Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε ολους,εχω ενα corsa c 2004 twinport και παιρνει μπροστα οποτε θελει,πηγα χθες αλλαξα μπαταρια και νομιζα οτι ολα καλα αλλα σημερα το πρωι η μιζα δεν εκανε ουτε "κιχ",ραδιο,λαμπακια φωτα αλαρμ κλπ παιζανε κανονικα,το εβαλα μπροστα με σπρωξιμο και πηρε αμεσως,εχει καποιος αναλογη εμπειρια?Λογικα παμε για μιζα?

Το θεμα ειναι οτι οι εποχες ειναι δυσκολες για 200ρες και 300ρες υπαρχει περιπτωση να ειναι καποια μικρη ζημια η θα πρεπει να αλλαχτει ολη η μιζα αν οντως ειναι αυτη.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορεί να είναι κάτι απλό από ρελέ εκκίνησης μέχρι καρβουνάκια μίζας.

εφόσον με τη νέα μπαταρία σου ψόφησε τελείως θα στοιχηματίσω σε καρβουνάκια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

μπορεί να είναι κάτι απλό από ρελέ εκκίνησης μέχρι καρβουνάκια μίζας.

εφόσον με τη νέα μπαταρία σου ψόφησε τελείως θα στοιχηματίσω σε καρβουνάκια.

Oποτε σε πρωτη φαση καταληγουμε 100% μιζα?Σκεφτηκα και καμια διαρροη απο καπου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Oποτε σε πρωτη φαση καταληγουμε 100% μιζα?Σκεφτηκα και καμια διαρροη απο καπου.

Eίχα το ίδιο θέμα στο παλιό μου αυτοκίνητο,έβαλα ενα διακόπτη με 30ε,γύρναγα το κλειδί τον πάταγα, και έληξε το θέμα.Δεν νομίζω να αξίζει να αλλάξεις την μίζα σε τόσο παλιό αυτοκίνητο.

Δημοσ.

υπάρχουν και aftermarket μίζες συμβατές με το αμάξι σου με λιγότερα από τα μισά χρήματα. για 16χρονών αμάξι καλά κράτησε η μίζα και ειδικά σε νησί με υγρασία και άλατα.

συνήθως κοντά στις ασφάλειες του αυτοκινήτου έχεις και το κουτί με τα ρελέ ή κάτω από το καπώ ή κάτω από το ταμπλώ  αριστερά από το τιμόνι ή στο ντουλαπάκι του συνεπιβάτη.

για μένα πήγαινε σε κάποιον μηχανικό να ελέγξει ρελέ και ασφάλειες και μετά κοιτάς για μίζα.

Δημοσ.

Το αφησα στον μαστορα πριν μιση ωρα για να κανει μετρησεις οπως μου ειπε,το θεμα ειναι οτι δεν ειναι καποιος γνωστος του γνωστου κλπ και φοβαμαι μη μου πει τιποτα τρελα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LabrakisG1992 είπε

Eίχα το ίδιο θέμα στο παλιό μου αυτοκίνητο,έβαλα ενα διακόπτη με 30ε,γύρναγα το κλειδί τον πάταγα, και έληξε το θέμα.Δεν νομίζω να αξίζει να αλλάξεις την μίζα σε τόσο παλιό αυτοκίνητο.

Αυτοκίνητο χωρίς μίζα απλά δεν ξεκινά. Εσύ είχες πρόβλημα στον διακόπτη της κλειδαριάς, αν όμως το πρόβλημα είναι στην ίδια την μίζα χρειάζεται επισκευή η αντικατάσταση. Καταρχάς επισκεψου έναν ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων για να βρει τι φταίει, μπορεί να είναι κάτι απλό. Αν μπορεί να γίνει επισκευή το κόστος δεν είναι πολύ μεγάλο. Αν όμως δεν μπορεί να γίνει και χρειάζεται αλλαγή εκεί θα φτάσει τα 300 ευρώ. Συνήθως πάσχουν στα καρβουνακια και με αλλαγή και καθάρισμα η μίζα ξαναγίνεται καινούργια.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Γεια σε ολους,εχω ενα corsa c 2004 twinport και παιρνει μπροστα οποτε θελει,πηγα χθες αλλαξα μπαταρια και νομιζα οτι ολα καλα αλλα σημερα το πρωι η μιζα δεν εκανε ουτε "κιχ",ραδιο,λαμπακια φωτα αλαρμ κλπ παιζανε κανονικα,το εβαλα μπροστα με σπρωξιμο και πηρε αμεσως,εχει καποιος αναλογη εμπειρια?Λογικα παμε για μιζα?

