Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Παίζει ο δίσκος του Macbook να είναι στα τελευταία του... Μπόρεσες να μπουτάρεις ξανά μετά από αυτό;
najinblue3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, shkreliand είπε Το έκανα αυτό αλλά έχοντας πατημένα τα κουμπιά άρχισε μια μαύρη οθόνη μια άσπρη με διαφορά 5 δεύτερα και όταν τα άφησα τ κουμπια μου έβγαλε αυτο. Πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. Σταματαει απλα εκει?, μπορεις να κανεις log in?
taslikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Θες άλλον ssd. Μάλλον τα έφτυσε ο παλιός. Υπάρχουν m2 ότι χωρητικότητα θες κλπ συν έναν ανταπτορα που θα χρειαστείς γιατί έχει δικό της η apple. Πριν τα κανεις αυτά όμως δοκίμασε πάλι clean install το macOS στον υπάρχοντα. Θα δουλέψει πιθανότατα αλλά πάλι θα κολλάει. Δεν ξέρω και πολλά από Mac γιατί δεν έχω, αλλά βλέπω χομπυστικα βιντεάκια στο YouTube και μου έχει μείνει η εντύπωση πως αν βγει αυτό το ερωτηματικό στον δίσκο σχεδόν πάντα είναι χαλασμένος ο ssd.
oykas2001 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 http://macnotes.gr/2020/08/16/εμφάνιση-φακέλου-με-ερωτηματικό-κατά/ Εδώ γράφει ότι μπορεί να είναι σφάλμα της nvram και πολύ πιθανό να χρειαστεί service. Δοκίμασε λίγο κι αυτό: http://macnotes.gr/2011/04/24/εμφάνιση-φακέλου-με-ερωτηματικό-που-α/
shkreliand Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το άναψα και μου έβγαλε την ίδια οθόνη, μετά δοκίμασα να το ανοίξω με το option πατημένο και αναγνωρισε το ssd και εβγαλε τη παρακατω επιλογη. Ξεκίνησε με το ssd αλλα στον ίδιο αργήσει ρυθμό. Πιθανό τατα παω για να πάρω ένα ssd και βλέπω τι ακολουθεί Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από shkreliand
alexakos89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, shkreliand είπε Το άναψα και μου έβγαλε την ίδια οθόνη, μετά δοκίμασα να το ανοίξω με το option πατημένο και αναγνωρισε το ssd και εβγαλε τη παρακατω επιλογη. Ξεκίνησε με το ssd αλλα στον ίδιο αργήσει ρυθμό. Πιθανό τατα παω για να πάρω ένα ssd και βλέπω τι ακολουθεί Αν μπεις recovery διαβάζει τον SSD στο disk utility ? αν τον διαβάζει τον σβήνεις όλο σε macOS journaled. πατά options . Show all disks και τον σβήνεις όλο. Όχι μόνο το partition. Και κανείς εγκατάσταση το λειτουργικο. επίσης μέσα από λειτουργικό έχεις τρέξει κάποιο speed test στον ssd ? κάποιο health app ? Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από alexakos89
shkreliand Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Όχι δεν εχω βάλει κάτι τέτοιο γιατι πρεπει να κανω αίτηση σημερα για να γίνει αύριο.. (lol) Αυτο το εκανα πριν όταν δεν μπορούσε να πάρω ουτε τα Lion
atheatos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, shkreliand είπε Όχι δεν εχω βάλει κάτι τέτοιο γιατι πρεπει να κανω αίτηση σημερα για να γίνει αύριο.. (lol) Αυτο το εκανα πριν όταν δεν μπορούσε να πάρω ουτε τα Lion Δοκίμασε internet recovery με τα πλήκτρα option - command - R (Option-⌘-R) κατά την εκκίνηση . Θα κάνει λίγη ώρα να μπει αλλά λογικά θα ξεκινήσει με την τελευταία έκδοση που μπορεί να πάρει το συγκεκριμένο MacBook Air και όχι με το lion.
shkreliand Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φίλε το επιχείρησα και αυτό και ξεκινάει με το lion. Δεν ξέρω γιατί. Τώρα παρήγγειλα ενα ssd 125gb για Α1466 και βλέπουμε. Θα ενημγια την εξέλιξη. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από shkreliand
atheatos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, shkreliand είπε Φίλε το επιχείρησα και αυτό και ξεκινάει με το lion. Δεν ξέρω γιατί. Τώρα παρήγγειλα ενα ssd 125gb για Α1466 και βλέπουμε. Θα ενημγια την εξέλιξη. Τότε σε αυτή την περίπτωση κοιτάς πως να φτιάξεις ένα στικάκι εγκατάστασης λειτουργικού. Αν κάποιος γνωστό σου έχει Mac είναι εύκολο. Μπουταρεις από αυτό , διαγράφεις τον σκληρό πλήρως . Κανείς καθαρή εγκατάσταση και μετά βάζεις ένα προγραμμα όπως το drive dx να δεις την υγεία του. Γιατι παρήγγειλες ssd και μάλιστα 125 gb? Είσαι σίγουρος ότι φταίει ο σκληρός? Και να φταίει , να ξανά παραγγείλεις τον ίδιο δεν νομίζω ότι είναι σοφή κίνηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα