Προς το περιεχόμενο

Προβλημα streaming με Forthnet!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα σας

ειμαι συνδρομητης στην φορθνετ στα 50mbs και τις τελευταιες τρεις ημερες , το βραδυ γυρω στισ 9 , η ταχυτητα του streaming πεφτει κατω απο τα 10....ενω το υπολοιπο ιντερνετ δουλευει κανονικα(πχ τεσταρα το download και επιανε κανονικα τις ταχυτητες που πρεπει να πιανει..) . μπορω να κανω κατι? ξερω οτι ισως λυση θα ηταν ενα vpn , απλα δεν βρισκω το λογω να μπω σε αυτην την διαδιακασια.

καθε συμβουλη ευπροδευκτη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Haunter είπε

καλημερα σας

ειμαι συνδρομητης στην φορθνετ στα 50mbs και τις τελευταιες τρεις ημερες , το βραδυ γυρω στισ 9 , η ταχυτητα του streaming πεφτει κατω απο τα 10....ενω το υπολοιπο ιντερνετ δουλευει κανονικα(πχ τεσταρα το download και επιανε κανονικα τις ταχυτητες που πρεπει να πιανει..) . μπορω να κανω κατι? ξερω οτι ισως λυση θα ηταν ενα vpn , απλα δεν βρισκω το λογω να μπω σε αυτην την διαδιακασια.

καθε συμβουλη ευπροδευκτη!

Λογικά εκεινη την ωρα μπουκωνει το δίκτυο τους γιατι εκείνη την ωρα μπαινει πολυς κοσμος γυρνωντας σπιτι να δει την ταινια του και δεν επαρκουν οι διασυνδεσεις που εχουν για να προσφερουν την μεγιστη ταχυτητα σε ολους , σε αυτη την περιπτωση απλως τους αναφερεις ακριβως σε ποιες σελιδες εχεις θεμα αλλα και τι ωρες και ελπιζεις να καταλαβουν.

ναι καταλαβαινω γιατι γινεται , απλα μου κανει εντυπωση που επιρρεαζεται μονο το streaming....δεν ειναι οτι μπουκωνει το δικτυο , γιατι σε download και speedtest μου δινει το 50αρι .... θεωρω οτι γινεται καποιου ειδους balcklist(throttle?) . μαλλον θα δοκιμασω vpn να δω αν ισχυει .

1 λεπτό πριν, Haunter είπε

ναι καταλαβαινω γιατι γινεται , απλα μου κανει εντυπωση που επιρρεαζεται μονο το streaming....δεν ειναι οτι μπουκωνει το δικτυο , γιατι σε download και speedtest μου δινει το 50αρι .... θεωρω οτι γινεται καποιου ειδους balcklist(throttle?) . μαλλον θα δοκιμασω vpn να δω αν ισχυει .

Λογικα στο speedtest θα χρησιμοποιεις server στην Ελλάδα και πιθανοτατα τα περναει απο gr-ix , αμα προσπαθησεις να μπεις στο twitch για παραδειγμα που δεν εχει σερβερ στην ελλαδα βασίζεσαι στο πόσο καλες διασυνδέσεις εχει ο πάροχος με το εξωτερικό και λογικα για αυτο βλεπεις πτωση ταχυτητας , μπορεις να το τεσταρεις αυτο κανοντας speedtest σε σερβερ στο εξωτερικο (βερολινο πχ) τις ωρες που βλεπεις να υπαρχει θεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

traffic shaping λέγεται. welcome to Greece

αυτο το πραγμα...με vpn θα ισιωσει?

με κανενα τηλεφωνο στην nova θα βγαλω ακρη?

Επεξ/σία από Haunter

4 λεπτά πριν, Haunter είπε

αυτο το πραγμα...με vpn θα ισιωσει?

με κανενα τηλεφωνο στην nova θα βγαλω ακρη?

Σε μερικες περιπτωσεις αμα ειναι ο σερβερ του vpn στην ελλαδα ισιωνει , δοκιμασε το δεν εχεις να χασεις τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...