chloesn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μου βγάζει συνεχώς αυτό σε μια μπλε οθόνη. Δεν μπορώ να το ανοίξω. Δε λειτουργεί ούτε η αυτόματη αποκατάσταση. Υπάρχει ένα σημείο επαναφοράς συστήματος, αλλά λέει πως πρέπει να έχω ενεργοποιήσει την προστασία δίσκου. Προσπάθησα με διάφορα στο cmd ,ξεκίνησε για λίγο η επαναφορά, αλλά μετά πάλι έβγαλε κωδικό σφάλματος 0x80070002. Το scannow δε δουλεύει, ούτε το safe mode. Υπάρχει τρόπος να μην καταλήξω στην επαναφορά του υπολογιστή; Δε θέλω να χάσω τα προγράμματα. Πριν από αυτό, λειτουργούσε κανονικά, αλλά έπρεπε να το ανοίξω 2 φορές πρώτα, γιατί την πρώτη πάγωνε στο logo των windows και την δεύτερη έβγαζε μπλε οθόνη με κάτι άλλο, αλλά πέρα από αυτό, μετά ήταν όλα κανονικά.
zx1234r Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Βγάλε το δίσκο, πάρε έναν καινούργιο και κάνε clone απο τον παλιό στο καινούργιο. Πολύ πιθανό να έχει πρόβλημα. Αν είναι μηχανικός, δές το σαν ευκαιρία για αναβάθμιση σε ssd. 1
chloesn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ. Tο αστείο είναι πως δεν έχω ιδέα πως να το κάνω αυτό και δε ξέρω αν θα μείνουν αυτά στην καραντίνα ανοιχτά. Ο δίσκος πάντως ήταν καινούριος. Τον έχω κάτι μήνες μόνο.
zx1234r Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Τρέξε ένα hdsentinel να δεις την υγεία του δίσκου. Αλλιώς κάνε και ένα memtest στις μνήμες.
chloesn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να ανοίξει;
zx1234r Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Ναι φτιάχνεις ένα hiren's boot cd. Έχει μέσα αρκετά προγράμματα για να κάνεις αυτή τη δουλειά.
chloesn Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Τελικά χάλασε η ram και χρειάστηκε να επανεγκατασταθούν τα windows.
figoulis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Στις 16/12/2020 στις 5:09 ΜΜ, chloesn είπε Τελικά χάλασε η ram και χρειάστηκε να επανεγκατασταθούν τα windows. το ειδες οντως εσυ οτι χαλασε η ραμ στο πε ο τεχνικος σου; Εγω με critical process died, δοκιμασα τα παντα, δεν επιασε τπτ και με ενα format εφτιαξε 1
chloesn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 18/12/2020 στις 12:28 ΜΜ, figoulis είπε το ειδες οντως εσυ οτι χαλασε η ραμ στο πε ο τεχνικος σου; Εγω με critical process died, δοκιμασα τα παντα, δεν επιασε τπτ και με ενα format εφτιαξε οχι, δεν το ειδα εγω, αλλα πριν σταματησει εντελως να μπαινει στα windows, μου εβγαζε bsod καθε φορα που το ανοιγα, ανοιγε παντα με την 2η η την 3η φορα. Μετα ειχε ερθει και το αλλο bsod. Τωρα ειναι μια χαρα. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από chloesn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα