BeSt_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας θέλω να περάσω 2 καλώδια ethernet μέσα από κανάλι 2 μέτρων στο οποίο κανάλι υπάρχουν και άλλα 2 καλώδια ρεύματος 220V ένα καλώδιο ήχου που συνδέεται παθητικό ηχείο και ένα καλώδιο MinidisplayPort σε HDMI που συνδέεται το Mac στην TV και δίνει (1080p) εικόνα. Αν βάλω S/FTP καλώδια Cat6 ethernet θα μπορέσουν να συνυπάρχουν αυτά τα 6 καλώδια η θα έχω απώλειες και παρεμβολές το Δίκτυο μου ? Μέχρι στιγμής χωρίς τα καλώδια ethernet δεν παρατήρησα καμία παρεμβολή και στο σήμα εικόνας και του ήχου που συνυπάρχουν με καλώδια ρεύματος. Όποιος ξέρει ας απαντήσει. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από BeSt_
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Θεωρητικά ναι θα έχεις κάποιες παρεμβολές. Επίσης η θεωρία λέει ότι αν βάλεις πολλά καλώδια "κολλητά" λειτουργούν σαν μια κοινή κάθοδος. Βέβαια πρακτικά δε πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσιες πρόβλημα. Ειδικά με το S/FTP νομίζω οτι θα είσαι εντάξει.
logvphys Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Απλα δε θα το βαλεις επειδη ειναι θεμα ασφαλειας πρωτα και οχι παρεμβολων. Ειναι εκτος προδιαγραφων αυτο.
Trigger Happy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 το μαγνητικό πεδίο των 220 είναι πόσο; 3-4 εκ; πρέπει να έχεις πολύ χάλια καλώδιο δικτύου για να στο χαλάσει.... ή πράγματα με μεγάλες και πολλές διακυμάνσεις στο ρεύμα. οπως λένε και οι προλαλήσαντες ΔΕΝ είναι και σωστό πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα