MetroStar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Λοιπόν, έβαλα πρόσφατα VDSL και επειδή στο δωμμάτιο δεν έπιανε καλά, αγόρασα σήμερα ένα powerline, το tp-link TL-PA7017P. Στο δωμμάτιο έχω 3 πρίζες. Το βάζω σε αυτή που με βολέυει, την πιο απομακρυσμένη και πιάνει 3-4. Λέω οκ δε με καλύπτει. Το βάζω για να δοκιμάσω σε μία άλλη στο δωμμάτιο και πιάνει 86. Το βάζω σε μια άλλη και πιάνει 80. Το ξαναβάζω στην αρχική που επιανε 3-4 και τώρα πιάνει 80. Λέω οκ μάλλον έστρωσε τώρα. Μετά από μερικά λεπτά κάνω πάλι speedtest και βλέπω πιάνει 0.8. Μετά από λίγο 1.6. Το αποσυνδέω το ξαναδοκιμάζω και πιάνει 70. Το ίδιο μου κάνει και στις άλλες πρίζες του δωμματιόυ. Στην αρχή ψηλά μετά από λίγο χώμα. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Μπορώ να κάνω κάτι από μέρους μου ή δε μου κάνει το powerline λόγω καλωδίωσης του σπιτιού; Το αγόρασα από πλαίσιο online με αντικαταβολή, μπορώ αν δε το θέλω να το ξαναβάλω στο κουτί όπως ήταν και να τους πω ότι θέλω να το επιστρέψω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω; Το άνοιξα πολύ προσεκτικά. Ευχαριστώ!
darkman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα η πριζα που το βαζεις εχει μονο το powerline ? 1
MetroStar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Ναι, μόνο το powerline. Πάνω στο powerline έβαλα ένα πολύμπριζο αλλά είτε με το πολύμπριζο είτε σκέτο ίδια αποτελέσματα έχω.
darkman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, MetroStar είπε Ναι, μόνο το powerline. Πάνω στο powerline έβαλα ένα πολύμπριζο αλλά είτε με το πολύμπριζο είτε σκέτο ίδια αποτελέσματα έχω. Ετσι οπως το λες κατι με τα power lines παιζει , την εφαρμογή της tplink που βλέπεις την ταχύτητα συνδέσεις αναμεσα σε δυο power lines την δοκίμασες να δεις τι σου βγαζει ? ειναι παλιο το σπιτι ? Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από darkman 1
MetroStar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Την έβαλα τώρα, 339-359Μbps δείχνει. Το περίεργο είναι ότι στα speedtest το upload είναι ψηλό, πάνω από 10Mbps ενώ το download την πρώτη φορά που κάνω τεστ είναι ψηλό, 70-80Mpbs και μετά σε όλα τα επόμενα είναι κάτω από 2Mbps. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από MetroStar
darkman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλα ειναι εμενα παιζουν αναμεσα στο 230-290 , τωρα ειναι λιγο μπερδεμα μπορει να στην κανουν τα tp link η οι γραμμες σου και αν ειναι και το σπιτι παλιο μπορει να ειναι οι γραμμες , αν στο κανουν παντα και σε λιγα λεπτα η κανα μισάωρο μια λυση ειναι αν εχεις καποιον φιλο σου να τα δεις και σε αυτον αν κανουν το ιδιο , εγω απο τα τοσα που εχω στο σπιτι εχω χασει το μέτρημα εσυ τωρα με δυο και να εχεις θεμα...... Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από darkman 1
blitzNikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μονοφασικό ή τριφασικό ρεύμα? Δοκίμασες σε άλλα δωμάτια?
skiabox Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά τα powerlines είναι εντελώς απρόβλεπτη σαν λύση λόγω της τεχνολογίας πάνω στην οποία βασίζονται. Με άλλα λόγια δεν έχεις εξασφαλισμένο τίποτα! Καλύτερα πέρασε ένα ethernet καλώδιο.
darkman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, skiabox είπε Παιδιά τα powerlines είναι εντελώς απρόβλεπτη σαν λύση λόγω της τεχνολογίας πάνω στην οποία βασίζονται. Με άλλα λόγια δεν έχεις εξασφαλισμένο τίποτα! Καλύτερα πέρασε ένα ethernet καλώδιο. Ειναι να σου κατσουν καλα που λεω και εγω , αν σου κατσουν απο την πρωτη δεν θα εχεις θεμα εγω οπου εχω πριζα εχω και power line και σε μια φαση ειχα και διαφορετικα μοντελα Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από darkman
skiabox Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, darkman είπε Ειναι να σου κατσουν καλα που λεω και εγω , αν σου κατσουν απο την πρωτη δεν θα εχεις θεμα εγω οπου εχω πριζα εχω και power line και σε μια φαση ειχα και διαφορετικα μοντελα Οτι και να κάνεις φίλε μου πακέτα θα χάνεις στην διαδρομή.
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 16 hours ago, skiabox said: Οτι και να κάνεις φίλε μου πακέτα θα χάνεις στην διαδρομή. επειδη δεν εκατσαν σε σενα τα powerlines δσν σημαινει οτι δεν παιζουν σε αλλα τοσα εκατομμυρια κοσμο που τα εχει 1
skiabox Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, poulinos είπε επειδη δεν εκατσαν σε σενα τα powerlines δσν σημαινει οτι δεν παιζουν σε αλλα τοσα εκατομμυρια κοσμο που τα εχει Μπάλα στην εξέδρα. Μίλησα για συγκεκριμένα πράγματα. Δηλαδή ότι χάνεις πακέτα. Μέχρι και σκριπτάκι είχα ποστάρει που τσέκαρε πόσα χάνονται αλλά δεν είδα να το χρησιμοποιείς σε κανένα review. Γιατί άραγε;
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 6 hours ago, skiabox said: Μπάλα στην εξέδρα. Μίλησα για συγκεκριμένα πράγματα. Δηλαδή ότι χάνεις πακέτα. Μέχρι και σκριπτάκι είχα ποστάρει που τσέκαρε πόσα χάνονται αλλά δεν είδα να το χρησιμοποιείς σε κανένα review. Γιατί άραγε; εφοσον σε δοκιμη λιγων ωρων που ειχα κανει δεν εχασα πακετα δεν βρισκω λογο να το αφησω να τρεχει μερες για να δω οτι θα χασω χ πακετα.επισης οτι θα χασω χ πακετα που και αν γινει ειναι αποδεκτο λογω της φυσης της τεχολογιας δεν σημαινει οτι δημιουργει προβλημα.οπως αναφερω δεν ηρθε να αντικαταστησει το ethernet οπως νομιζουν πολλοι.επισης σε αρκετα ατομα που εχει τυχει να βαλω powerlines ναι εχω δει και περιπτωσεις που το ενα δεν εβρισκε το αλλο με τιποτα και εβαλα repeater.μειωμενη αποδοση?ναι.ειδικα με repeater 2.4 ghz.μονοδρομος;επισης ναι Spoiler εχω δει να χανονται πακετα σε σημειο να μην δουλευει καν;εννοειται.αλλα ναι εκει που το βαλε δεν θα παιζε ποτε.παιζει να ειχα πανω απο 50 τις 100 packet loss.τι εφταιγε;αυτος που πηγε και πηρε τα powerlines για να τα βαλει σε καφετερια,ζαχαροπλαστειο με μεγαλα μηχανηματα με μοτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα