Erifylli Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να σας ρωτήσω... Είχα κάνει τρύπες στους λοβούς των αυτιών πριν δύο μήνες ακριβώς... Αλλά ακόμη βάζω ορό για να μη πάθουν μόλυνση και να τα καθαρίζω... Όταν τα ακουμπάω όμως πονάνε, ειδικά το αριστερό. Έχω βγάλει το πρώτο το σκουλαρίκι και έχω βάλει δικά μου , έχω να τα βγάλω 2 εβδομάδες γιατί φοβάμαι, τι να κάνω?
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Erifylli είπε Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να σας ρωτήσω... Είχα κάνει τρύπες στους λοβούς των αυτιών πριν δύο μήνες ακριβώς... Αλλά ακόμη βάζω ορό για να μη πάθουν μόλυνση και να τα καθαρίζω... Όταν τα ακουμπάω όμως πονάνε, ειδικά το αριστερό. Έχω βγάλει το πρώτο το σκουλαρίκι και έχω βάλει δικά μου , έχω να τα βγάλω 2 εβδομάδες γιατί φοβάμαι, τι να κάνω? O ορός τι να σε προφυλάξει απο μόλυνση;Το γυρίζεις το σκουλαρίκι καθόλου στην τρύπα για να μην αρχίσει να κλείνει η τρύπα;Μήπως να ξανα έβαζες τα σκουλαρίκια τρυπήματος που είναι ειδικά ; Και φυσικά έπρεπε να τα βγαζεις και να τα καθαρίζεις.Πήγαινε τουλάχιστον σε ενα φαρμακείο να το δουν.
christakos07 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, Erifylli είπε Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να σας ρωτήσω... Είχα κάνει τρύπες στους λοβούς των αυτιών πριν δύο μήνες ακριβώς... Αλλά ακόμη βάζω ορό για να μη πάθουν μόλυνση και να τα καθαρίζω... Όταν τα ακουμπάω όμως πονάνε, ειδικά το αριστερό. Έχω βγάλει το πρώτο το σκουλαρίκι και έχω βάλει δικά μου , έχω να τα βγάλω 2 εβδομάδες γιατί φοβάμαι, τι να κάνω? Εκτός από ορό τι άλλο σου έδωσαν;
sakura22 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Πηγαινε σε δερματολογο. Το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι τιποτα. Το 2ο πιθανοτερο ειναι να εχει φλεγμονη (ειδικα αν ειναι κοκκινο, εντονος ο πονος, πρησμενο, εχει φουσκαλιτσες, βγαζει πυον ή κτ παρομοιο). Απο κει και περα υπαρχουν ενα σωρο αλλα (ψιλο-απιθανα) αιτια. Πηγαινε σε δερματολογο, να ξεμπερδευεις...
Maiya Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://berlintattoo.gr/el/blog/67-piercing-peripoiisi Δεν ξέρω ποιος σου είπε να βάζεις σκέτο ορό για την φροντίδα του piercing αλλά δωστου χαιρετίσματα και διαβάστε παρέα αυτές τις απλές οδηγίες που υπάρχουν στο link. Αν όπως αναφέρει και ο/η sakura είναι πρησμένο, κόκκινο, έχει πύον και γενικά σε ανησυχεί πολύ βγάζεις το σκουλαρίκι αφού έχεις απολυμάνει τα χέρια σου και έφυγες για γιατρό άμεσα. Αν απλά είναι ερεθισμένο τότε επικοινώνησε με τον piercer που στο έκανε να σε συμβουλέψει ανάλογα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από Maiya 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα