Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mphxths είπε

Kοιτα λιγο που κοιταω το βιντεο δεν ειναι κατι τραγικο. Ανοιγεις το κατω καπακι και ολα ειναι στο πιατο. Με το caddy απλα προσεξε να ειναι καποιο συμβατο , κυριως ως προς το "υψος" του. Το προφιλ της προσοψης. Παιζουν διαφορα μεγεθη δηλ.  Υπαρχουν των 9.5mm και των 12.7mm . Καταλαβαινεις οτι αν παρεις το λαθος , η τοποθετηση θα εχει προβλημα. Μετρας προχειρα την προσοψη του dvdrw και καταλαβαινεις σε τι "mm" παιζεις. 
Περα απο αυτα δεν νομιζω να θες κατι αλλο...

Το είχα υπόψη μου και αν θυμάμαι καλά είναι 9.5mm. Μετά την εγκατάσταση απλά θα κάνω ένα install τα windows στον ssd και ολα κομπλε?

Δημοσ.
Στις 6/11/2020 στις 2:16 ΜΜ, Tommys96 είπε

Καλησπέρα! Έχω ένα asus x556uj και σκέφτομαι να του βάλω έναν ssd 250gb(θα αφήσω και τον σκληρό που έχει) και μια 8gb ram για να πάει στα 12gb. Το θέμα μου είναι αν με συμφέρει να το κάνω. Με μια έρευνα αγοράς θα δώσω γύρω στα 80 με 85 ευρώ. Επίσης δεν είμαι σίγουρος με την ram αν είναι συμβατή με την μητρική μου (την οποία δεν μπορώ να βρώ), επειδή το έψαξα λίγο και πρέπει να κοιτάξεις τα Mhz της ram και το voltage αν δεν κάνω λάθος, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? (η ram που βρήκα είναι Crucial 8GB DDR3-1600MHz 1.35volt). Αν έχετε να μου προτείνετε κατι άλλο πολύ ευχαρίστως.

Πόσο καιρό το έχεις τον υπολογιστή ; Για Ssd ότι σου έχουν προτείνει. Άποψη μου να απευθυνθείς σε τεχνικό και με τη ευκαιρία να γίνει και εσωτερικός καθαρισμός απο σκόνες και αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, meletis_m είπε

Πόσο καιρό το έχεις τον υπολογιστή ; Για Ssd ότι σου έχουν προτείνει. Άποψη μου να απευθυνθείς σε τεχνικό και με τη ευκαιρία να γίνει και εσωτερικός καθαρισμός απο σκόνες και αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας.

Φίλε το έχω περίπου 4 χρονια. Θα ρωτήσω και τεχνικό ίσως ειναι καλύτερα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tommys96 είπε

Φίλε το έχω περίπου 4 χρονια. Θα ρωτήσω και τεχνικό ίσως ειναι καλύτερα

Ευκαιρία είναι τώρα αφου θα αλλαχτεί και ο σκληρός δίσκος του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...