Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχει μια ταση το συγκεκριμενο αμαξι να λενε "λυθηκε το προβλημα" αλλα μονο για 2 ημερες και μετα να βγαινει κ αλλο θα περιμενω και να ενημερωσω,

Το κρατησε 3-4 ωρες σημερα και μετα απο μετρησεις λεει δε βρηκε τιποτα μονο τα καρβουνακια,μου πηρε 70 ευρω αν μου λεει το ξανακανει θα χρειαστω αλλαγη μιζας.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Επειδη εχει μια ταση το συγκεκριμενο αμαξι να λενε "λυθηκε το προβλημα" αλλα μονο για 2 ημερες και μετα να βγαινει κ αλλο θα περιμενω και να ενημερωσω,

Το κρατησε 3-4 ωρες σημερα και μετα απο μετρησεις λεει δε βρηκε τιποτα μονο τα καρβουνακια,μου πηρε 70 ευρω αν μου λεει το ξανακανει θα χρειαστω αλλαγη μιζας.

Σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων πήγες;Θεωρώ ότι μια χρεωση στο 50ρικο θα ήταν πιο σωστή.Αν πηγες σε γενικό συνεργείο καλά σου πήρε γιατί πήρε και τα δικά του για να σου πάει στον ηλεκτρολόγο την μίζα..

Λογικά με τα καρβουνάκια είσαι οκ.

Πάντως πρέπει  και εσύ να το λες.Κοίτα το μάστορα και πες τι επιλογές υπάρχουν πριν το φτιάξεις..Πόσο θα στοιχίσει ;

Οχι πάρε το και φτιάξτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων πήγες;Θεωρώ ότι μια χρεωση στο 50ρικο θα ήταν πιο σωστή.Αν πηγες σε γενικό συνεργείο καλά σου πήρε γιατί πήρε και τα δικά του για να σου πάει στον ηλεκτρολόγο την μίζα..

Πάντως πρέπει  και εσύ να το λες.Κοίτα το μάστορα και πες τι επιλογές υπάρχουν πριν το φτιάξεις..Πόσο θα στοιχίσει ;

Οχι πάρε το και φτιάξτο.

Ειναι ηλεκτρολογιο στη Κω με καλες κριτικες στο google,ουτε με ξερει ουτε τον ξερω,ναι και μενα μου φανηκαν τα 70 λιγο καμπανιτσα,εχω ακουσει και 40 και 50 γι αυτα τα καρβουνακια απο φιλους.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Ειναι ηλεκτρολογιο στη Κω με καλες κριτικες στο google,ουτε με ξερει ουτε τον ξερω,ναι και μενα μου φανηκαν τα 70 λιγο καμπανιτσα,εχω ακουσει και 40 και 50 γι αυτα τα καρβουνακια απο φιλους.

ανάλογα τα λύσε δέσε σε κάθε αυτοκίνητο και το πόσο καλή δουλειά έγινε στα καρβουνάκια κοστολογείται και μια δουλειά.

σου χρέωσε και τον έλεγχο όχι μόνο την επισκευή της μίζας.

μπορούσες να το κάνεις και μόνος σου με 10-20ευρώ καρβουνάκια αν ξέρεις τι κάνεις αλλά γι αυτό εκείνος είναι ο μάστορας και επιβεβαίωσε τη βλάβη και την έφτιαξε,  και εσύ ρωτάς στο ινσομνια τι έπαθε το αμάξι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nαι προφανως παιζει ρολο και η δουλεια που εγινε,η ουσια ειναι να μη το ξαναπαθω γιατι ειναι πολυ υπουλη ζημια και μπορει να σε αφησει επιτοπου εκει που δε το περιμενεις.Και αντε σημερα ετυχε να ειμαι σπιτι και να βρω μια μικρη ευθεια να το σπρωξω..

Γενικα παντως το συγκεκριμενο μοντελο οσα προβληματα δε μου εβγαλε απο το 2005 που το πηρα μου τα χει σκασει μαζεμενα ολο το 2020.Αλλαγες εγκεφαλου,αντλιες και δε συμμαζευεται

Δημοσ.

Καλά σου πήρε ο μάστορας 70 ευρώ. 15 με 20 ευρώ έχουν  τα καρβουνακια, και 50 ευρώ για την ωρα που απασχολήθηκε, φυσιολογικές τιμές. Αν μπορούσες να τα αλλάξεις μόνος σου δεν θα εγραφες τώρα στο ινσομνια. Οπότε τα 50 ευρώ για την τεχνική του εργασία είναι τίμια. Και ναι..αν ο ηλεκτρολόγος που σου ε[ισκέυασε την μιζα σου έκανε καλή δουλειά, δεν θα ξανασχοληθείς ξανα με αυτήν.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Nαι προφανως παιζει ρολο και η δουλεια που εγινε,η ουσια ειναι να μη το ξαναπαθω γιατι ειναι πολυ υπουλη ζημια και μπορει να σε αφησει επιτοπου εκει που δε το περιμενεις.Και αντε σημερα ετυχε να ειμαι σπιτι και να βρω μια μικρη ευθεια να το σπρωξω..

Γενικα παντως το συγκεκριμενο μοντελο οσα προβληματα δε μου εβγαλε απο το 2005 που το πηρα μου τα χει σκασει μαζεμενα ολο το 2020.Αλλαγες εγκεφαλου,αντλιες και δε συμμαζευεται

Μην παραπονιέσαι, εμένα μου τα βγάζει σιγά σιγά 5-6 χρόνια τώρα. 🤣 Νομίζω έχω κάνει πλέον full circle και αρχίζω να φτιαχνω πράγματα που είχαν χαλάσει όταν είχε αρχίσει να βγάζει προβλήματα...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Όταν στο ξανά κάνει, μην γυρνάς το κλειδί 1η 2ή 3ή σιγά σιγά, αλλά απότομα 1-2-3 το κάνεις 3-4 φόρες αν πάρει είναι διακόπτης/επαφές διακόπτη συχνή βλάβη σε οπελ.

Δηλαδή ολόκληρη μίζα κάνει 50 ευρώ καινούρια και έδωσες 70 για να έχεις πάνω μια 16 χρονών....που σύντομα θα βγάλει άλλο θέμα....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Klausx είπε

Όταν στο ξανά κάνει, μην γυρνάς το κλειδί 1η 2ή 3ή σιγά σιγά, αλλά απότομα 1-2-3 το κάνεις 3-4 φόρες αν πάρει είναι διακόπτης/επαφές διακόπτη συχνή βλάβη σε οπελ.

Δηλαδή ολόκληρη μίζα κάνει 50 ευρώ καινούρια και έδωσες 70 για να έχεις πάνω μια 16 χρονών....που σύντομα θα βγάλει άλλο θέμα....

Για καινουρια μιζα μου ειπε 150+ 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Για καινουρια μιζα μου ειπε 150+ 

Μπορείς να πάρεις τηλ κάποιον τοπικό που πουλάει ανταλλακτικά να ρωτήσεις, με την αδεία κυκλοφορίας. Το κυριότερο είναι να έχουν πιάσει τόπο τα 70 αλλά δεν το νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Klausx είπε

Μπορείς να πάρεις τηλ κάποιον τοπικό που πουλάει ανταλλακτικά να ρωτήσεις, με την αδεία κυκλοφορίας. Το κυριότερο είναι να έχουν πιάσει τόπο τα 70 αλλά δεν το νομίζω.

Τι να σου πω τοσο βοδι να ηταν και να το ειχε 4 ωρες ετσι?Απο την αλλη δε θα ηθελε να μου παρει παραπανω λεφτα και να μου λεγε αλλαγη μιζας αμεσως?Δε ξερω,θα ενημερωνω πως παει η κατασταση,μεχρι στιγμης παιρνει μπροστα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Klausx είπε

Η  πιο φτηνή που βρίσκω είναι https://www.onparts.gr/opel/corsa-c-2000-2009/1400-twinport-90hp/ilektriko-systima/miza/miza-onparts-sn1115203-elstock στα 55€ που είναι ανακατασκευασμένη http://www.elstock.dk/en/  . Που και πάλι  ο ηλεκτρολόγος θα ήθελε εργατικά για το βγάλε βάλε .

Αν έκανε καλή δουλειά δεν θα έχει πρόβλημα .

Δημοσ.

@FromDusk_TillDawn Επειδή είχα Corsa C με το z12xe , κάνε και ενα έλεγχο στην βαλβίδα πίεσης λαδιού . Πονάνε αυτά τα μοτέρ . Αρχίζει και δακρύζει . Αρκετοι έχουν επισκευάσει εγκέφαλο γιατι περνάει λάδι στή πλεξούδα. Φθηνό ανταλλακτικό ειναι 15-20€ γνήσια όπως και θέμα έβγαλε και με το παλάντζο ταχυτήτων 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, meletis_m είπε

@FromDusk_TillDawn Επειδή είχα Corsa C με το z12xe , κάνε και ενα έλεγχο στην βαλβίδα πίεσης λαδιού . Πονάνε αυτά τα μοτέρ . Αρχίζει και δακρύζει . Αρκετοι έχουν επισκευάσει εγκέφαλο γιατι περνάει λάδι στή πλεξούδα. Φθηνό ανταλλακτικό ειναι 15-20€ γνήσια όπως και θέμα έβγαλε και με το παλάντζο ταχυτήτων 

Mε εχει παιδεψει αρκετα μπορω να πω,μεχρι τωρα εχω αλλαξει 3 αντλιες βενζινης και καινουριο εγκεφαλο προπερσι,τωρα για τα αλλα οπως αλλαγη ψυγειου αλλαγη μοτερ για τους υαλοκαθαριστηρες ερχονται μετα, επισης καδενα θελει αλλαγη και καποια στιγμη θελει και κρεμαριερα.Δε νομιζω να ασχοληθω μαλλον καποια στιγμη αν ειμαστε καλα θα το δωσω κανα 2χιλιαρο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Mε εχει παιδεψει αρκετα μπορω να πω,μεχρι τωρα εχω αλλαξει 3 αντλιες βενζινης και καινουριο εγκεφαλο προπερσι,τωρα για τα αλλα οπως αλλαγη ψυγειου αλλαγη μοτερ για τους υαλοκαθαριστηρες ερχονται μετα, επισης καδενα θελει αλλαγη και καποια στιγμη θελει και κρεμαριερα.Δε νομιζω να ασχοληθω μαλλον καποια στιγμη αν ειμαστε καλα θα το δωσω κανα 2χιλιαρο.

3 αντλίες;;; Στα πόσα χλμ; Κάτι δεν πάει καλά. Με το βενζινάδικο ή με το μηχανικό...

Στις 6/11/2020 στις 6:08 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Οχι πάρε το και φτιάξτο.

Στα χρήματα αυτά έχει χρεώσει "επισκευή" η αντικατάσταση μερικές φορές μπορεί να βγει φτηνότερη σε εργασία και ειδικά μελλοντικά.

Για καρβουνάκια σε μια μίζα 16 χρονών... τον περιμένεις για επόμενη βλάβη σύντομα οπότε 70+70 έβαζες καινούρια μίζα και τέλειωνε για άλλα 16 χρόνια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...