meletis_m Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Στις 7/11/2020 στις 5:25 ΜΜ, FromDusk_TillDawn είπε Mε εχει παιδεψει αρκετα μπορω να πω,μεχρι τωρα εχω αλλαξει 3 αντλιες βενζινης και καινουριο εγκεφαλο προπερσι,τωρα για τα αλλα οπως αλλαγη ψυγειου αλλαγη μοτερ για τους υαλοκαθαριστηρες ερχονται μετα, επισης καδενα θελει αλλαγη και καποια στιγμη θελει και κρεμαριερα.Δε νομιζω να ασχοληθω μαλλον καποια στιγμη αν ειμαστε καλα θα το δωσω κανα 2χιλιαρο. Πήρα και εγω για μέσα στη πόλη 1 Corsa C . Χθές χώρις να έχει δώσει σημάδια , άνοιξα διακόπτη δεν ακουγόταν αντλία καυσίμου και μίζα νεκτή αλλά λαμπάκια άναβαν. Υπέθεσα οτι είναι αντλία καυσίμου . Εσένα όταν σε άφησε απο μίζα σου έδωσε σημάδια ? Γιατί είτε πάω για επισκευή ή και για επαφές διακόπτη μίζας που πήγα σε ηλεκτρολόγο. Πλέον λειτουργεί κανονικά.
Klausx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πήρα και εγω για μέσα στη πόλη 1 Corsa C . Χθές χώρις να έχει δώσει σημάδια , άνοιξα διακόπτη δεν ακουγόταν αντλία καυσίμου και μίζα νεκτή αλλά λαμπάκια άναβαν. Υπέθεσα οτι είναι αντλία καυσίμου . Εσένα όταν σε άφησε απο μίζα σου έδωσε σημάδια ? Γιατί είτε πάω για επισκευή ή και για επαφές διακόπτη μίζας που πήγα σε ηλεκτρολόγο. Πλέον λειτουργεί κανονικά. Αν δεν μιζάρει το αυτοκίνητο πως να είναι το πρόβλημα η αντλία; Κάνε μερικές δοκιμές με το να γυρίσεις τον διακόπτη απότομα αν πάρει έχει θέμα ο διακόπτης - επαφές. Όταν λέω απότομα εννοώ γρήγορα και όχι να περίμενες στην θέση 2 που ανάβουν τα λαμπάκια.
meletis_m Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Klausx είπε Αν δεν μιζάρει το αυτοκίνητο πως να είναι το πρόβλημα η αντλία; Κάνε μερικές δοκιμές με το να γυρίσεις τον διακόπτη απότομα αν πάρει έχει θέμα ο διακόπτης - επαφές. Όταν λέω απότομα εννοώ γρήγορα και όχι να περίμενες στην θέση 2 που ανάβουν τα λαμπάκια. Χθές που μου το παρουσίασε για 1η φορά , δέ έκανε το χαρακτηριστικό ήχο η αντλία καυσίμου πρίν τήν εκκίνηση . Το δοκίμασα και σήμερα έπαιρνε κανονικά . Τώρα είμαι υπο παρακόλουθηση . Ότι και να τύχει θα έρθει οδική, είναι απαραίτητη πλέον σε οχήματα μετα τη δεκαετία .
Klausx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, meletis_m είπε Χθές που μου το παρουσίασε για 1η φορά , δέ έκανε το χαρακτηριστικό ήχο η αντλία καυσίμου πρίν τήν εκκίνηση . Το δοκίμασα και σήμερα έπαιρνε κανονικά . Τώρα είμαι υπο παρακόλουθηση . Ότι και να τύχει θα έρθει οδική, είναι απαραίτητη πλέον σε οχήματα μετα τη δεκαετία . Οπότε αν στο ξανακάνει δοκίμασε όπως σου είπα, αν πάρει τότε σίγουρα κάτι γίνεται με τον διακόπτη/επαφές. Πέρασα και εγώ τα ίδια με corsa. 1
meletis_m Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Στις 21/8/2021 στις 2:04 ΠΜ, Klausx είπε Οπότε αν στο ξανακάνει δοκίμασε όπως σου είπα, αν πάρει τότε σίγουρα κάτι γίνεται με τον διακόπτη/επαφές. Πέρασα και εγώ τα ίδια με corsa. Μου το ξαναπαρουσίασε για 2η φορά . Μόλις χτύπησα λίγο το μπουτόν τής μιζάς πήρε μπροστά. Αύριο πάει για επισκευή μίζας μετά τη δουλειά. 2
corsakias Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 το ιδιο και γω. Αναρωτιεμαι ομως γιατι δεν ανοιγει η αντλια, οταν γυρναμε το διακοπτη και εχει προβλημα η μιζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα