Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους. Θέλω να φτιάξω τα δικά μου sleeve καλώδια για pcu και το πρόβλημά μου είναι το εξής. Έχω όλα τα παρελκόμενα εκτός της επένδυσης ( το χρωματιστό κάλυμμα δηλ) και δεν ξέρω που μπορώ να το βρω. Επίσης δεν ξέρω πόσα mm πρέπει να είναι η επένδυση. Αλλος μου είπε 3mm άλλος 4mm κτλπ.. Αν όχι από Ελλάδα σίγουρα κάπου απο Ευρώπη θα ήθελα για να μην πληρώνω δασμούς και φόρους. Αν ξέρει κάτι κάποιος τεκμηριωμένο θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα εδώ, έχει διάφορα. Εσύ θα διαλέξεις κάτι σε πλέγμα όπως αυτό σε μαύρο ή κάποιο στο χρώμα και μέγεθος της επιλογής σου όπως αυτό ή αυτό ή αυτό κλπ. 

Επεξ/σία από afm
Δημοσ.
4 ώρες πριν, afm είπε

Κοίτα εδώ, έχει διάφορα. Εσύ θα διαλέξεις κάτι σε πλέγμα όπως αυτό σε μαύρο ή κάποιο στο χρώμα και μέγεθος της επιλογής σου όπως αυτό ή αυτό ή αυτό κλπ. 

Ευχαριστω για την βοηθεια φιλε μου αλλα εχω μιλησει ηδη με αυτα τα καταστηματα..Αν δεις τις τιμες ειναι μονο για ενα μετρο παραγγελια που σημαινει για extension και οχι για full size που θελω..Οι τιμες ειναι ασυμφορες..Το μαυρο που μου εδειξες μιλησα μαζι τους με αυτην την εταιρια πριν δυο μερες και δινουν στα 16 ευρω τα 15m. Πρωτον ειναι αρκετα τα χρηματα και 2ον ειναι μεγαλο σε παχος για το καλωδιο ( 4mm ) ενω χρειαζομαι 3mm.Τελος παντων βρηκα απο εξωτερικο οτι ακριβως χρειαζομαι σε πολυ καλες τιμες και ποικιλια χρωματων..Για να καταλαβεις το μαυρο 20m 5.98 ευρω...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, stevepap είπε

Ευχαριστω για την βοηθεια φιλε μου αλλα εχω μιλησει ηδη με αυτα τα καταστηματα..Αν δεις τις τιμες ειναι μονο για ενα μετρο παραγγελια που σημαινει για extension και οχι για full size που θελω..Οι τιμες ειναι ασυμφορες..Το μαυρο που μου εδειξες μιλησα μαζι τους με αυτην την εταιρια πριν δυο μερες και δινουν στα 16 ευρω τα 15m. Πρωτον ειναι αρκετα τα χρηματα και 2ον ειναι μεγαλο σε παχος για το καλωδιο ( 4mm ) ενω χρειαζομαι 3mm.Τελος παντων βρηκα απο εξωτερικο οτι ακριβως χρειαζομαι σε πολυ καλες τιμες και ποικιλια χρωματων..Για να καταλαβεις το μαυρο 20m 5.98 ευρω...

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Έχει χρόνια που άνοιξε το συγκεκριμένο θέμα, αλλά θα βρεις χρήσιμες συμβουλές.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...