TheMechanic1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, μια ερώτηση στους κατόχους τελευταίων καρτών της Creative. Όταν ενεργοποιείς το direct mode στο software (που έχει γενικά την καλύτερη ποιότητα), υπάρχει δυνατότητα να επεξεργασείς καθόλου τον ήχο? Δεν μιλάω για τα τρελά εφέ που έχει, άλλα έστω να ανεβάσεις λίγο το μπάσο για παράδειγμα. Την G6 κοιτάω κυρίως. Γενικά ψάχνω ένα καλούτσικα DAC για ακουστηκα που να μην ξεφύγει και πολύ, αλλά δεν εχω αποφασίσει 100%. Προς Zen Dac είμαι πιο πολύ αλλα κοιτάω πρώτα όλες τις επιλογές. Η συγκεκριμένη Creative ίσως δεν είναι στο επίπεδο ήχου του Zen, αλλά έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές σαν all-around εξωτερική κάρτα. Αν τυχόν κάποιος έχει και κάποια εμπειρία και από τις δυο (ή το Fiio K3) ας μας κάνει και μια σύγκριση. Thank You!
jerry banana Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, TheMechanic1 είπε Καλησπέρα, μια ερώτηση στους κατόχους τελευταίων καρτών της Creative. Όταν ενεργοποιείς το direct mode στο software (που έχει γενικά την καλύτερη ποιότητα), υπάρχει δυνατότητα να επεξεργασείς καθόλου τον ήχο? Δεν μιλάω για τα τρελά εφέ που έχει, άλλα έστω να ανεβάσεις λίγο το μπάσο για παράδειγμα. Την G6 κοιτάω κυρίως. Γενικά ψάχνω ένα καλούτσικα DAC για ακουστηκα που να μην ξεφύγει και πολύ, αλλά δεν εχω αποφασίσει 100%. Προς Zen Dac είμαι πιο πολύ αλλα κοιτάω πρώτα όλες τις επιλογές. Η συγκεκριμένη Creative ίσως δεν είναι στο επίπεδο ήχου του Zen, αλλά έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές σαν all-around εξωτερική κάρτα. Αν τυχόν κάποιος έχει και κάποια εμπειρία και από τις δυο (ή το Fiio K3) ας μας κάνει και μια σύγκριση. Thank You! εγω εχω την g6 και ειμαι καταευχαριστημενος.Δεν χρησιμοποιώ καθόλου το direct γιατι ειναι η πιο αγνη μορφη ηχου που ερχεται απο οποιαδηποτε πηγη και θελω λιγο το surround μου κλπ.Παντα την εχω με το sbx mode που ουσιαστικά εχει τα εφε.Γενικα στην προτείνω καθώς είναι (προσωπικά μιλώντας) η καλύτερη εξωτερική κάρτα ήχου.Την είχα αγοράσει 125 ευρώ και έχει εγγύηση απο την εταιρεία την creative 2 έτη.Στην προτείνω ανεπιφύλακτα.Κυριως κιολας γιατί μελλοντικά εαν έχεις απαιτητικα ακουστικά με πολλά Ωμ τα σηκώνει άνετοτατα.Πχ 600 OHM.Εγω ακόμα έχω budget αλλά επειδη δεν με βλέπω να την αλλάζω (ειναι και φορητη οποτε την παίρνεις εαν μετακομίσεις κλπ) για αρκετά χρόνια. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από jerry banana 1
noFEARgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, TheMechanic1 είπε Καλησπέρα, μια ερώτηση στους κατόχους τελευταίων καρτών της Creative. Όταν ενεργοποιείς το direct mode στο software (που έχει γενικά την καλύτερη ποιότητα), υπάρχει δυνατότητα να επεξεργασείς καθόλου τον ήχο? Δεν μιλάω για τα τρελά εφέ που έχει, άλλα έστω να ανεβάσεις λίγο το μπάσο για παράδειγμα. Την G6 κοιτάω κυρίως. Γενικά ψάχνω ένα καλούτσικα DAC για ακουστηκα που να μην ξεφύγει και πολύ, αλλά δεν εχω αποφασίσει 100%. Προς Zen Dac είμαι πιο πολύ αλλα κοιτάω πρώτα όλες τις επιλογές. Η συγκεκριμένη Creative ίσως δεν είναι στο επίπεδο ήχου του Zen, αλλά έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές σαν all-around εξωτερική κάρτα. Αν τυχόν κάποιος έχει και κάποια εμπειρία και από τις δυο (ή το Fiio K3) ας μας κάνει και μια σύγκριση. Thank You! Καλησπέρα οχι με το direct mode δεν μπορείς να κάνεις κάποια αλλαγή μιας και είναι ακριβώς αυτό direct ,η πληροφορία έρχεται κατευθείαν από την πηγή χωρίς την παραμικρή παρέμβαση. Προσωπικά το χρησιμοποιώ σε μουσική, για να ακούω το κομμάτι όπως το έφτιαξε ο καλλιτέχνης. Σε gaming και ταινίες το κλείνω και βάζω τα ανάλογα εφε. 2 1
TheMechanic1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. 6 ώρες πριν, jerry banana είπε Δεν χρησιμοποιώ καθόλου το direct γιατι ειναι η πιο αγνη μορφη ηχου που ερχεται απο οποιαδηποτε πηγη και θελω λιγο το surround μου κλπ. Γενικα προτιμω το direct γιατί από ότι έχω διαβάσει είναι το μοναδικό που υποστηρίζει 32bit / 384 khz. Μια και πήρα προσφατα και λίγο καλούτσικα ακουστικά, ψάχνω και κάτι σχετικά ποιοτικό για να αξιοποιούνται σωστά. Κοιτάω ίσως και για κάτι με balanced έξοδο μια και το υποστηρίζουν και τα ακουστικά, αλλά χωρίς να είναι και απολυτα απαραιτητο. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από TheMechanic1
jerry banana Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, TheMechanic1 είπε Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Γενικα προτιμω το direct γιατί από ότι έχω διαβάσει είναι το μοναδικό που υποστηρίζει 32bit / 384 khz. Μια και πήρα προσφατα και λίγο καλούτσικα ακουστικά, ψάχνω και κάτι σχετικά ποιοτικό για να αξιοποιούνται σωστά. Κοιτάω ίσως και για κάτι με balanced έξοδο μια και το υποστηρίζουν και τα ακουστικά, αλλά χωρίς να είναι και απολυτα απαραιτητο. Απλώς για την ενημέρωση σου για εναν μέσο χρήστη πχ εμένα εσένα τα πολλά hz δεν εχουν καμια διαφορά πχ εγω έχω τα standard 48khz δεν χρειάζεται πχ να μένεις μονο στο direct γιαυτο.Εγω τη μεγαλύτερη διαφορά (που στο προτείνω) την βλέπω στο sbx mode που έχει για ταινίες.Απλώς επέλεξε το και μετά βάλε την αγαπημένη σου ταινία την πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.Η anime εαν βλέπεις.
pirmen56 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μη σε ενδιαφέρει καθόλου το direct Mode και τα 24/32 bit. Είναι για καθαρά επαγγελματική χρήση τόσα bits. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος ικανός να αντιληφθεί διαφορές με τα 16bit σε καλό υλικό. Τα ακουστικά είναι ο Νο1 παράγοντας απώλειας πιστότητας. Το EQ μπορεί να βοηθήσει τα περισσότερα ακουστικά της αγοράς να παίξουν καλύτερα χωρίς επιπλέον κόστος. Αν δεν φτάνει ούτε το EQ τότε θες καλύτερο μοντέλο. Ποια ακουστικά έχεις αλήθεια; 1
TheMechanic1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, pirmen56 είπε Ποια ακουστικά έχεις αλήθεια; Τα Audio Technica MSR7B (νεότερη έκδοση των MSR7) και για gaming τα Hyperx Cloud Alpha. Τα audio technica έχουν και balanced είσοδο αλλά δεν ξέρω πόση διαφορά θα κάνει αν τα συνδέσω σε balanced dac, όπου διαβάζω ο καθένας λέει κάτι διαφορετικό. Ταινίες κτλ δεν βλέπω στο PC (μια και το έγραψε ο φίλος πιο πάνω), απλά ψάχνω κάτι ποιοτικό κυρίως για μουσική όταν έχω πάνω τα Audio Technica, και δευτερεύντως για το gaming με τα Cloud. Το direct mode μόνο για την μουσική με ενδιαφέρει. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από TheMechanic1
pirmen56 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, TheMechanic1 είπε Τα Audio Technica MSR7B (νεότερη έκδοση των MSR7) και για gaming τα Hyperx Cloud Alpha. Τα audio technica έχουν και balanced είσοδο αλλά δεν ξέρω πόση διαφορά θα κάνει αν τα συνδέσω σε balanced dac, όπου διαβάζω ο καθένας λέει κάτι διαφορετικό. Ταινίες κτλ δεν βλέπω στο PC (μια και το έγραψε ο φίλος πιο πάνω), απλά ψάχνω κάτι ποιοτικό κυρίως για μουσική όταν έχω πάνω τα Audio Technica, και δευτερεύντως για το gaming με τα Cloud. Το direct mode μόνο για την μουσική με ενδιαφέρει. Βάλε το equalizer APO και δοκίμασε το παρακάτω για 15 λεπτά. Αν δεν σου αρέσει ξαναγυρνάς.: https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/tree/master/results/crinacle/gras_43ag-7_harman_over-ear_2018/Audio-Technica ATH-MSR7b Τα DACs είναι κατά 99,9% placebo. Αν θες να δεις που περίπου στέκεται το κάθε σετ συγκριτικά με τα άλλα και πόσο αξίζει ή όχι η αλλαγή DAC/amp ρίξε μια ματιά σε αυτές τις κατατάξεις. Η πρώτη με αντικειμενικά κριτήρια. H δεύτερη υποκειμενική με συνεχείς ανακατατάξεις, αλλά σου δίνει μια καλή εικόνα του κάθε σετ σε σχέση με τον ανταγωνισμό. https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/blob/master/results/RANKING.md https://crinacle.com/rankings/headphones/
TheMechanic1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, pirmen56 είπε Τα DACs είναι κατά 99,9% placebo. Κοίτα προς τα παρόν είμαι την realtek που έχει η μήτρική, οπότε δεν νομίζω πως το μοναδικό θέμα ειναι το equalizer. Έχω δοκιμάσει equalizer και της realtek και αυτό που πρότεινες πιο πάνω. Αλλά μιλάμε για κάρτα που ούτε καν ένταση δεν μπορεί να δώσει στα ακουστικά. Θεωρώ ότι ένα DAC σίγουρα θα κάνει διαφορά σε όλους τους τομείς. Τώρα τα rankings και τις μετρήσεις τα θεωρώ λίγο σχετικά. Για παράδειγμα μπορεί να μετρήσουν αποκριση σε διάφορες συχνότητες κτλ, αλλά δύσκολα θα βρεις κάποια αξιοπιστη μέτρηση για το πόσο detail έχεις από το κάθε ζευγάρι ακουστικά ή το κάθε DAC. Από εκεί και ύστερα είναι πιο πολύ ποιες σελίδες εμπιστευσαι παραπάνω για τα reviews που κάνουν. Προσωπικά πήρα τα MSR7B ξέροντας ότι είναι ελαφρώς αδύναμα στα χαμηλα. Από την άλλη παντού γράφουν για την λεπτομέρεια και την καθαρότητα που έχουν στο ήχο και οι κριτηκές είναι άριστες. Όπότε ψάχνω κάτι που να μπορεί να μου αποδόσει την λεπτομέρεια, σε φυσιολογική ένταση και όχι όπως η onboard, και να μπορώ εφόσον χρειάζεται να ανεβάζω ελαφρώς τα χαμηλά. Κυρίως κοιτούσα το IFI Zen Dac που επίσης έχει πάρα πολύ καλά reviews + balanced έξοδο + bass boost. Δεν έχει software για να αλλάξεις πολλά πράγματα αλλά μπορείς να ανεβάσεις το μπάσο. Αλλά κοιτάω και άλλα DAC όπως το G6 ή το Fiio K3. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από TheMechanic1
pirmen56 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, TheMechanic1 είπε Κοίτα προς τα παρόν είμαι την realtek που έχει η μήτρική, οπότε δεν νομίζω πως το μοναδικό θέμα ειναι το equalizer. Έχω δοκιμάσει equalizer και της realtek και αυτό που πρότεινες πιο πάνω. Αλλά μιλάμε για κάρτα που ούτε καν ένταση δεν μπορεί να δώσει στα ακουστικά. Θεωρώ ότι ένα DAC σίγουρα θα κάνει διαφορά σε όλους τους τομείς. Η realtek είναι το λιγότερο ανεπαρκής για καλά σετ. Σωστά. Ή θα κρατήσεις την realtek σαν κάρτα/DAC αγοράζοντας μέσω νετ τον Schitt magni ή θα πας σε G6 για όλο το πακέτο(κάρτα, DAC και amp). Το ZEN DAC δεν έχει τόσο δυνατό amp section αν μελλοντικά πας σε πιο δυσκολοδήγητα μοντέλα. Ενώ φαίνεται να μην λειτουργεί ως κάρτα 7.1 στα games. Δηλαδή δεν μπορεί να πάρει 5.1/7.1 σήμα για να δώσει virtual surround με ακουστικά. Δεν ξέρω τι έχεις διαβάσει γενικά αλλά χωρίς κάποιο έστω και υποτυπώδες virtual surround δεν έχεις αίσθηση χώρου στα games και στις ταινίες. Αναφορά σε κείμενο Τώρα τα rankings και τις μετρήσεις τα θεωρώ λίγο σχετικά. Για παράδειγμα μπορεί να μετρήσουν αποκριση σε διάφορες συχνότητες κτλ, αλλά δύσκολα θα βρεις κάποια αξιοπιστη μέτρηση για το πόσο detail έχεις από το κάθε ζευγάρι ακουστικά ή το κάθε DAC. Από εκεί και ύστερα είναι πιο πολύ ποιες σελίδες εμπιστευσαι παραπάνω για τα reviews που κάνουν. Τα rankings του συγκεκριμένου ατόμου(δεύτερο λινκ) είναι πολύ κοντά στις απόψεις μου για όσα σετ έχω ακούσει από τη λίστα του. Ένα review που δεν κάνει σύγκριση με άλλα προϊόντα εύκολα μπορεί να σε παραπλανήσει. Κυριολεκτικά δεν υπάρχει προϊόν στην αγορά που να μην μπορείς να βρεις έστω και ένα θετικό review. Όταν αναγκάζεσαι να συγκρίνεις δυσκολεύεσαι περισσότερο στο να κρύψεις ατέλειες του προϊόντος. Για παράδειγμα ρωτάς κάποιον πόσο καλή θεωρεί την έκταση μπάσου στα MSR7B και σου λέει ότι είναι ΟΚ. Αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα. Όταν αρχίσει να το συγκρίνει με άλλα σετ και να τα βάζει όλα σε μια κατάταξη από το καλύτερο προς το χειρότερο σε θέμα έκτασης μπάσου(και άλλα πράγματα), καταλαβαίνεις περισσότερα για το κατά πόσο αξίζει τα λεφτά του σε σχέση με τα υπόλοιπα.
TheMechanic1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, pirmen56 είπε Τα rankings του συγκεκριμένου ατόμου(δεύτερο λινκ) είναι πολύ κοντά στις απόψεις μου για όσα σετ έχω ακούσει από τη λίστα του. Ένα review που δεν κάνει σύγκριση με άλλα προϊόντα εύκολα μπορεί να σε παραπλανήσει. Κυριολεκτικά δεν υπάρχει προϊόν στην αγορά που να μην μπορείς να βρεις έστω και ένα θετικό review. Όταν αναγκάζεσαι να συγκρίνεις δυσκολεύεσαι περισσότερο στο να κρύψεις ατέλειες του προϊόντος. Οκ, καταλαβάινω την λογική σου. Βέβαια πάλι θεωρώ ότι ο παραγόντας υποκειμενικότητα είναι πολύ σημαντικός, ακόμα και για άτομα που έχουν δοκιμάσει πολλά ακουστικά, dacs, ηχεία κτλ. Όποτε προσπαθώ να διαβάζω αρκετές διαφορετικές γνώμες. Σίγουρα ισχύει το ότι για τα πάντα μπορείς να βρεις κάποιο καλό review. Όποτε κοιτάς την γενική εικόνα των reviews ή τουλάχιστον αυτό προασπαθώ να κάνω εγώ. Επίσης σίγουρα υπάρχουν κάποιες σελίδες που θεωρούνται ας πούμε πιο "αξιοπιστες" από τις άλλες οπότε δίνεις λίγο περισσότερη σημασια. Μιλάμε για σελίδες που έχουν δοκιμάσει τα μισά ακουστικά της αγοράς, οπότε έχουν μέτρο συγκρισης όταν γράφουν κάτι. Με κάρτες ήχου, dacs κτλ έχω ασχοληθεί πάντως ελάχιστα. Οσο για τα virtual 5.1 κτλ προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ γιατί δεν μου έδιναν καλά αποτελέσματα για τα γούστα μου. Φαντάζομαι η G6 βέβαια θα το κάνει καλύτερα από ότι για παράδειγμα ή κάρτα των Cloud 2 που έιχα πιο παλια. Άρα γενικά για να το κλείσουμε, μια και σε βλέπω ότι ασχολείσαι με το θέμα, ποιά είναι η πρόταση σου? G6? Όπως είπα ψάχνω κάτι που να επιδέχεται μια ελαφρια παραμετροποίηση (κυρίως στα χαμηλά) αλλά να έχει και καλή ποιότητα ήχου για να εκμεταλεύομαι το υψηλό detail των ακουστικών που διαβάζω παντού, σιγουρα δηλαδή ξεκάθαρα ανώτερο από την onboard της B450 Tomahawk. Αν θες κάτι σε φυσιολογικό budget, δεν θέλω να δώσω 200+ ευρώ για το συγκεκριμένο θέμα . To θέμα με το balanced output από ότι κατάλαβα το θεωρείς και εσυ μικρής σημασίας. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από TheMechanic1
pirmen56 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, TheMechanic1 είπε Οσο για τα virtual 5.1 κτλ προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ γιατί δεν μου έδιναν καλά αποτελέσματα για τα γούστα μου. Φαντάζομαι η G6 βέβαια θα το κάνει καλύτερα από ότι για παράδειγμα ή κάρτα των Cloud 2 που έιχα πιο παλια. Έχει σημασία και το ακουστικό στο πόσο καλά θα παίζει το surround. Πάντως με το hesuvi που κάνει emulate όλα τα surround του εμπορίου έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα πάντα δωρεάν. Μόλις πάρεις κάτι καλό ρίξε μια ματιά στα παρακάτω και θα καταλάβεις γιατί χρειάζεται το virtual surround. Να ξέρεις ότι όσο ανώτερο, όσο πιο 3D(έξω από το κεφάλι) είναι το αποτέλεσμα που παίρνεις με τα παρακάτω τόσο καλύτερο headphone έχεις για gaming και ταινίες. : Spoiler ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΌ ΕΔΩ: https://fongaudio.com/demo/ Αναφορά σε κείμενο Άρα γενικά για να το κλείσουμε, μια και σε βλέπω ότι ασχολείσαι με το θέμα, ποιά είναι η πρόταση σου? G6? Όπως είπα ψάχνω κάτι που να επιδέχεται μια ελαφρια παραμετροποίηση (κυρίως στα χαμηλά) αλλά να έχει και καλή ποιότητα ήχου για να εκμεταλεύομαι το υψηλό detail των ακουστικών που διαβάζω παντού, σιγουρα δηλαδή ξεκάθαρα ανώτερο από την onboard της B450 Tomahawk. Αν θες κάτι σε φυσιολογικό budget, δεν θέλω να δώσω 200+ ευρώ για το συγκεκριμένο θέμα . To θέμα με το balanced output από ότι κατάλαβα το θεωρείς και εσυ μικρής σημασίας. Όσα είπα. Magni ενισχυτής κρατώντας για πηγή την κάρτα της μητρικής σου. Ή G6 που τα έχει όλα με χειρότερο όμως amp από το magni. Κάνει βέβαια για το 90% των high end ακουστικών αν θελήσεις να αλλάξεις κάποτε και φυσικά για τα δικά σου. Μετά βρίσκεις και εσωτερικές κάρτες με amp, όπως η AE-5 της creative. Ουσιαστικά είναι μια καλύτερη G6 γιατί παίρνει πιο ισχυρή τροφοδοσία από τα 12V rails αντί για τα 5V του USB. Χάνεις τη φορητότητα βέβαια. 1
TheMechanic1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/11/2020 στις 12:14 ΜΜ, jerry banana είπε εγω εχω την g6 και ειμαι καταευχαριστημενος. Την πήρα και εγώ τελικά, την παρέλαβα προχθες. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, φαινεται αρκετά καλή κάρτα. Να σου κάνω όμως μια τελευταία ερώτηση μια και είπες ότι την έχεις.. Όταν ανοίγω το PC ή όταν συνδέω ακουστικά ακούγεται ένας στιγμιαίος ήχος μέσα από την κάρτα. Σαν το κλικ του ποντικιου ας πούμε αλλα πιο δυνατό. Όχι στα ακουστικά, μέσα από την συσκευή. Είναι φυσιολογικό? edit. Μάλλον φυσιολογικό είναι, το γράφουν και σε άλλα forum αρκετοι. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από TheMechanic1
jerry banana Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, TheMechanic1 είπε Την πήρα και εγώ τελικά, την παρέλαβα προχθες. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, φαινεται αρκετά καλή κάρτα. Να σου κάνω όμως μια τελευταία ερώτηση μια και είπες ότι την έχεις.. Όταν ανοίγω το PC ή όταν συνδέω ακουστικά ακούγεται ένας στιγμιαίος ήχος μέσα από την κάρτα. Σαν το κλικ του ποντικιου ας πούμε αλλα πιο δυνατό. Όχι στα ακουστικά, μέσα από την συσκευή. Είναι φυσιολογικό? edit. Μάλλον φυσιολογικό είναι, το γράφουν και σε άλλα forum αρκετοι. Ναι συμβαίνει όταν αλλάζεις από ηχεία σε ακουστικά ή το ανάποδο μέσω του προγράμματος της ή όταν ανοίγεις τον υπολογιστή. 1
pirmen56 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Καλοδούλευτη η καρτούλα! Ένα ρελέ είναι που κάνει αυτή την αλλαγή. Το ίδιο-δυνατό-κλικ ακούγεται και στις xonar STX όταν ανοίγεις το pc και φορτώσουν οι drivers. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα