Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω σύνδεση της Cosmote η οποία δίνει το Speedport Plus. Αγόροσα σήμερα το σετ με τα 3 τεμάχια TP Link DECO AC1200 S4. 

Το δίκτυο μου αυτή τη στιγμή είναι ως εξής :

Το Speedport Plus δίνει wifi στο χώρο ενώ είναι συνδεμένο με ethernet με ένα HPE OfficeConnect Switch 1820 24G J9980A το οποίο δίνει  δίκτυο στα ethernet σε όλο το χώρο. 

DHCP αυτή τη στιγμή κάνει το Speedport.

Η ερώτηση μου είναι

Βάζω τη μια Deco συσκευή να λειτουργεί σα router?  Σε αυτή τη περίπτωση υποθέτω πρέπει να κλείσω το wifi από το speedport και το dhcp και να βάλω το deco με ethernet στο Speedport και στη συνέχεια από το 2o ethernet να δώσω στο switch. Σωστά;

Αν απλά κλείσω το wifi από το speedport και συνδέσω το deco με το switch, είναι μήπως σωστότερο; 

Τέλος τα άλλα 2 τεμάχια να τα βάλω πάνω σε ethernet πριζάκι ή να τα αφήσω να λαμβάνουν ασύρματα το Internet?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

βαζεις το πρωτο deco να δουλευει σαν access point και οχι σαν ρουτερ ( εχει επιλογη μεσα απο το λογισμο που το ρυθμίζεις ) , ετσι γλυτωνεις το να σου φτιαξει ενα δευτερο δικτυο με διαφορετικές ip κλπ κλπ .

αν εχεις δυνατότητα τοτε τα υπολοιπα 2 βαλτα με ethernet . αν παλι δεν μπορεις αστα να περνουν απο το πρωτο ασυρματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...