nikolatetios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, το καλοκαίρι ανακαίνισα ένα εξοχικό που έχω στο Δασκαλειό Κερατέας (Αττική, Μεσόγεια) και προσπαθώ να το νοικιάσω με βραχυπρόθεσμη για να κάνει κάποια στιγμή την απόσβεσή του. Το σπίτι δέν είχε ποτέ internet/τηλέφωνο, και πλέον καταλήγω ότι χρειάζεται να βάλω internet (μόνο αυτό) και μάλιστα με γρήγορη ταχύτητα αν γίνεται (π.χ. οπτική ίνα). Κοίταξα από την Inalan που έχω καλό feedback, αλλά δέν βάζει στην περιοχή. Γνωρίζει κάποιος εταιρεία που να βάζει γρήγορο internet στην περιοχή και να είναι αξιόπιστη? Ή (για πιο ρεαλιστικά) ποιά εταιρεία θεωρείτε λιγότερο χάλια ή πώς μπορώ να καταλάβω αν μια εταιρεία βάζει στην περιοχή και ισχύει αυτό που λέει για τις ταχύτητες? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!
NikosKallithea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Θα μπεις στα σιτε όλων των εταιρειών θα βαλεις την διεύθυνση σου και οποία σου βγαλει οτι εχει το βάζεις
nikolatetios Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Ευχαριστώ, μέχρι στιγμής καμμία εταιρεία δέν καλύπτει. Σκέφτομαι πλέον το 'δορυφορικό', αλλά δέν είμαι σίγουρος ότι κάνει όντως δουλειά.
johnmegarythmos Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπερα στο Δασκαλειο Κερατεας αμα μενεις κοντα στην μαριστρα εχει και δικτυο οπτικων ινων με καμπινα vdsl κοσμοτε σταθερης απο εκει και κατω δεν υπαρχει δικτυο οπτικων ινων με καμπινες vdsl αλλα μονο adsl cosmote σταθερη εγω πιανω τα 10mbs το μεγιστο συνηθως 7-8mbs. Εχω βαλει το speedbooster που συνδυαζει κινητη με την σταθερη γραμμη adsl και πιανω γυρω στα 50-55mbs και upload 5mbs. Aξιζει. Στην περιοχη δεν εχω δοκιμασει δορυφορικο ιντερνετ . Αλλα εχω δοκιμασει δικτυο κινητης vodafone και wind. Η vodafone καλη ειναι καπου γυρω 70mbs και η wind στα 30-45 mbs. Τελος στην περιοχη μας υποστηριζεται ασυρματο ιντερνετ απο την novelcom παρεχει ιντερνετ ασυρματο μεσω πιατου δεν ειναι δορυφορικο. Δεν εχω δοκιμασει διοτι εχει ακριβα παγια. Η περιοχη δεν εχει δικτυο ftth οπτικη ινα μεσα στο σπιτι αλλα μονο στο κεντρο της κερατεας. Παντως δοκιμαζωντας την κοσμοτε κινητη στην περιοχη εχω δει και download 150mbs αλλα οχι με το booster διοτι εχει κοφτη στα 50-55mbs Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από johnmegarythmos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα