econmis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Είναι δυνατόν σε μια περιοχή να εμφανίζει διαθεσιμότητα VDSL μόνο ένας πάροχος; Σε σχετική ερώτηση που τους έκανα μου είπαν οτι "οταν ενας πάροχος βάζει το δίκτυο έχει προτεραιότητα για ένα διάστημα" Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ναι γνωρίζουμε πόσο είναι αυτό το διάστημα που έχει την αποκλειστικότητα στην συγκεκριμένη περιοχή;
econmis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, pasxaliskar είπε ναι γινεται και εξαρταται απο πολλα Όπως; Υπάρχει τρόπος να μάθει κάποιος περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χρόνο διάθεσης της υπηρεσίας και από άλλους παρόχους;
pasxaliskar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 αρχικα το 70% των γραμμων και των εγκαταστασεων εινια της οτε-κοσμοτε.. αρα ο οτε αποφασιζει (αγνωστο ποτε) ποτε θα θελησει να νοικιασει τις γραμμες στους αλλους παροχους. Τωρα εαν η γειτονια σου εχει π.χ. 5 σπιτια και ο οτε εχει παρει ηδη τα 4 ε λογικο ειναι καμια αλλη εταιρια να μην ενδιαφερθει να νοικιασε γραμμες. (το ιδιο ισχυει και εαν οι γραμμες ειναι αλλης εταιρειας) π.χ. στην γειτονια μου εδω και 4-5 μηνες εβαλε ο οτε οπτικες ειναι γαι fiber to home. και απο vodafone εκανα διαδικασια να παω κοσμοτε. οπως μου ειπε η βονταφον αγνωστο το ποτε και το εαν θα παρει γραμμες γτ ηδη βλεπω ο οτε εχει καπαρωσει αρκετα σπιτια οποτε δν εχει νοημα να νοικιασει οπως επισης για μεταφορα γραμμης απο μια αλλη πολη στην περιοχη μου η βονταφον μου ειπε δν εχει αλλες γραμμες για εναν συγκεκριμενο βροχο (απαραδεκτο). συνηθως σε κεντρικες περιοχες η πολεις εκει εχουν αρκετοι παροχοι.. σε επαρχιες οπως ειμαι εγω , και σε γειτονιες μακρια απο το κεντρο οπως ειμια εγω να λες ευχαριστω που σου βαζουν και vdsl στην ελλαδα. ο χρονος που ζητας ειναι αγνωστος παντως και εξαρτατε ακομα και απο αιτησεις π.χ. εαν ζητησουν 20 ατομα απο την βονταφον vdsl στην γειτονια σου ισως παρει .. οχι δεν υπαρχει τροπος σε μια ερωτηση που με πηρε η wind τους ρωτησα ευθεως με νοιαζει μονο οπτικη ινα πειτε μου ποτε θα βαλετε. μου λεει αγνωστο μπορει σε 1-2 μηνες μπορει σε 1-2 χρονια μπορει κ ποτε (για την γειτονια μου) τζαμπα χρονο χανεις να περιμενεις να ξερεις
toketog Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Ναι ένας πάροχος μπορεί να είναι ο μόνος που έχει διαθεσιμότητα VDSL στην περιοχή αν μιλάμε για FTTC αλλά όχι γιατί κρατάει το δίκτυο για την πάρτη του. Σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕΤΤ, από την στιγμή που ο πάροχος που του ανήκει η καμπίνα προχωρήσει σε ενεργοποίηση είναι υποχρεωμένος ταυτόχρονα να πουλάει υπηρεσίες και στους υπόλοιπους παρόχους. Απο εκεί και πέρα είναι στην κρίση του κάθε παρόχου αν θα αγοράσει υπηρεσίες FTTC στο συγκεκριμένο ΑΚ. Και ναι, δεν διαλέγει μία μία τις καμπίνες που θα έχει διαθεσιμότητα αλλά όλες που ανήκουν στο εκάστοτε Α/Κ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα