Que sera sera Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 [05/11, 22:27] Daughter: I think Apple is slowly making my phone deteriorate [05/11, 22:28] Daughter: it’s crashing every hour or so Μπραβο apple Πριν 2 μηνες το apple watch, τωρα το τηλεφωνο Τί κακο ειναι αυτό καθε φορά που βγαινει καινούριο; 1 4
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Κανονικά το νήμα είναι για διαγραφή τελείως, αλλά επειδή σίγουρα κάποιος θα βρεθεί να πει για "εύνοια του insomnia" στην Apple, φίμωση και τα λοιπά, το γράφω εδώ να το δείτε όλοι, υποστηρικτές και επικριτές της Apple, ώστε να μην (είναι τόσο εύκολο να) έχουμε σενάρια: Το νήμα κλειδώνεται γιατί: 1. Ο τίτλος είναι φαιδρός και ανεπαρκής και, κυρίως: 2. Το περιεχόμενο του αρχικού (και ευτυχώς επί οκτώ ώρες μοναδικού) μηνύματος είναι φαιδρό και ανεπαρκές. Θέλετε να ασκήσετε κριτική στην Apple και την όποια Apple (Samsung, Huawei, κτλ.), ευχαρίστως. Με πηγή, με συγκεκριμένες αναφορές, με αρχή, μέση και τέλος. Όχι με μηνύματα αντιγραμμένα από κάπου (Κύριοις οίδε από πού), με μια "daughter" που έβγαλε συμπέρασμα ότι η Apple της χαλάει το κινητό, χωρίς να ξέρουμε (και, δυστυχώς, αρκεί να την πούμε στην Apple, χωρίς να μας ενδιαφέρει), τι έχει εγκαταστήσει στο κινητό της. Και για όσους μαντέψουν, με την απέραντη εμπειρία τους, ότι είμαι φανατικός υποστηρικτής της Apple (fanboy, όπως το λέμε στο χωριόμ') τους καλώ να αναζητήσουν τις τοποθετήσεις μου για διάφορες αποφάσεις της Apple, πρόσφατες και παλιότερες, και τι ακριβώς έχω γράψει για τον τρόπο που λειτουργεί. Για όποια απορία για τη συντονιστική παρέμβαση, είτε προσωπικό μήνυμα σε εμένα, είτε απευθείας τα παράπονά σας για τον τρόπο που λειτούργησα στο [email protected] 5 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις