Προς το περιεχόμενο

Διακοπτες καλοριφερ αλλαγη.

Abec_777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ειναι να αλλαξω καμια 10ρια διακοπτες καλοριφερ.
Οι σωληνωσεις ειναι χαλκινες. Οι διακοπτες ειναι σε φαση γωνιακοι με θυληκο στο κατω μερος του διακοπτη και αρσενικο στο πανω.
Γενικα σε βρυση εχω δουλεψει καποιες φορες τεφλον σε μορφη ταινιας και δεν ειχα θεμα αλλα δεν ειχε ζεστο νερο.

Τωρα στα καλοριφερ παιζει σεναριο να γινει η δουλεια με τεφλον ή υπαρχει προβλημα που θα εχει θερμοκρασιες?

Υπαρχει και το τεφλον σε νημα το loctite 55. Μηπως ειναι καλυτερα τετοιο ή καποιο σε υγρη μορφη μιας και θα εχω θερμοκρασιες?
ή να παω με το κλασικο παστα και κανναβη?

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Abec_777 είπε

Ευχαριστω παιδια. Θα τα αλλαξω και θα σηκωσω καμια φωτο

Καλησπέρα, γιατί θα αλλάξεις μαζικά όλους τους διακόπτες του καλοριφέρ? Στάζουν; Δεν ζεσταίνουν τα σώματα? Ανέβασε κάποιια φωτογραφία αν μπορείς.

Επεξ/σία από cger

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλημέρα. Μιας που αναφέρατε για διακόπτες... Έχω κ εγώ κάποιες απορίες... Δύο από τα σώματα του καλοριφέρ στο σπίτι μου(σε διαφορετικά δωμάτια το ένα με το άλλο), αργούν να ζεστάνουν κ δν καίνε όπως τα υπόλοιπα... Επίσης το κάτω μισό σώμα δν ζεσταίνεται όπως το πάνω μέρος, μήπως έχετε καμία ιδέα με το τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ

20 λεπτά πριν, gearsofwar είπε

Καλημέρα. Μιας που αναφέρατε για διακόπτες... Έχω κ εγώ κάποιες απορίες... Δύο από τα σώματα του καλοριφέρ στο σπίτι μου(σε διαφορετικά δωμάτια το ένα με το άλλο), αργούν να ζεστάνουν κ δν καίνε όπως τα υπόλοιπα... Επίσης το κάτω μισό σώμα δν ζεσταίνεται όπως το πάνω μέρος, μήπως έχετε καμία ιδέα με το τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ

εξαερωση εχει γινει ποτε?

ξεκινα με μια εξαερωση που γινεται ευκολα και απλα (google it) και δες αν εχεις βελτιωση της αποδοσης τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...