Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Τώρα πρόσεξα το budget , καλύτερα να μην κάνει τίποτε , ότι και να βάλει θα απογοητευτεί. Ας το κρατήσει έτσι μέχρι να βρει λεφτά να το αλλάξει ολόλκληρο.

Το ιδιο στην ουσια προτεινα και εγω.

Τωρα για λογους καθαρα ψυχολογικους,αν ο ανθρωπος δεν χρηματα, για να μην πεσει σε ασχημη κατασταση ψυχολογικα,ας παρει εδω απο τα μεταχειρισμενα,με προσοχη στον πωλητη βεβαια,μια gtx 750ti μεχρι 60 ευρω μαξιμουμ,θα δει μια διαφορα σημαντικη απο αυτο που εχει και προσωρινα θα κανει την δουλεια του καπως ,με λιγους συμβιβασμους.

Δημοσ.

Αλλο για καινουρια 1660s με την προοπτικη αναβαθμισης και αλλο η μεταχειρισμενη που δινει μεχρι 100.Να ρωτησω αν ξεκινησει pc με 3400g ειναι οκ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Nik0SV είπε

Αλλο για καινουρια 1660s με την προοπτικη αναβαθμισης και αλλο η μεταχειρισμενη που δινει μεχρι 100.Να ρωτησω αν ξεκινησει pc με 3400g ειναι οκ ?

Αγαπητε Νικο,καλυτερα ακολουθησε αυτη τη φορμα,ετσι ωστε,με τις πληροφοριες που θα δωσεις,να παρεις περισσοτερες ιδεες απο πολλους ανθρωπους :  (και ανοιξε αλλο νημα με ενα τιτλο '' budget αναβαθμιση '' για παραδειγμα)

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

Και με 1050ti θα δει πολύ μεγάλη διαφορά, μιλάμε ότι τώρα έχει gt 220 δεκαετίας...

1660 super προτείνουμε σε 800€ builds ξέρω γω, υπάρχουν και χαμηλότερα budget και ανάγκες και πάλι παίζουν μια χαρά και εκείνοι οι άνθρωποι.

Ο φίλος έχει ένα πολύ παλιό pc και μπορεί να μην έχει χρήματα ή να μην θέλει να τα διαθέσει για καινούργιο pc ή 200€ κάρτα γραφικών, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ζωή κάτω από την 1660s, άσε που ούτε θα την εκμεταλλευτεί στο έπακρο με τον i5 αυτόν.

Επίσης, εγώ προσωπικά το τροφοδοτικό θα το φοβόμουν μετά από τόσα χρόνια για να βάλω καλή κάρτα, και εδώ ένα ακόμα θετικό είναι η πολύ χαμηλή κατανάλωση της 1050ti, που δεν θέλει καν βύσμα και τροφοδοτείται από την μητρική.

Εδώ άλλοι δίνουν 400-500€ για σύστημα με 3200g με ενσωματωμένα, και εδώ ο φίλος με την 1050ti θα παίζει καλύτερα έχοντας σύστημα 10ετίας.

Ok δεν θα έχει υψηλά fps ούτε high γραφικά σε aaa νέους τίτλους, αλλά αλήθεια ποιός νοιάζεται. Είναι ένα upgrade, που με 130€ θα μπορεί να παίζει παλιότερους αλλά και σύγχρονους τίτλους σε full hd που με την 220 δεν μπορούσε.

Κι εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή είναι να μαζέψει χρήματα και να πάει μια και καλή σε καινούργιο, αλλά αν αυτό δεν γίνεται για οποιονδήποτε λόγο, μια κάρτα είτε μεταχειρισμένη είτε νέα θα δώσει σίγουρα καλύτερο casual gaming με πολύ υπαρκτές διαφορές κι ας μην είναι καλό value for money.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/11/2020 στις 3:16 ΜΜ, Nik0SV είπε

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου,σε κατι καλυτερο δεν θα μπορουσε να παει ?Θα φαει μπουκαλι ?(Εβλεπα κατι βιντεο στο youtube με 1050 και ηταν μια χαρα ) αλλα δεν ξερω κατα ποσο στεκει κατι τετοιο. 

Τωρα οσον αφορα τα χρηματα ακομα και μεταχειρισμενη απο οτι μου ειπε μεχρι 120.

https://www.skroutz.gr/s/23318667/Manli-GeForce-GTX-1650-Super-4GB-N5851650SM14690.html

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...