι και αφου το λεει και 2ο ατομο ισως να ειναι καλη ιδεα!

Aν αλλάξεις και αρχίζεις να παιζεις στο 27αρη μονιτορ, η εμπειρία θα γίνει ακόμη χειρότερη....
Γιατί η κάρτα θα ζορίζεται λιγότερο και θα φανερώσει περισσότερο την αδυναμία του cpu να ακολουθήσει τη κάρτα.
Και δεν πολύ έχει νόημα να φύγεις απο 4K αφου τα έχεις τα 144 fps... 

Με τις μνήμες δεν κατάλαβα ακριβώς τι ισχύει. Αν τις βλέπεις στο bios 1600 είναι σωστά γιατί ότι βλέπεις εκει είναι επι 2 πραγματικά, δλδ 1600x2= 3200

Γενικά  δοκίμασε OC πριν αγοράσεις κάτι, τσάμπα είναι δεν κοστίζει... 

PS: όταν λες δεν είναι smouth έχεις βουτιές στα fps ή stuttering ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Aν αλλάξεις και αρχίζεις να παιζεις στο 27αρη μονιτορ, η εμπειρία θα γίνει ακόμη χειρότερη....
Γιατί η κάρτα θα ζορίζεται λιγότερο και θα φανερώσει περισσότερο την αδυναμία του cpu να ακολουθήσει τη κάρτα.
Και δεν πολύ έχει νόημα να φύγεις απο 4K αφου τα έχεις τα 144 fps... 

Με τις μνήμες δεν κατάλαβα ακριβώς τι ισχύει. Αν τις βλέπεις στο bios 1600 είναι σωστά γιατί ότι βλέπεις εκει είναι επι 2 πραγματικά, δλδ 1600x2= 3200

Γενικά  δοκίμασε OC πριν αγοράσεις κάτι, τσάμπα είναι δεν κοστίζει... 

PS: όταν λες δεν είναι smouth έχεις βουτιές στα fps ή stuttering ? 

* Due to Intel® chipset limitation, DDR3 1600 MHz and higher memory modules on XMP mode will run at the maximum transfer rate of DDR3 1600 Mhz

Αυτο εννοω. Με περιιοριζειι. Το εχω δει αυτο που λες με το χ2 αλλα σε benchmark μου δινει 56% . Σε σχεση με gpu 144% 

Dram frequeancy 800 , μολις το ξανατσεκαρα.

Αρα απο τα 3200 , μου δινει τα 1600. Και εφοσον δινει μονο 1600 , ο υπολογιστης το βλεπει 800χ2=1600 

σωστα?

Επεξ/σία από argosixna

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...