Το θεμα ειναι οτι οι εποχες ειναι δυσκολες για 200ρες και 300ρες υπαρχει περιπτωση να ειναι καποια μικρη ζημια η θα πρεπει να αλλαχτει ολη η μιζα αν οντως ειναι αυτη.

Αν έχεις πρόσβαση στην μίζα χτύπησε την ελαφρά με ένα σίδερο όταν κάποιος μιζάρει.Αν δουλεψει είναι καρβουνάκια .Ακούς θόρυβο όταν μιζάρεις;

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις μίζα με καινούργια.Θα φτιάξει την δικιά σου.Νεα καρβουνάκια και ρουλεμάν  ( και ότι άλλο χρειάζεται ) και θα είναι σαν καινούργια.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Αν έχεις πρόσβαση στην μίζα χτύπησε την ελαφρά με ένα σίδερο όταν κάποιος μιζάρει.Αν δουλεψει είναι καρβουνάκια .Ακούς θόρυβο όταν μιζάρεις;

Δεν κανει ουτε κιχ,εκλεισα παραθυρα κλπ για να ακουσω καλυτερα αν κανει κατι και τιποτα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, FromDusk_TillDawn είπε

Δεν κανει ουτε κιχ,εκλεισα παραθυρα κλπ για να ακουσω καλυτερα αν κανει κατι και τιποτα.

Κάνε και ενα οπτικό έλεγχο μπας και έχει φύγει κανένα καλωδιο .Βυθίζονται τα φώτα όταν μιζάρεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Κάνε και ενα οπτικό έλεγχο μπας και έχει φύγει κανένα καλωδιο .Βυθίζονται τα φώτα όταν μιζάρεις;

Αν εννοεις αν αναβοσβηνουν οχι μενουν σταθερα σαν να μην γυρισα ποτε το κλειδι για να το βαλω μπροστα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Επειδή κάτι παρόμοιο είχα πάθει με το Honda Accord , μπορεί να κολλάει το μπουτόν μίζας. Πολλές φορές επιδιορθώνεται με ολική επισκευή της μίζας . Για ανακατασκευασμένη μίζα δέν ξέρω πόσο θα σου κρατήσει και τι εγγύηση δίνουν.

Δημοσ.

φιλε μην την αλλαξεις, επισκευασε την, και φτηνοτερη λυση, και ισως καλυτερη μιας και οι αφτερμαρκετ δεν σου εγγυαται κανεις ουτε πως ειναι καλυτερες ουτε πως θα αντεξουν...κοστος περιπου 70-100 ευρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλα ολα αυτα το θεμα ειναι το μαστορι θα μου τα εξηγησει ετσι ωστε να εχω επιλογες η θα μου κανει τα δικα του και θα μου πει ετοιμο..δωσε 200 ευρω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Παιδια καλα ολα αυτα το θεμα ειναι το μαστορι θα μου τα εξηγησει ετσι ωστε να εχω επιλογες η θα μου κανει τα δικα του και θα μου πει ετοιμο..δωσε 200 ευρω.

Τον ρωτάς και εσύ,δεν είναι ντροπή.Τι επιλογές υπάρχουν κλπ.Δεν του είπες να σε ενημερώσει για το τι θα κάνει;

Οι ανακατασκευασμένες μια χαρά είναι,παίρνουν τις παλιές,αλλάζουν ότι χρειάζεται και τις πουλάνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...