Ather Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει δοκιμάσει κανείς τζάκι βιοντίζελ; Μοιάζει αρκετά η φωτιά του με αυτή του τζακιού; Αφήνει οσμή στο χώρο όπως πχ η kerosun; Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από Ather
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Πάρε μια μεγάλη τηλεόραση φλατ, βάλτην στον τοίχο και παίζε βίντεο μεγάλης διάρκειας με φωτιά 3
Ather Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 @cthulhucarbide Αυτό το κάνω για να βρίσκομαι σε σαλέ στην Ελβετία, μέρες που είναι. Για το τζάκι ψάχνω κάτι λιγότερο εναλλακτικό.
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Πάρε μια μεγάλη τηλεόραση φλατ, βάλτην στον τοίχο και παίζε βίντεο μεγάλης διάρκειας με φωτιά Ακόμα καλύτερα να πάρει ενα σώμα υπερύθρων με εκτυπωμενη κάποια εικόνα φωτιάς, να βάλει γύρω γύρω και λάμπες φθορισμού για να φωτίζεται η εικόνα. Θα νιώθει και την ζέστη, όλα κομπλέ.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Ακόμα καλύτερα να πάρει ενα σώμα υπερύθρων με εκτυπωμενη κάποια εικόνα φωτιάς, να βάλει γύρω γύρω και λάμπες φθορισμού για να φωτίζεται η εικόνα. Θα νιώθει και την ζέστη, όλα κομπλέ. και ένα αρκουδοτόμαρο για να συμπληρωθεί το ντεκόρ.
vasilllis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 https://www.e-tzaki.gr/product/tzaki-ilektriko-epitoichio-toluca-dimplex/ εχω δει ενα ηλεκτρικο,σαν αυτο στο λινκ.Εχει και την αισθηση του τζακιου περα απο την εικονα.
johnieXoX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Κοίτα για φυσικού αερίου. Έχει μερικά υπέροχα. Απλά περίμενε και ιδιαιτέρως ακριβή τιμή.. Βέβαια, αλλιώς ορίζεται το ακριβό για τον καθένα..
Ather Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, johnieXoX είπε Κοίτα για φυσικού αερίου. Έχει μερικά υπέροχα. Απλά περίμενε και ιδιαιτέρως ακριβή τιμή.. Βέβαια, αλλιώς ορίζεται το ακριβό για τον καθένα.. Φυσικού αερίου μιλάμε για κανονικό τζάκι. Η kerosun rainbow που είχα μου άρεσε η φωτιά της και η αίσθησή της, μόνο που έβγαζε άσχημη μυρωδιά. Γνωρίζεις αν τα βιοντίζελ τζάκια "μυρίζουν;"
johnieXoX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, Ather είπε Φυσικού αερίου μιλάμε για κανονικό τζάκι. Η kerosun rainbow που είχα μου άρεσε η φωτιά της και η αίσθησή της, μόνο που έβγαζε άσχημη μυρωδιά. Γνωρίζεις αν τα βιοντίζελ τζάκια "μυρίζουν;" Φίλε μου δεν έχω ιδέα.. ούτε για τα τζάκια φυσικού αερίου γνωρίζω.. απλά τα είχα δει λόγω αδυναμίας να χω κανονικό τζάκι στο σπίτι μου. Λόγω κόστους όμως το άφησα να το δω καλύτερα αργότερα.. ή και ποτέ..
Ather Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, nvel είπε υπάρχουν τζάκια που καίνε βιοντίζελ; Τζάκια βιοαιθανόλης στο youtube. Μου δίνουν την αίσθηση οινοπνεύματος που καίγεται επάνω σε μάρμαρο Μάλλον θα πρέπει να το δω εκ του σύνεγγυς.
nvel Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 η μόνη σχέση του βιοντιζελ με την βιοαιθανόλη είναι ότι είναι βιοκαύσιμα, όπως η βενζίνη και το πετρέλαιο είναι καύσιμα. Οπότε για τα τζάκια βιοαιθανόλης που ενδιαφέρεσαι είναι όμορφα δεν μυρίζουν άλλα και δεν ζεσταίνουν ιδιαίτερα
Zerg13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Παρτε τζακια με πυρητιδα μεσα. Πολυ φυσικα και αισθηση του τζακιου. προσεξτε μην βαλετε καμια φωτια με τις σαχλαμαρες αυτες.
Ather Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, nvel είπε η μόνη σχέση του βιοντιζελ με την βιοαιθανόλη είναι ότι είναι βιοκαύσιμα, όπως η βενζίνη και το πετρέλαιο είναι καύσιμα. Οπότε για τα τζάκια βιοαιθανόλης που ενδιαφέρεσαι είναι όμορφα δεν μυρίζουν άλλα και δεν ζεσταίνουν ιδιαίτερα Σαν να λέμε πετρέλαιο και οινόπνευμα ένα πράγμα! Δε τα θέλω για αν ζεσταίνω το χώρο (υπάρχει σύστημα θέρμανσης). Τα θέλω για 1-2 ώρες το βράδυ πριν κοιμηθώ.
adi32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Είναι μόνο για το θεαθήναι . Μυρίζει ελάχιστα, βγάζει πολύ λίγη ζέστη και στοιχίζει πολύ ακριβά το υγρό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα