MetroStar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα. Λοιπόν, έβαλα πρόσφατα VDSL και επειδή στο δωμμάτιο δεν έπιανε καλά, αγόρασα σήμερα ένα powerline, το tp-link TL-PA7017P. Στο δωμμάτιο έχω 3 πρίζες. Το βάζω σε αυτή που με βολέυει, την πιο απομακρυσμένη και πιάνει 3-4. Λέω οκ δε με καλύπτει. Το βάζω για να δοκιμάσω σε μία άλλη στο δωμμάτιο και πιάνει 86. Το βάζω σε μια άλλη και πιάνει 80. Το ξαναβάζω στην αρχική που επιανε 3-4 και τώρα πιάνει 80. Λέω οκ μάλλον έστρωσε τώρα. Μετά από μερικά λεπτά κάνω πάλι speedtest και βλέπω πιάνει 0.8. Μετά από λίγο 1.6. Το αποσυνδέω το ξαναδοκιμάζω και πιάνει 70. Το ίδιο μου κάνει και στις άλλες πρίζες του δωμματιόυ. Στην αρχή ψηλά μετά από λίγο χώμα. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Μπορώ να κάνω κάτι από μέρους μου ή δε μου κάνει το powerline λόγω καλωδίωσης του σπιτιού; Το αγόρασα από πλαίσιο online με αντικαταβολή, μπορώ αν δε το θέλω να το ξαναβάλω στο κουτί όπως ήταν και να τους πω ότι θέλω να το επιστρέψω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω; Το άνοιξα πολύ προσεκτικά. Ευχαριστώ! Ας διαγραφεί please το πόσταρα σε λάθος καρτέλα Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από MetroStar
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Μπορεί να φταίνει πολλοί παράγοντες όπως το δίκτυο του σπιτιού , τα Powerline η ακόμα και οι πρίζες σου και τα καλώδια που καταλήγουν εκεί. Εγω έχω το TL-PA4010PKIT εδώ και 3 χρόνια σε σπίτι 40 ετών. Και είδα πραγματικά διαφορά όταν άλλαξα τις πρίζες (την μια δηλαδή που έχω στο ρουτερ στο σαλόνι και την άλλη στο δωμάτιο) Αυτές τις μέρες έχω πάρει ένα TL-PA7010PKIT ενός πελάτη στο σπίτι για να το τεστάρω γιατι του ξεσυγχρόνισε και δεν μπορούσε να επανέλθει. Παίζει απροβλημάτιστα εδώ και 4 μέρες και το speedtest δειχνει 46-48 γενικά (με 50άρα γραμμή) Μπορείς να ανοίξεις φυσικά και ένα ticket στην tplink
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα