Levs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλησπεριζω! ένας φίλος που θέλει να του φτιάξω ένα build έχει επιλέξει για κουτί το aerocool bolt και εγώ του εχω βάλει για ψύκτρα την arctic freezer 34 duo e sports.. αλλά είδα 157mm ότι είναι σε height και του κουτι λεει Supports CPU coolers up to 155mm..λογικά δεν κάνει έτσι; .. οπότε του αλλάζω κουτί η εγώ ψύκτρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Levs είπε του αλλάζω κουτί η εγώ ψύκτρα; Ό, τι προτιμάτε.
Levs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Το aerocool cyclon λέει 155μμ.. τώρα για 2 χιλιοστά..αν είναι δυνατόν
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Αν αφήσει χαλαρές τις βίδες στο πλαστικό παράθυρο στο πλάι, ίσως είναι εντάξη. Αν όμως τις σφίξει και ακουμπήσει η ψύκτρα στο παράθυρο, τότε υπάρχει κίνδυνος να βραχυκυκλώσει η μητρική με το κουτί, οπότε... Θα κάνει μπαμ!
Levs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Γνωρίζεις κάποια αλλη ψύκτρα καλή κάτω από 154mm?
Levs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για ryzen 5 3600, μέχρι 40 ευρώ..σε aerocool bolt κουτί. Α και πάνω σε asrock b450m steel legend Τηνbe quiet dark pure rock 2 βρήκα που είναι 155mm ακριβώς. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από Levs
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, Levs είπε Τηνbe quiet dark pure rock 2 βρήκα που είναι 155mm ακριβώς. Ανφέρει: Overall dimensions without mounting material Οπότε κάποια από αυτές.
argosixna Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Στις 6/11/2020 στις 4:09 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Αν αφήσει χαλαρές τις βίδες στο πλαστικό παράθυρο στο πλάι, ίσως είναι εντάξη. Αν όμως τις σφίξει και ακουμπήσει η ψύκτρα στο παράθυρο, τότε υπάρχει κίνδυνος να βραχυκυκλώσει η μητρική με το κουτί, οπότε... Θα κάνει μπαμ! Ειναι καλος αγωγος δηλαδη το πλαστικο? Η σε περιπτωση που δημιουργηθει "πως το λενε αυτο που ακουμπας ενα μπαλονι και σου σηκωνει τις τριχες"? Εγω εχω βαλει 2 ροδελες και κλεινει οριακα αλλα ισως και να ακουμπαει στο tampered glass . Λες να εχω θεμα μελλοντικα?
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, argosixna είπε πως το λενε αυτο που ακουμπας ενα μπαλονι και σου σηκωνει τις τριχες"? Στατικός ηλεκτρισμός. Εφόσον είναι συνδεδεμένος στη πρίζα ο υπολογιστής είναι γειωμένος και δεν κινδυνεύει. 54 λεπτά πριν, argosixna είπε Ειναι καλος αγωγος δηλαδη το πλαστικο? Όχι, εννοώ θα ακουμπίσει το πάνω μέρος της ψύκτρας και αυτή από την κάτω μεριά που ακουμπά στον επεξεργαστή θα λυγίσει τη μητρική και έτσι θα ακουμπίσει το κουτί (αν και είναι βαμμένο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Μπορεί και να μην γίνει τίποτα, αλλά με τον καιρό η μητρική θα πετσικάρει, όπως σ' αυτή τη περίπτωση: Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
argosixna Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Στατικός ηλεκτρισμός. Εφόσον είναι συνδεδεμένος στη πρίζα ο υπολογιστής είναι γειωμένος και δεν κινδυνεύει. Όχι, εννοώ θα ακουμπίσει το πάνω μέρος της ψύκτρας και αυτή από την κάτω μεριά που ακουμπά στον επεξεργαστή θα λυγίσει τη μητρική και έτσι θα ακουμπίσει το κουτί (αν και είναι βαμμένο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Μπορεί και να μην γίνει τίποτα, αλλά με τον καιρό η μητρική θα πετσικάρει, όπως σ' αυτή τη περίπτωση: Eισαι ωραιος! Καταλαβα λαθος πριν! Δεν εχω τετοιο θεμα , ακουμπαει οριακα σε σημειο που δεν μπορω να καταλαβω αν ακουμπαει η οχι! 1
Levs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μου είπε λόγω budget θα αφήσουμε τη stock. Έκανα 20 λεπτά να βγάλω την πάστα που είχε ήδη πάνω η ψύκτρα. Γιατί να είναι τόσο χάλια αυτή η πάστα; Έλεος. Τσιμεντωμένη. Τώρα του είπα βλέπε τις θερμοκρασίες που έχεις και μου λες να βάλουμε άλλη άμα θες. Μου είπε γύρω στους 67 έπιανε σε γκειμ στο λολ
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Levs είπε Έκανα 20 λεπτά να βγάλω την πάστα που είχε ήδη πάνω η ψύκτρα. Αυτή που βάζει η εταιρία; Εσεις ποια βάλατε; 5 λεπτά πριν, Levs είπε Μου είπε γύρω στους 67 έπιανε σε γκειμ στο λολ Καλά, δεν έχει και απαιτήσεις αυτό το παιχνίδι. Αν θέλει να δει θερμοκρασίες να τρέξει το Prime95 Small FFT's για μισή ώρα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
Levs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δεν έχει ιδέα από τέτοια προγράμματα, άρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα