Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει δοκιμάσει κανείς τζάκι βιοντίζελ; Μοιάζει αρκετά η φωτιά του με αυτή του τζακιού; Αφήνει οσμή στο χώρο όπως πχ η kerosun;

Επεξ/σία από Ather
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Πάρε μια μεγάλη τηλεόραση φλατ, βάλτην στον τοίχο και παίζε βίντεο μεγάλης διάρκειας με φωτιά

Ακόμα καλύτερα να πάρει ενα σώμα υπερύθρων με εκτυπωμενη κάποια εικόνα φωτιάς, να βάλει γύρω γύρω και λάμπες φθορισμού για να φωτίζεται η εικόνα. Θα νιώθει και την ζέστη, όλα κομπλέ. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Ακόμα καλύτερα να πάρει ενα σώμα υπερύθρων με εκτυπωμενη κάποια εικόνα φωτιάς, να βάλει γύρω γύρω και λάμπες φθορισμού για να φωτίζεται η εικόνα. Θα νιώθει και την ζέστη, όλα κομπλέ. 

και ένα αρκουδοτόμαρο για να συμπληρωθεί το ντεκόρ.

Δημοσ.

Κοίτα για φυσικού αερίου. Έχει μερικά υπέροχα. Απλά περίμενε και ιδιαιτέρως ακριβή τιμή..

Βέβαια, αλλιώς ορίζεται το ακριβό για τον καθένα..

Δημοσ.
8 ώρες πριν, johnieXoX είπε

Κοίτα για φυσικού αερίου. Έχει μερικά υπέροχα. Απλά περίμενε και ιδιαιτέρως ακριβή τιμή..

Βέβαια, αλλιώς ορίζεται το ακριβό για τον καθένα..

Φυσικού αερίου μιλάμε για κανονικό τζάκι. Η kerosun rainbow που είχα μου άρεσε η φωτιά της και η αίσθησή της, μόνο που έβγαζε άσχημη μυρωδιά. Γνωρίζεις αν τα βιοντίζελ τζάκια "μυρίζουν;"

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Ather είπε

Φυσικού αερίου μιλάμε για κανονικό τζάκι. Η kerosun rainbow που είχα μου άρεσε η φωτιά της και η αίσθησή της, μόνο που έβγαζε άσχημη μυρωδιά. Γνωρίζεις αν τα βιοντίζελ τζάκια "μυρίζουν;"

Φίλε μου δεν έχω ιδέα.. ούτε για τα τζάκια φυσικού αερίου γνωρίζω.. απλά τα είχα δει λόγω αδυναμίας να χω κανονικό τζάκι στο σπίτι μου. Λόγω κόστους όμως το άφησα να το δω καλύτερα αργότερα.. ή και ποτέ.. :)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nvel είπε

υπάρχουν τζάκια που καίνε βιοντίζελ;

Τζάκια βιοαιθανόλης στο youtube. Μου δίνουν την αίσθηση οινοπνεύματος που καίγεται επάνω σε μάρμαρο :P

Μάλλον θα πρέπει να το δω εκ του σύνεγγυς.

Δημοσ.

η μόνη σχέση του βιοντιζελ με την βιοαιθανόλη είναι ότι είναι βιοκαύσιμα, όπως η βενζίνη και το πετρέλαιο είναι καύσιμα. Οπότε για τα τζάκια βιοαιθανόλης που ενδιαφέρεσαι είναι όμορφα δεν μυρίζουν άλλα και δεν ζεσταίνουν ιδιαίτερα

Δημοσ.

Παρτε τζακια με πυρητιδα μεσα. Πολυ φυσικα και αισθηση του τζακιου. :) 

προσεξτε μην βαλετε καμια φωτια με τις σαχλαμαρες αυτες. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nvel είπε

η μόνη σχέση του βιοντιζελ με την βιοαιθανόλη είναι ότι είναι βιοκαύσιμα, όπως η βενζίνη και το πετρέλαιο είναι καύσιμα. Οπότε για τα τζάκια βιοαιθανόλης που ενδιαφέρεσαι είναι όμορφα δεν μυρίζουν άλλα και δεν ζεσταίνουν ιδιαίτερα

Σαν να λέμε πετρέλαιο και οινόπνευμα ένα πράγμα! Δε τα θέλω για αν ζεσταίνω το χώρο (υπάρχει σύστημα θέρμανσης). Τα θέλω για 1-2 ώρες το βράδυ πριν κοιμηθώ.

Δημοσ.

Είναι μόνο για το θεαθήναι . 

Μυρίζει ελάχιστα, βγάζει πολύ λίγη ζέστη και στοιχίζει πολύ ακριβά το υγρό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...